Huurappartementen vlakbij Piazza Pitti in het centrum van FlorenceFirenze - Giardino di Boboli
Ben je van plan je vakantie door te brengen in Florence?

Bezoek onze website: hier vind je een ruime keuze aan appartementen in Florence (luxe appartementen, appartementen tegen een redelijke prijs, appartementen in de nabijheid van de meest beroemde florentijnse monumenten) waartussen je ongetwijfeld de accomodatie vindt die aan al je wensen voldoet.

Gelegen op een strategische positie aan de linkerzijde van de oever van de Arno, is het " Piazza Pitti " een optimaal uitgangspunt om de Oltrarno en de wijk van " Santo Spirito " te bezoeken, maar tevens voor een route langs de andere kant van de oever van de Arno, om zo de talrijke schatten van het florentijnse historische centrum te ontdekken: de " Uffizi " , " Piazza della Signoria " en het " Piazza Duomo ", om maar enkele van de meest bekende te noemen. Van de fascinerende " Giardino di Boboli " kan men het " Forte Belvedere " bereiken dat ้้n van de mooiste uitzichten van de gehele stad heeft.

Kies voor jouw volgende vakantie in Florence ้้n van de appartementen op het Piazza Pitti die we voor jou hebben uitgekozen op deze pagina of op onze website.

 

Appartement Boboli Appartement Boboli

Elegant appartement gelegen in het karakteristieke kwartier van Florence, genaamd ‘Oltrarno’, op korte afstand van Palazzo Pitti en Ponte Vecchio. 3 slaapkamers, 2 badkamers, airconditioning, Internet verbinding. Van 2 tot 7 slaapplaatsen

7 dagen: min: 690 € - max: 1280 €
Meer details
Appartement Cristina Appartement Cristina

Luxueus appartement met 6 slaapplaatsen voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, tussen Palazzo Pitti en de Ponte Vecchio. Air conditioning, internetverbinding, terras met uitzicht over de Duomo en de Klokkentoren van Giotto.

7 dagen: min: 1215 € - max: 2275 €
Meer details
Appartement San Niccol๒ Appartement San Niccol๒

Elegant appartement in het hart van Florence vlakbij het Palazzo Pitti, de Uffizi Galerij, de Ponte Vecchio, de Dom en het Piazzale Michelangelo. 4+2 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1150 € - max: 1150 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 2 Appartement S.Giorgio 2

Appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno, op korte afstand van het Piazza Pitti en van de Ponte Vecchio. 4 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 975 € - max: 975 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 1 Appartement S.Giorgio 1

Appartement met panoramisch terras in de wijk Oltrarno, in het historisch centrum van Florence. 3/5 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding. Palazzo Pitti, tuin van Boboli en Ponte Vecchio in de omgeving; uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 945 € - max: 945 €
Meer details
Appartement Massimo Appartement Massimo

Ruim appartement met 4+2 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van Piazza Santa Croce. Air conditioning, internetverbinding, hydromassage. Palazzo Pitti, de Duomo van Florence en de Uffizi Galerij in de omgeving.

7 dagen: min: 1090 € - max: 1090 €
Meer details
Appartement Santo Spirito Appartement Santo Spirito

Appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, vlakbij de Ponte Vecchio, Piazza Santo Spirito en Palazzo Pitti, in de wijk Oltrarno. Air conditioning en internet verbinding.

7 dagen: min: 495 € - max: 625 €
Meer details