Villa Florence

Betoverende en elegante historische villa met zwembad. De villa bevindt zich op een heuvel op 8 km van de Dom van Florence en biedt een geweldig panorama op de hele stad van Florence. 8/16 slaapplaatsen, internetverbinding.

Accommodatie:
Luxe villa

Gebied:
Heuvels rondom Florence

Plaats:
Florence

Personen:
Van 8 tot 16 slaapplaatsen

Villa Florence
Villa Florence

De villa (16 slaapplaatsen) is gelegen op een heuvel aan de rand van Florence (op 8 km van de Dom) en heeft een dominante positie met uitzicht op de stad. Het gebouw dateert van eind 19e eeuw en ligt tussen het groen van een tuin gecultiveerd met cipressen en citroenplanten en men ziet karakteristieke olijfbomen in het Toscaanse landschap. De villa heeft een zwembad met een trapje om het water in te gaan en een zonneterras met ligbedden en parasol. De villa is voorzien van alle comfort inclusief satelliet-tv en airconditioning in de slaapkamers; de villa is geschikt voor families met kinderen en baby’s. Op verzoek wordt extra service verleend: draadloze internet verbinding, wasservice, baby-sitting, kookcursussen, excursies naar Florentijnse musea en excursies buiten Florence, ophaal/wegbrengservice villa-luchthaven/station. De villa bevindt zich op 2 km afstand van het station van Firenze-Castello, vanwaar u in korte tijd naar het centrum van Florence reist. Op verzoek is er de mogelijkheid om een auto te parkeren in het historische centrum van Florence, in Piazza Santa Maria Novella. Niet ver van de villa is er de de tennisclub ‘La Limonaia’ en een winkelcentrum met supermarkt, apotheek, drogist en postkantoor met bankautomaat.

De villa (8 tweepersoonskamers en 4 badkamers) heeft drie verdiepingen. Op de begane grond treft men een eetsalon met een oude stenen openhaard, een keuken en een ruime salon met satelliet tv en hi-fi installatie. Vanuit de salon betreedt u het panorama terras met pergola. Verder zijn er op de begane grond vier tweepersoons slaapkamers, waarvan eentje met panorama balkon, een badkamer met bad en een badkamer met douche. Op de eerste verdieping zijn 2 kamers met 2 aparte bedden, een badkamer met douche, een strijkkamer en een vriezer. De tweede verdieping, het torentje van de villa, is omgebouwd tot suite met twee slaapkamers, een badkamer met douche, en een ruimte geschikt voor studie, lectuur en muziek.

 

Huurprijzen

 jan-febmaart-mayjuni-sepoct-octnov-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Florence (12 pers)4265 4908 5320 4908 4265 5320 4908
Villa Florence (16 pers)4753 5297 5852 5297 4753 5852 5297
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten