Huurappartementen in de karakteristieke wijk van de Oltrarno (Florence)Firenze - Santo Spirito
Ben je op zoek naar een handige en voordelige accomodatie voor jouw volgende vakantie in Florence?
Bezoek dan onze website: we hebben een serie appartementen in de Oltrarno en in de wijken met de meeste toeristische bezienswaardigen van de stad voor je uitgekozen (appartementen met uitzicht op Florence, luxe appartementen...) waartussen je ongetwijfeld de voor jou beste oplossing zult vinden.

De Oltrarno is een volkswijk van Florence die bestaat uit smalle straatjes, waar de oude tradities van de florentijnse ambachtswinkels nog te vinden zijn. Hier kan men belangrijke monumenten bewonderen, zoals het Palazzo Pitti en de Giardini di Boboli, de kerk van Carmine met de Cappella Brancacci en de kerk van Santo Spirito. De wijk is tevens rijk aan trattoria’s waar men de traditionele toscaanse keuken kan proeven.

Kies voor jouw volgende vakantie ιιn van onze appartementen in de Oltrarno.

 

Appartement Boboli Appartement Boboli

Elegant appartement gelegen in het karakteristieke kwartier van Florence, genaamd ‘Oltrarno’, op korte afstand van Palazzo Pitti en Ponte Vecchio. 3 slaapkamers, 2 badkamers, airconditioning, Internet verbinding. Van 2 tot 7 slaapplaatsen

7 dagen: min: 690 € - max: 1280 €
Meer details
Appartement Terrace Appartement Terrace

Luxueus appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno. 2/4 slaapplaatsen, internetverbinding, panoramisch terras.

7 dagen: min: 1070 € - max: 1070 €
Meer details
Appartementen Oltrarno Appartementen Oltrarno

Drie appartementen gelegen in het historische centrum van Florence in het Oltrarno district . Groepen van 2/3/4/6/8/11 personen

7 dagen: min: 811 € - max: 2760 €
Meer details
Appartement Cristina Appartement Cristina

Luxueus appartement met 6 slaapplaatsen voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, tussen Palazzo Pitti en de Ponte Vecchio. Air conditioning, internetverbinding, terras met uitzicht over de Duomo en de Klokkentoren van Giotto.

7 dagen: min: 1215 € - max: 2275 €
Meer details
Appartement Oltrarno Appartement Oltrarno

Voordelig appartement in het centrum van Florence, in de karakteristieke wijk van de Oltrarno. Appartement met 2/4 slaapplaatsen. Internetverbinding.

7 dagen: min: 640 € - max: 640 €
Meer details
App. Ponte Vecchio App. Ponte Vecchio

Appartement voor vakanties in de Oltrarno, vlakbij Ponte Vecchio, in Florence. 8 slaapplaatsen, air conditioning.

7 dagen: min: 1135 € - max: 1135 €
Meer details
Appartement Old Bridge Appartement Old Bridge

Huurappartement vlakbij de Ponte Vecchio, in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, in de wijk San Niccolς. Rustig en stil, 4/5 slapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 800 € - max: 850 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 2 Appartement S.Giorgio 2

Appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno, op korte afstand van het Piazza Pitti en van de Ponte Vecchio. 4 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 975 € - max: 975 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 1 Appartement S.Giorgio 1

Appartement met panoramisch terras in de wijk Oltrarno, in het historisch centrum van Florence. 3/5 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding. Palazzo Pitti, tuin van Boboli en Ponte Vecchio in de omgeving; uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 945 € - max: 945 €
Meer details
Appartement S. Felicita Appartement S. Felicita

Appartement met 4/6 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van de Ponte Vecchio, in de wijk Oltrarno. Air conditioning, internetverbinding; vlakbij de meest belangrijke monumenten van Florence.

7 dagen: min: 840 € - max: 1862 €
Meer details
Appartement Santo Spirito Appartement Santo Spirito

Appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, vlakbij de Ponte Vecchio, Piazza Santo Spirito en Palazzo Pitti, in de wijk Oltrarno. Air conditioning en internet verbinding.

7 dagen: min: 495 € - max: 625 €
Meer details