Appartement Marino

Luxueus appartement in het centrum van Firenze in via dei Macci in de stadswijk Santa Croce, 2 slaapplaatsen. Air conditioning. Internet wireless

Accommodatie:
Appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Stadswijk Santa Croce

Personen:
2 slaapplaatsen

Appartement Marino
Appartement Marino

Profiel

Luxueus appartement gelegen in een antiek herenhuis in de karakteristieke via dei Macci in de stadswijk Santa Croce middenin het historische centrum. Vanaf het appartement is het mogelijk om lopend alle belangrijke monumenten en florentijnse galerien te bezichtigen: piazza Santa Croce met haar prachtige kerk, piazza della Signoria met het palazzo Vecchio, de Uffizi galerie, zoals ook de ponte Vecchio, en de piazza Duomo welke zich enkele tientallen meters van het appartement bevinden.

Bovendien kunnen de gasten van het appartement boodschappen met de florentijnen doen op de karakteristieke markt van Sant’Ambrogio, of het beroemde “Lampredotto” (varkensingewanden, gekookt in groentebouillon en geserveerd op een broodje) proeven in de nabije hoek van Borgo Croce, of de winkels met oude ambachten bezoeken in de stadswijk Santa Croce of de nabijgelegen wijk Oltrarno.


Inrichting

Het appartement (2 slaapplaatsen) is recentelijk gerestaureerd op nauwkeurige en elegante wijze. Het bevind zich op de 3e etage (zonder lift) in een antiek florentijns gebouw in via dei Macci. Het is samengesteld uit een grote salon van 30 mq met parketvloer. In een hoek van de salon bevind zich de keuken met alle benodigde uitrusting om te koken. De salon is verlicht door 2 ramen met uitzicht op via dei Macci (een karakteristieke straat in het histrische florentijnse centrum ).

Via de entree bereikt men de badkamer met douche en de wasserij met wasautomaat en droger.

Op de vliering bevind zich een 2 persoonsbed en een kamer met kledingkasten.

Faciliteiten

Air conditioning, Internet wireless, verwarming, wasautomaat, droger, koelkast, TV, electrische oven, radio.


Positie Appartament in Firenze

 

Huurprijzen

 jan-deckerstmispasen
1 dagen
Apt Marino (2 bedden)126 €126 €126 €
7 dagen
Apt Marino (2 bedden)760 €760 €760 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten