Appartement Ghibellina

Appartement in het hart van het historisch centrum van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en het Bargello Museum. Dichtbij het Piazza della Signoria, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4+1 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

Accommodatie:
Appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Wijk Santa Croce

Personen:
4+1

Appartement Ghibellina
Appartement Ghibellina

Ligging

Het appartement bevindt zich in de gerenommeerde Wijk Santa Croce vlakbij het Museo Internazionale del Bargello, het Piazza Duomo en het Piazza della Signoria.
Vanuit het appartement is het tevens eenvoudig om de karakteristieke Vlooien Markt te bereiken.


Beschrijving

Het appartement (4+1 slaapplaatsen - 45 mq - 1 tweepersoonskamer, 1 kamer met twee enkele bedden, 1 ιιnpersoons slaapbank in de woonkamer, 1 badkamer) bevindt zich in het historisch centrum van Florence, op de eerste verdieping van een florentijns gebouw uit de vijftiende eeuw. Het is voorzien van air conditioning en WI-FI internetverbinding.


Inrichting

Het daggedeelte van het appartement bestaat uit de woonkamer met keuken en een ιιnpersoons slaapbank. Het nachtgedeelte heeft een tweepersoonskamer, een kamer met stapelbed, een badkamer met douche, een terras.


Accessoires

Air conditioning, zelfstandige verwarming, Satelliet TV met Sky, DVD speler, WI-FI internetverbding, kluis, vaatwasser, wasautomaat, haardroger, strijkset, koelkast met diepvriezer, gasoven, magnetron.


Faciliteiten

Restaurants, bars, apotheken, postkantoren, banken en allerlei sorten winkels zijn eenvoudig te voet bereikbaar.

 

Huurprijzen

 jan-febmaart-julaug-augsep-octnov-novdec-deckerstmispasen
5 dagen
Apt Ghibellina (4+1 bedden)612 €771 €612 €771 €612 €771 €878 €878 €
7 dagen
Apt Ghibellina (4+1 bedden)713 €883 €713 €883 €713 €883 €1032 €1032 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten