Al onze villa’s en appartementen zijn voor jou beschikbaar!

Ben je een agent, wacht dan niet langer en neemt direct contact met ons op.
 
Schrijf angelo@holidayhomestuscany.com of bel het nummer +39 3355913972 en nadat je je hebt geregistreerd, kun je aan de wensen van je clienten voldoen die op zoek zijn naar het perfecte appartement of villa in Toscane.
Help ons die droom werkelijkheid te maken! We bieden je honderden villa’s en appartementen in het historisch centrum en op het toscaanse platteland.
 
We bieden je gratis:

- een gedeelte gereserveerd voor het beheren van reserveringen, de berichten met onze agenten, de specifieke kenmerken van iedere accomodatie met 160 antwoorden op eventueel 160 vragen en de mogelijkheid om kenmerken te zoeken van de accomodaties die door jouw clienten gevraagd worden.

- een online katalogus met jouw logo en contactgegevens, alsook beschrijvingen en foto’s van elke vakantiewoning van ons agentschap. Je kunt de katalogus online zetten op de site van jouw agentschap of jouw client simpelweg de link sturen van een acccomodatie met foto’s, beschrijvingen en jouw eindprijs.

- maximale beschikbaarheid en professionaliteit door onze ervaren agenten, te bereiken door middel van e-mail of mobiele telefoon.

- flexibiliteit in de keuze van het percentage van de verdienste die je wilt behalen.

Vertrouw op onze ervaring en het gestaag groeiende aantal villa’s en appartementen die je je clienten kunt bieden. Uitstekende verdiensten, een nuttig en makkelijk te gebruiken platform, een persoonlijke online katalogus, ons team van professionisten in combinatie met jouw vaardigheid en professionaliteit zorgen ongetwijfeld voor een toename van reserveringen van jouw agentschap en tevreden clienten die hun ideale vakantievilla hebben gevonden.