Appartement Massimo

Ruim appartement met 4+2 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van Piazza Santa Croce. Air conditioning, internetverbinding, hydromassage. Palazzo Pitti, de Duomo van Florence en de Uffizi Galerij in de omgeving.

Accommodatie:
Appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Wijk Santa Croce

Personen:
4+2

Appartement Massimo
Appartement Massimo

Beschrijving

Gelegen op de eerste verdieping van een gebouw met lift, bevindt het appartement zich in het historisch centrum van Florence, vlakbij het Piazza Santa Croce en de gelijknamige kerk, waarbinnen zich de graven van illustere persoonlijkheden uit de italiaanse geschiedenis en kunst.

Een verblijf in het appartement in de maand juni kan de gelegenheid zijn om de wedstrijden van het historisch voetbal (of voetbal in kostuum) mee te maken, die hier op het Piazza Santa Croce gehouden worden.

Gezien de strategische positie van het appartement in het historisch centrum, zijn alle beroemde florentijnse monumenten - waaronder de Duomo met de klokkentoren van Giotto en het Baptisterium, Piazza della Signoria en Palazzo Vecchio, Palazzo Pitti en de Boboli Tuinen - eenvoudig te voet bereikbaar.


Inrichting

Het appartement bestaat uit een uitgeruste keuken, wwonkamer met twee éénpersoons slaapbanken en eetgedeelte, een kamer met twee éénpersoonsbedden, een tweepersoonskamer en twee badkamers (waarvan één met hydromassagebad en één met douche) en biedt plaats aan 4+2 gasten.


Accessoires en faciliteiten

Het appartement is voorzien van air conditioning, internetverbinding, hydromassagebad, televisie, broodrooster, electrische oven, magnetron, vaatwasser, wasautomaat, haardroger, kinderbedje en strijkset.
Een huishoudelijke hulp is op aanvraag beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich vlakbij het appartement.
Een tennisclub en een golfclub bevinden zich respectievelijk op 3,5 en 14 kilometer van het appartement.

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
4 dagen
Apt Massimo ( 4+2 bedden )800 €800 €800 €
5 dagen
Apt Massimo ( 4+2 bedden )940 €940 €940 €
6 dagen
Apt Massimo ( 4+2 bedden )990 €990 €990 €
7 dagen
Apt Massimo ( 4+2 bedden )1090 €1090 €1090 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten