Appartement Borgo Allegri

Lumineus appartement met 3 slaapplaatsen met klein panoramisch terras dat uitkijkt over de daken van het historisch centrum van Florence en vanwaar men de Koepel van de Dom ziet. Gelegen tussen het Piazza Santa Croce en Piazza Sant`Ambrogio, vlakbij de Uffizi Galerij, Ponte Vecchio en Piazza Duomo. Air conditioning.

Accommodatie:
Appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Wijk Santa Croce

Personen:
3

Appartement Borgo Allegri
Appartement Borgo Allegri

Ligging

Het appartement bevindt zich tussen het Piazza Santa Croce en Piazza Sant`Ambrogio. In de nabijheid de Uffizi Galerij, Piazza della Signoria, de Ponte Vecchio en het Piazza Duomo.
Het appartement bevindt zich in de karakteristieke wijk Santa Croce beroemd vanwege zijn basiliek, de markten en de winkels en de levendigheid van zijn historische straatjes.


Beschrijving

Het appartement (3 slaapplaatsen - 42 mq - 1 tweepersoonskamer , 1 éénpersoonsbed in de woonkamer , 1 badkamer en 1 toilet) bevindt zich in een gebouw uit `800 op de vierde verdieping zonder lift. Het biedt een klein panoramisch terras met uitzicht over de Koepel van de Dom.
In de wijk is het elke ochtend mogelijk om aankopen te doen op de karakteristieke Markt van Sant`Ambrogio.


Inrichting

Het appartement biedt een éénpersoonsbed in de woonkamer, een tweepersoonskamer op de zolder die bereikbaar is via een houten trap, een badkamer en een toilet.


Accessoires

Vaatwasser, wasautomaat, wasdroger, keuken met gas en electrische oven, magnetron, DVD speler, air conditioning.


Servizi

Allerlei winkels bevinden zich op enkele minuten te voet.

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
7 dagen
Apt Borgo Allegri ( 3 bedden )680 €816 €816 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten