Appartement Old Bridge

Huurappartement vlakbij de Ponte Vecchio, in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, in de wijk San Niccolò. Rustig en stil, 4/5 slapplaatsen, internetverbinding.

Accommodatie:
Appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Oltrarno vlakbij de Ponte Vecchio

Personen:
4/5 slaapplaatsen

Appartement Old Bridge
Appartement Old Bridge

Profiel

Het vakantie-appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een gebouw met lift in een rustig en stil gedeelte van het historisch centrum van Florence, in de wijk San Niccolò, in de Oltrarno, op 50 meter van de Ponte Vecchio . Alle meest belangrijke florentijnse monumenten - Palazzo Pitti en de Boboli tuinen, Palazzo Vecchio en de Uffizi Galerij, de Duomo en de kerk van San Lorenzo - zijn eenvoudig bereikbaar door middel van aangename wandelingen door de straten en de steegjes van het florentijns historisch centrum.


Inrichting

Het appartement beslaat een bewoonbare oppervlakte van 129 m² en biedt 4+1 slaapplaatsen in 2 tweepersoonskamers en 1 éénpersoons slaapbank, en 2 badkamers .

Het bestaat uit een ingang, een eetkamer, de keuken, twee salons (waarvan één met éénpersoons slaapbank) en twee tweepersoonskamers met en-suite badkamer. De ramen van het appartement kijken uit op een privé-tuin.


Accessoires en faciliteiten

Het appartement is voorzien van plafondventilatoren, satelliet TV, wireless internetverbinding, magnetron, wasautomaat, vaatwasser en haardroger.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar (service tegen betaling).

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich binnen een straal van 100 meter van het appartement.
Een bushalte bevindt zich op 10 meter van het appartement.

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
7 dagen
Apt Old Bridge (4+1)800 €850 €850 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten