Villa Centostelle

Oude en elegante villa met 11+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence.Groot park, zwembad, hydromassage, barbecue, internetverbinding, ping-pongtafel, bordspellen. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving. Schitterend panoramisch uitzicht over Florence en de omliggende heuvels.

Accommodatie:
Luxe villa

Gebied:
Heuvels van Florence

Plaats:
Florence

Personen:
11+2

Villa Centostelle
Villa Centostelle

Ligging

De mooie villa bevindt zich op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence, de schitterende toscaanse kunststad, die wereldwijd bekend is.

Ontstaan in 59 vòòr.Chr. als dorp voor romeinse veteranen, werd Florence in de beginjaren van de twaalfde eeuw een vrije gemeente. Vanaf de daaropvolgende eeuw werd het politieke leven in de stad opgeschrikt door de strijd tussen de Welfen en de Ghibellijnen en vervolgens, na de nederlaag van laatstgenoemde, die tussen de witte Welfen en de zwarte Welfen.

Dankzij de familie Medici, die voor het eerst aan de macht kwamen in 1434 en vervolgens in de zestiende eeuw, kende Florence een periode van grote pracht, en werd de stad aangetrokken door de grootste kunstenaars en wetenschappers uit dit tijdperk: Botticelli, Brunelleschi, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Pico della Mirandola en Galileo Galilei.

Florence staat wereldwijd bekend als de wieg van de Renaissance, de periode van grote onrust in de artistieke, wetenschappelijke en literaire wereld tussen de veertiende en de zestiende eeuw en heeft een grote erfenis nagelaten zoals de koepel van de Dom van Brunelleschi, de fresco's van Masaccio in de Brancacci Kapel, de Paradijspoort van Lorenzo Ghiberti en "De Lente" en "De geboorte van Venus" van Botticelli.


Beschrijving

Florence en de heuvels ten westen van de hoofdstad van Toscane: dit is het schitterende panorama dat te zien is vanuit het zwembad en de ramen van de oude villa gelegen in het Natuurpark van Monte Morello en ooit eigendom van de Eerwaarde Nonnen van San Salvi.

Het mooie gebouw werd geconstrueerd tussen de elfde en de dertiende eeuw en werd recent gerestaureerd en wordt omringd door een enorm groot park van 80.000 m² verdeeld over fruitbomen, olijfbomen, grasvelden en bossen, waarin zich een oude waterbron bevindt.
In het compleet omheinde park dat is ingericht om buiten te eten, bevinden zich het privé-zwembad (5x12 m; diepte: 1,40 m) en een hydromassagebad.

De villa is de ideale accomodatie voor iedereen die Florence wil bezoeken en tegelijkertijd op een zekere afstand wil zijn van de stad, maar is tevens een uitstekende vertrekbasis om Pisa, Lucca, Siena, Arezzo en vele andere kunststeden van Toscane te bezichtigen.
Een golfclub, een manege en een tennisclub bevinden zich vlakbij het landgoed.


Inrichting

Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt plaats aan 11+2 gasten in 1 éénpersoonskamer, 5 tweepersoonskamers, 1 futonbed en 1 extra éénpersoonsbed, en heeft 6 badkamers en 1 toilet.

De eerste verdieping bestaat uit een keuken, woonkamer, eetkamer met open haard, wasserijruimte, twee tweepersoonskamers met badkamer ensuite en een éénpersoonskamer met toilet ensuite.
Op de laagste verdieping bevinde zich een ruime salon, twee tweepersoonskamers met badkamer ensuite en een derde badkamer.
De begane grond heeft een tweepersoonskamer met badkamer ensuite.

Een futonbed en een extra éénpersoonsbed kunnen in twee van de tweepersoonskamers geplaatst worden.


Accessoires en faciliteiten

De villa heeft een panoramisch zwembad, hydromassage, barbecue, ping-pongtafel, mountain bike, badminton, werkende open haard, satelliet TV, internetverbinding, darts, bordspellen, oven, magnetron, vaatwasser, wasautomaat, kluis, haardroger, kinderbedje en kinderstoel en privé-parkeerplaats.

Een huishioudelijke hulp, een kok, een ontbijtservice en een shuttle service van/naar het vliegveld en het station zijn op verzoek beschikbaar.
Aan de gasten wordt een welkomst cocktail aangeboden.

Een restaurant en winkels bevinden zich binnen een straal van 3 kilometer van de villa.
Een tennisclub bevindt zich op 6 kilometer van het landgoed.
Een manege bevindt zich op 15 kilometer afstand van de woning.
Een golfclub bevindt zich op 20 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Centostelle (11+2 bedden)4265 4800 5200 4800 4265 4265 4265
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten