Florenceholidays.com is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van villa’s en vakantiewoningen op het florentijnse platteland. Ben je van plan een vakantie door te brengen tussen het groen van de lieflijke heuvels rondom Florence bezoek dan onze website: hier vind je een ruime keuze aan luxe villla’s, villa’s met zwembad en villa’s op panoramische posities met uitzicht op Florence.

Een huurvilla op het platteland rondom Florence is de beste manier om de vele artistieke schatten te leren kennen, die verborgen ligen in de plaatsjes die het kenmerken. De liefhebbers van de plaatselijke geschiedenis kunnen van de gelegenheid gebruik maken en de villa’s van de Medici bezoeken die verspreid over de gehele florentijnse provincie liggen, terwijl de bossen van de Mugello een grote kwantiteit aan wandelpaden bieden voor lange wandelingen in de natuur. Wie daarentegen van fietsen houdt kan een mooie fietstocht in het Wielerpark van de Chianti maken.

Voor jouw volgende vakantie op het platteland rondom Florence, kies één van de villa’s op het florentijnse platteland die we voor jou hebben uitgekozen op onze website.