Appartement Grazia

Elegant appartement met 2+3 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, vlakbij het Piazza Santa Croce, Piazza del Duomo en het Piazza della Signoria. Air conditioning, internet verbinding. Vlakbij de meest belangrijke florentijnse monumenten. Golfclub en tennisclub op enkele kilometers.

Accommodatie:
Appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Santa Croce Wijk

Personen:
2+3

Appartement Grazia
Appartement Grazia

Ligging

Het appartement bevindt zich vlakbij de schitterende basiliek van Santa Croce, in de gelijknamige wijk, in het historisch centrum van Florence.

De basiliek met de naam van de wijk heeft graven van veel illustere italiaanse persoonlijkheden (Michelangelo, Machiavelli, Galileo, Rossini en vele anderen), alsook fresco's van Giotto en werken van Cimabue, Donatello, Vasari, Verrocchio, Bronzino, de Della Robbia en Ghiberti. De beroemde kapel Pazzi werd door Brunelleschi ontworpen.

Ieder jaar, in de maand juni, vinden op het plein tegenover de basiliek wedstrijden plaats van het bekende florentijns historisch voetbal (of voetbal in kostuum) met teams van de vier wijken van het historisch centrum van de stad: Santa Maria Novella (ook wel de Rode voetballers genoemd), San Giovanni (de Groenen), Santa Croce (de Blauwen) en Santo Spirito (de Witten).


Beschrijving

Gelegen op de eerste verdieping van een gebouw uit de vijftiende eeuw zonder lift waarvan de gevel versierd is met een fresco daterend uit de eerste helft van de zeventiende eeuw, heeft het elegante appartement een verzonken plafond met houten balken.

De markten van Piazza dei Ciompi en Sant'Ambrogio bevinden zich vlakbij het appartement. Alle meest belangrijke florentijnse monumenten en musea, waaronder de Duomo en het Baptisterium, Ponte Vecchio, Piazza della Signoria met het Palazzo Vecchio, de Uffizi Galerij, de basiliek van San Lorenzo en de kerk van Santa Maria Novella, zijn eenvoudig te voet bereikbaar.


Inrichting

Het appartement bestaat uit een woonkamer met kookhoek, een éénpersoons slaapbank en een tweepersoons slaapbank, een tweepersoonskamer met inloopkast en een badkamer met douche, met een totaal van 2+3 slaapplaatsen.

Accessoires

Het appartement is voorzien van air conditioning, satelliet TV, DVD speler, internet verbinding, koelkast, vriezer, oven, magnetron, moka koffiezetapparaat, blender, broodrooster, citruspers, vaatwasser, wasautomaat, strijkset, haardroger, kinderbedje en kinderstoel.


Faciliteiten

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich vlakbij het appartement.
Het station van Santa Maria Novella bevindt zich op 1,4 kilometer van het appartement.
Een tennisclub en een golfclub bevinden zich op respectievelijk 3 en 6 kilometer van het appartement.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-julaug-augsep-octnov-deckerstmispasen
5 dagen
Apt Grazia ( 2+3 bedden )565 700 565 700 565 835  
7 dagen
Apt Grazia ( 2+3 bedden )680 840 680 840 680 1000 1000
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten