Huurappartementen op het Piazzale MichelangeloOp de heuvel aan de linkerzijde van de oever van de Arno, biedt het Piazzale Michelangelo een schitterend uitzicht over de gehele stad Florence. Het plein werd in 1869 gerealiseerd naar een project van de florentijnse architect Giuseppe Poggi. Op dezelfde heuvel heft zich de romaanse kerk van " San Miniato al Monte " op. Een reeks trappen verbinden het Piazzale Michelangelo aan het " Piazza Poggi ", waar zich de porta San Niccolò bevindt, en dus de lungarni (wegen langs de Arno) .

Ons bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van appartementen en villa’s voor vakanties in Florence en op het omliggende platteland heeft een serie appartementen uitgekozen in de zone van het " Piazzale Michelangelo " (luxueuze appartementen met panoramische terrassen en appartementen tegen redelijke prijzen).
Bezoek onze website: hier vind je ongetwijfeld de voor jou beste oplossing voor jouw vakantie in Florence.

Kies één van onze appartementen op het Piazzale Michelangelo voor jouw verblijf in Florence .

 

Villa Gavinana Villa Gavinana

Appartementen voor vakanties in een sierlijke villa aan de zuidelijke buitenkant van Florence, vlakbij het Piazzale Michelangelo. Accomodatie voor groepen van 4/6/8/10/12 personen. Air conditioning, Internet verbinding, Tuin. Op enkele minuten van het historisch centrum van Florence.

7 dagen: min: 590 € - max: 1740 €
Meer details
Appartement San Niccolò Appartement San Niccolò

Elegant appartement in het hart van Florence vlakbij het Palazzo Pitti, de Uffizi Galerij, de Ponte Vecchio, de Dom en het Piazzale Michelangelo. 4+2 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1150 € - max: 1150 €
Meer details
Villa Bastioni Villa Bastioni

Luxe Appartement te huur vlakbij P.le Michelangelo te huur voor Vakantie in Florence . Appartement met 6 bedden, drei tweepersoonsslaapkamers, drei badkamers, airconditioning, parkeren, tuin, internet

7 dagen: min: 1600 € - max: 1870 €
Meer details
Appartement Belvedere Appartement Belvedere

Luxe appartement op de heuvels van het Piazzale Michelangelo, op 15 minuten van het historische centrum van Florence. Max. 6 slaapplaatsen, privé-parkeerplaats, satelliet TV, Internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1680 € - max: 2240 €
Meer details