Huurappartementen vlakbij het station van Santa Maria Novella


Florenceholidays.com is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van appartementen en villa’s voor vakanties in Florence. Bezoek onze website: hier vind je een ruime keuze aan appartementen in de verschillende wijken van de toscaanse hoofdstad en luxe appartementen met uitzicht over het historische centrum.


Een appartement bij het station van Santa Maria Novella in Florence is een handige en voordelige oplossing om het " Piazza Santa Maria Novella " en zijn schitterende kerk te bezoeken, het nabije " Piazza Duomo ", met de Kathedraal van " Santa Maria del Fiore " , het Battistero en de Klokketoren van Giotto en de vele andere beroemde monumenten van Florence .Kies ιιn van onze appartementen in de wijk van Santa Maria Novella voor jouw volgende vakantie in Florence .

 

Appartement Duomo Appartement Duomo

Luxe appartement voor vakantie in het historische centrum van Florence, vlakbij het Piazza del Duomo, de markt van San Lorenzo en het treinstation. 8 slaapplaatsen, internetverbing, air conditioning.

7 dagen: min: 1188 € - max: 1188 €
Meer details
Appartement Robbia Appartement Robbia

Lumineus appartement met 6+2 slaapplaatsen vlakbij het Piazzale Donatello, in zone Piazza San Marco, in Florence. Internetverbinding, air conditioning. Op enkele minuten van het station Campo di Marte en het historisch centrum van Florence.

7 dagen: min: 1065 € - max: 1335 €
Meer details
Appartement Paola Appartement Paola

Lumineus appartement in de wijk San Lorenzo, in het historische centrum van Florence, in de omgeving van het station van Santa Maria Novella. 2/4 slaapplaatsen, schitterend uitzicht op de Cappelle Medicee (Kapellen van de Medici), air conditioning, internet.

7 dagen: min: 670 € - max: 800 €
Meer details
Appartementen Stazione Appartementen Stazione

Lumineuze appartementen voor vakanties in de omgeving van het station van Santa Maria Novella, in het historisch centrum van Florence. Air conditioning, van 2 tot 10 slaapplaatsen. Vlakbij de Duomo, Ponte Vecchio en het Piazza della Signoria. Internetverbinding.

7 dagen: min: 690 € - max: 1480 €
Meer details
Appartement Janine Appartement Janine

Lumineus appartement met 6 slaapplaatsen vlakbij het Piazzale Donatello, op enkele minuten te voet van het station van Campo di Marte, het Piazza Santissima Annunziata en het Piazza San Marco. Air conditioning, internetverbinding. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1450 € - max: 1451 €
Meer details
Appartement Guelfa Appartement Guelfa

Elegant appartement in het historisch centrum van Florence, in de wijk Santa Maria Novella, vlakbij het centrale station, de markt van San Lorenzo en de Duomo. 6/7 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 1715 € - max: 1760 €
Meer details