Appartement Vigna

Huurappartement tussen Piazza della Signoria en Santa Croce, in het historisch centrum van Florence. 4 slaapplaatsen, air conditioning. Huisdieren toegestaan. Palazzo Vecchio en Piazza del Duomo in de omgeving.

Accommodatie:
Appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Stadswijk Santa Croce

Personen:
4 slaapplaatsen

Appartement Vigna
Appartement Vigna

Het appartement (4 slaapplaatsen) bevindt zich in een oud gebouw in het historisch centrum van Florence. Voorzien van air conditioning, vaatwasser, electrische oven en CD speler, is het elegante appartement ingericht met een slimme mix van designmeubels en antieke meubels. De vloeren zijn van parket of in cotto, de plafonds zijn in cotto of met houten balken en die van de entree zijn beschilderd.

Gezien zijn ligging in het hart van middeleeuws Florence, zijn de Uffizi Galerij, Palazzo Vecchio, de kerk van Santa Croce, Piazza del Duomo en andere beroemde florentijnse monumenten gemakkelijk bereikbaar te voet.

Het appartement (2 tweepersoonskamers en 2 badkamers) bestaat uit een entree, 2 tweepersoonskamers met priv้-badkamer (de ้้n met bad en de ander met douche) en zitkamer met kookhoek. Het is mogelijk een ้้npersoonsbed te plaatsen in ้้n van de kamers. Huisdieren zijn toegestaan.

 

Huurprijzen

 jan-decjan-marapr-octnov-deckerstmispasen
1 dagen
Apt Vigna Vecchia (4 bedden) 135 €170 €135 €170 €170 €
7 dagen
Apt Vigna Vecchia (4 bedden) 870 €1080 €870 €1080 €1080 €
28 dagen
Apt Vigna Vecchia (4 bedden)2400 €     
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten