Vakantie-appartementen in de wijk van Santa Maria Novella in FlorenceHet hebben van een appartement dat zijn ramen opent op een plein in plaats van op een drukke straat, is waarschijnlijk wat iedereen wil. Als ook jij dat wilt, denk dan eens aan het huren van een woning of een hotelkamer of een kleine bed and breakfast voor jouw vakantie in Florence dat uitkijkt op een plein. Aan pleinen in Florence geen gebrek, maar zonder twijfel is het Piazza Santa Maria Novella een goede keuze. Waarom? Hier leggen we dat uit.

Piazza Santa Maria Novella wordt gedomineerd door een prachtige basiliek, een uniek spektakel op elk moment van de dag: wandelend over het plein, zittend op één van de bankjes of uitkijkend vanaf het raam van het appartement.

Niet alleen de prachtige basiliek, maar ook de prestigieuze gebouwen rondom zijn opmerkelijk: één daarvan is het Palazzo Pitti-Broccardi, links vanaf de uitgang van de kerk. In sommige van deze bevinden zich tevens elegante hotels – het zou de ideale plek kunnen zijn om jouw verblijf in Florence te reserveren.

Niet alleen heeft Piazza Santa Maria Novella alle karakteristieken van de andere florentijnse pleinen, maar het heeft ook het voordeel dat het de rust en kalmte van het plein verenigt met de extreme nabijheid en handigheid van het centraal treinstation: elk moment kun je de stad uitvluchten, richting zee, het florentijnse platteland, of een andere toscaanse kunststad.

Kies uit de lijst hieronder, het appartement voor jouw vakantie in de karakteristieke wijk van Santa Maria Novella in Florence.

 

Een selectie van de meest gevraagde appartementen in het historische centrum van Florence :
Appartement Guelfa Elegant appartement in het historisch centrum van Florence, in de wijk Santa Maria Novella, vlakbij het centrale station, de markt van San Lorenzo en de Duomo. 6/7 slaapplaatsen, internetverbinding. Meer details
Appartement Paola Lumineus appartement in de wijk San Lorenzo, in het historische centrum van Florence, in de omgeving van het station van Santa Maria Novella. 2/4 slaapplaatsen, schitterend uitzicht op de Cappelle Medicee (Kapellen van de Medici), air conditioning, internet. Meer details
Appartementen Stazione Lumineuze appartementen voor vakanties in de omgeving van het station van Santa Maria Novella, in het historisch centrum van Florence. Air conditioning, van 2 tot 10 slaapplaatsen. Vlakbij de Duomo, Ponte Vecchio en het Piazza della Signoria. Internetverbinding. Meer details