Appartement Terrazza

Appartement op 100 meter van het piazza del Duomo, in het centrum van Florence. 2+2 slaapplaatsen, rustig en lumineus, groot ingericht panoramisch terras. Internetverbinding, air conditioning.

Accommodatie:
Appartement

Gebied:
Florence

Plaats:
Zone Piazza del Duomo

Personen:
2/4 slaapplaatsen

Appartement  Terrazza
Appartement  Terrazza

Gelegen op de laatste verdieping van een patriciersappartement in het historische centrum van Florence, beschikt het appartement (2+2 slaapplaatsen) over een groot ingericht terras met schitterend uitzicht op de Duomo, de Klokkentoren van Giotto en op de kerk van Santa Croce. Rustig en zeer lumineus, is het appartement recentelijk gerestaureerd en van alle gemakken voorzien (TV, internetverbinding, air conditioning, vaatwasser en wasautomaat). Behalve dat het uitkijkt op drie van de meest bekende monumenten van Florence, is het appartement vlakbij andere interessante artistieke en culturele bekende plaatsen van de toscaanse hoofdstad, zoals bijvoorbeeld San Marco, Santa Maria Novella, de Uffizi en San Lorenzo.

Het appartement (1 tweepersoonskamer + 2 ��npersoonsslaapbanken en 1 badkamer) bestaat uit een zitkamer/eetkamer met open haard, TV en twee ��npersoonsslaapbanken, keuken, 1 tweepersoonskamer en 1 badkamer. Het terras van 30 m� is ingericht met tafels en stoelen om in de buitenlucht te kunnen eten, het panorama van Florence bewonderend.

 

Huurprijzen

 jan-febmaart-octnov-deckerstmispasen
5 dagen
Apt La Terrazza (2+2 bedden)700 �800 �700 �900 �900 �
7 dagen
Apt La Terrazza (2+2 bedden)900 �1000 �900 �1100 �1100 �
Informatie