Huurappartementen op het Piazza Santa CroceFlorence - Santa Croce
Santa Croce is ιιn van de vier wijken waarin Florence is onderverdeeld waar ieder jaar het toernooi van het historische florentijnse Voetbal georganiseerd wordt dat zich precies op het " Piazza Santa Croce " plaatsvindt. In de kerk van Santa Croce , ιιn van de meesterwerken van de florentijnse gothiek, bevinden zich de graven van vele illustere italianen, waaronder Michelangelo, Niccolς Machiavelli, Ugo Foscolo en Giocchino Rossini.

" Piazza della Signoria ", " Piazza Duomo " en andere zones van Florence met grote toeristische interesse zijn tevens gemakkelijk bereikbaar te voet vanaf het " Piazza Santa Croce ".

Wil je je volgende vakantie doorbrengen in Florence?

Florenceholidays.com, bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van appartementen en villa’s voor vakanties in Florence heeft een ruime keuze aan appartementen in het historische florentijnse centrum (luxe appartementen, appartementen tegen een redelijke prijs, appartementen met uitzicht over de stad...).

Bezoek onze website en kies een appartement in Santa Croce voor jouw vakantie in Florence .

 

Appartement Panzani Appartement Panzani

Appartement (3+2 slaapplaatsen) in het karakteristieke kwartier Santa Croce in het hart van het Florentijns historisch centrum. Gratis wireless internet verbinding.

7 dagen: min: 430 € - max: 705 €
Meer details
Appartement Verrazzano Appartement Verrazzano

Appartement in een elegant gebouw in het historisch centrum van Florence, in de wijk van Santa Croce. 4 slaapplaatsen, Wi-fi internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 704 € - max: 743 €
Meer details
Appartement Gaia Appartement Gaia

Lumineus luxe appartement in het historische centrum van Florence, vlakbij Piazza Santa Croce. 8 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, schitterend uitzicht op de heuvels van Fiesole, de koepel van Brunelleschi en de klokkentoren van Giotto.

7 dagen: min: 2385 € - max: 2665 €
Meer details
Appartement Condotta Appartement Condotta

Appartement in het historische centrum van Florence vlakbij Piazza Santa Croce. Appartement met 2/3 slaapplaatsen, 1 kamer, 1 badkamer. Internetverbinding.

7 dagen: min: 630 € - max: 630 €
Meer details
Appartement Marino Appartement Marino

Luxueus appartement in het centrum van Firenze in via dei Macci in de stadswijk Santa Croce, 2 slaapplaatsen. Air conditioning. Internet wireless

7 dagen: min: 760 € - max: 760 €
Meer details
Appartement Vigna Appartement Vigna

Huurappartement tussen Piazza della Signoria en Santa Croce, in het historisch centrum van Florence. 4 slaapplaatsen, air conditioning. Huisdieren toegestaan. Palazzo Vecchio en Piazza del Duomo in de omgeving.

7 dagen: min: 870 € - max: 1080 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 1 Appartement S.Giorgio 1

Appartement met panoramisch terras in de wijk Oltrarno, in het historisch centrum van Florence. 3/5 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding. Palazzo Pitti, tuin van Boboli en Ponte Vecchio in de omgeving; uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 945 € - max: 945 €
Meer details
Appartement Massimo Appartement Massimo

Ruim appartement met 4+2 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van Piazza Santa Croce. Air conditioning, internetverbinding, hydromassage. Palazzo Pitti, de Duomo van Florence en de Uffizi Galerij in de omgeving.

7 dagen: min: 1090 € - max: 1090 €
Meer details
Appartement Borgo Allegri Appartement Borgo Allegri

Lumineus appartement met 3 slaapplaatsen met klein panoramisch terras dat uitkijkt over de daken van het historisch centrum van Florence en vanwaar men de Koepel van de Dom ziet. Gelegen tussen het Piazza Santa Croce en Piazza Sant`Ambrogio, vlakbij de Uffizi Galerij, Ponte Vecchio en Piazza Duomo. Air conditioning.

7 dagen: min: 680 € - max: 816 €
Meer details
Appartement Ghibellina Appartement Ghibellina

Appartement in het hart van het historisch centrum van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en het Bargello Museum. Dichtbij het Piazza della Signoria, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4+1 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 713 € - max: 1032 €
Meer details
Appartement Grazia Appartement Grazia

Elegant appartement met 2+3 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, vlakbij het Piazza Santa Croce, Piazza del Duomo en het Piazza della Signoria. Air conditioning, internet verbinding. Vlakbij de meest belangrijke florentijnse monumenten. Golfclub en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 680 € - max: 1000 €
Meer details
Appartement S.Croce Appartement S.Croce

Luxe en elegant appartement te huur in het centrum van Florence. Luxueus onderkomen in het kwartier Santa Croce, 5 slaapplaatsen, 3 kamers, 2 badkamers, airconditioning, Internet WIFI

7 dagen: min: 1199 € - max: 1199 €
Meer details
Appartement Verdi Appartement Verdi

Elegant luxe appartement in het hart van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en in de direkte omgeving van het Piazza della Signoria, het Museum Bargello, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4 + 1 slaapplaatsen, internetverbinding en air conditioning.

7 dagen: min: 1063 € - max: 1063 €
Meer details
Appartement Guido Appartement Guido

Elegant appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence. Air conditioning, internet verbinding, groot panoramisch terras met uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 875 € - max: 915 €
Meer details