Huurappartementen vakantie vlakbij de beroemde Uffizi galerijOns bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van appartementen en villa’s voor vakanties in Florence heeft een ruime keuze aan appartementen in het historische centrum van de toscaanse hoofdstad (appartementen met panoramisch uitzicht over de florentijnse schoonheden, voordelige appartementen en luxe appartementen).

Bezoek onze website: hier vind je ongetwijfeld de accomodatie voor jouw vakantie in Florence.

De Uffizi is heden ιιn van de beroemdste en meest bezochte musea ter wereld. De Galerij, die de italiaanse en buitenlandse meesterwerken van de schilder en sculptuurkunst herbergt, ontstond in 1500 naar de wil van Cosimo I de’ Medici. De Galerij bevindt zich in het hart van het historische centrum van Florence en vlakbij de " Ponte Vecchio " en de markt van de " Porcellino " en is verbonden met het " Piazza Duomo " door het " Piazza della Signoria " en Via Calzaiuoli, geliefde plek van de florentijnen voor hun zaterdagse middagwandeling.

Kies ιιn van de appartementen in de zone Uffizi die we voor jou hebben uitgekozen op deze pagina voor jouw vakantie in Florence .

 

Appartement Accademia Gallery Appartement Accademia Gallery

Appartement in het hart van het historisch centrum van Florence vlakbij de Galleria dell`Accademia . In de onmiddelijke omgeving van het Piazza Duomo , Piazza della Signoria, de Galleria degli Uffizi . 5+2 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1107 € - max: 2275 €
Meer details
Appartement San Niccolς Appartement San Niccolς

Elegant appartement in het hart van Florence vlakbij het Palazzo Pitti, de Uffizi Galerij, de Ponte Vecchio, de Dom en het Piazzale Michelangelo. 4+2 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1150 € - max: 1150 €
Meer details
Appartement  Uffizi Appartement Uffizi

Appartement te huur in het historische centrum van Florence, vlakbij de Galleria degli Uffizi. Appartement met 2/4 slaapplaatsen, air conditioning, TV.

7 dagen: min: 605 € - max: 605 €
Meer details
Appartement Massimo Appartement Massimo

Ruim appartement met 4+2 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van Piazza Santa Croce. Air conditioning, internetverbinding, hydromassage. Palazzo Pitti, de Duomo van Florence en de Uffizi Galerij in de omgeving.

7 dagen: min: 1090 € - max: 1090 €
Meer details
Appartement Borgo Allegri Appartement Borgo Allegri

Lumineus appartement met 3 slaapplaatsen met klein panoramisch terras dat uitkijkt over de daken van het historisch centrum van Florence en vanwaar men de Koepel van de Dom ziet. Gelegen tussen het Piazza Santa Croce en Piazza Sant`Ambrogio, vlakbij de Uffizi Galerij, Ponte Vecchio en Piazza Duomo. Air conditioning.

7 dagen: min: 680 € - max: 816 €
Meer details
Appartement Ghibellina Appartement Ghibellina

Appartement in het hart van het historisch centrum van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en het Bargello Museum. Dichtbij het Piazza della Signoria, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4+1 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 713 € - max: 1032 €
Meer details
Appartement Verdi Appartement Verdi

Elegant luxe appartement in het hart van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en in de direkte omgeving van het Piazza della Signoria, het Museum Bargello, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4 + 1 slaapplaatsen, internetverbinding en air conditioning.

7 dagen: min: 1063 € - max: 1063 €
Meer details
Appartement Guido Appartement Guido

Elegant appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence. Air conditioning, internet verbinding, groot panoramisch terras met uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 875 € - max: 915 €
Meer details