Niet iedereen wordt ‘s morgens wakker, en opent de ramen van zijn slaapkamer en geniet van het panorama van de Klokkentoren van Giotto dat naast de Koepel van Brunelleschi staat. Het is een privilege, als we het zo mogen noemen, gereserveerd voor degenen die besloten hebben zich een vakantie te gunnen in de " Wieg van de Renaissance ", door het huren van een appartement in Florence.

Een appartement, het kan geen kwaad het ons nogmaals te herinneren, dat gelegen is in een gebied dat de Unesco tot werelderfgoed van de mensheid heeft verklaard vanwege zijn schoonheid en de rijkdom van de artistieke en architectonische meesterwerken.

En dus, als we besluiten om onze florentijnse vakantie door te brengen, zoals hierboven al beschreven, door het huren van een appartement op het piazza del Duomo wordt het panorama met de Kathedraal van Santa Maria del Fiore , de Klokkentoren van Giotto en het Baptisterum van Giovanni ons op een presenteerblaadje geserveerd.

Als ons vakantieappartement in Florence zich op het Piazza Santo Spirito bevindt kunnen we ansichtkaartfoto’s maken van de Kerk van Santo Spirito of van de Kerk van Carmine , oude kerken van de karakteristieke wijk van de Oltrarno .

En nogmaals, als we verblijven in een appartement tussen het "Piazza della Signoria" en het "Piazza Santa Croce" kunnen we het onmiskenbare profiel van het Palazzo Vecchio en, in de zomerperiode, de wedstrijden van het historische voetbal in kostuum bewonderen.

En dus, als we besluiten om onze vakantie door te brengen en een appartement in Florence huren, hebben we zeer veel keus in de wijken : Oltrarno, Piazza San Marco , Piazza dei Ciompi... Florence is dan ook gemakkelijk te bezoeken waar men ook verblijft. Bovendien bevinden het grootste gedeelte van de appartementen in Florence zich in herenhuizen die verfijnd gerestaureerd en van alle comfort voorzien zijn.

» Meer details
Meer details Villa Gavinana

Appartementen voor vakanties in een sierlijke villa aan de zuidelijke buitenkant van Florence, vlakbij het Piazzale Michelangelo. Accomodatie voor groepen van 4/6/8/10/12 personen. Air conditioning, Internet verbinding, Tuin. Op enkele minuten van het historisch centrum van Florence.

7 dagen: min: 590 € - max: 1740 €
Meer details
Meer details Appartement Panzani

Appartement (3+2 slaapplaatsen) in het karakteristieke kwartier Santa Croce in het hart van het Florentijns historisch centrum. Gratis wireless internet verbinding.

7 dagen: min: 430 € - max: 705 €
Meer details
Meer details Appartement Boboli

Elegant appartement gelegen in het karakteristieke kwartier van Florence, genaamd ‘Oltrarno’, op korte afstand van Palazzo Pitti en Ponte Vecchio. 3 slaapkamers, 2 badkamers, airconditioning, Internet verbinding. Van 2 tot 7 slaapplaatsen

7 dagen: min: 690 € - max: 1280 €
Meer details
Meer details Appartement Terrazza

Appartement op 100 meter van het piazza del Duomo, in het centrum van Florence. 2+2 slaapplaatsen, rustig en lumineus, groot ingericht panoramisch terras. Internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 900 € - max: 1100 €
Meer details
Meer details Appartementen Piazza Duomo

Twee appartementen met 2 en 6 slaapplaatsen in een historisch gebouw in het centrum van Florence, op het Piazza del Duomo. Schitterend uitzicht over de Duomo van Florence en de koepel van Brunelleschi. Internetverbinding.

7 dagen: min: 800 € - max: 1950 €
Meer details
Meer details Appartement Bargello

Elegant vakantieappartement te huur in het historische centrum van Florence tegenover het Nationaal Museum Bargello. 2/5 slaapplaatsen. Internetverbinding.

7 dagen: min: 692 € - max: 900 €
Meer details
Meer details Appartementen Oltrarno

Drie appartementen gelegen in het historische centrum van Florence in het Oltrarno district . Groepen van 2/3/4/6/8/11 personen

7 dagen: min: 811 € - max: 2760 €
Meer details
Meer details Appartement Robbia

Lumineus appartement met 6+2 slaapplaatsen vlakbij het Piazzale Donatello, in zone Piazza San Marco, in Florence. Internetverbinding, air conditioning. Op enkele minuten van het station Campo di Marte en het historisch centrum van Florence.

7 dagen: min: 1065 € - max: 1335 €
Meer details
Meer details Appartement Condotta

Appartement in het historische centrum van Florence vlakbij Piazza Santa Croce. Appartement met 2/3 slaapplaatsen, 1 kamer, 1 badkamer. Internetverbinding.

7 dagen: min: 630 € - max: 630 €
Meer details
Meer details Appartement Oltrarno

Voordelig appartement in het centrum van Florence, in de karakteristieke wijk van de Oltrarno. Appartement met 2/4 slaapplaatsen. Internetverbinding.

7 dagen: min: 640 € - max: 640 €
Meer details
Meer details Appartement Uffizi

Appartement te huur in het historische centrum van Florence, vlakbij de Galleria degli Uffizi. Appartement met 2/4 slaapplaatsen, air conditioning, TV.

7 dagen: min: 605 € - max: 605 €
Meer details
Meer details App. Ponte Vecchio

Appartement voor vakanties in de Oltrarno, vlakbij Ponte Vecchio, in Florence. 8 slaapplaatsen, air conditioning.

7 dagen: min: 1135 € - max: 1135 €
Meer details
Meer details Appartement Old Bridge

Huurappartement vlakbij de Ponte Vecchio, in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, in de wijk San Niccolς. Rustig en stil, 4/5 slapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 800 € - max: 850 €
Meer details
Meer details Appartement Marino

Luxueus appartement in het centrum van Firenze in via dei Macci in de stadswijk Santa Croce, 2 slaapplaatsen. Air conditioning. Internet wireless

7 dagen: min: 760 € - max: 760 €
Meer details
Meer details Appartement Paola

Lumineus appartement in de wijk San Lorenzo, in het historische centrum van Florence, in de omgeving van het station van Santa Maria Novella. 2/4 slaapplaatsen, schitterend uitzicht op de Cappelle Medicee (Kapellen van de Medici), air conditioning, internet.

7 dagen: min: 670 € - max: 800 €
Meer details
Meer details Appartement Leone

Appartement in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van het Piazza della Signoria, de Duomo en de Ponte Vecchio. 3/5 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning. Uitkijkend op de achterzijde van het Palazzo Vecchio.

7 dagen: min: 640 € - max: 930 €
Meer details
Meer details Appartement Vigna

Huurappartement tussen Piazza della Signoria en Santa Croce, in het historisch centrum van Florence. 4 slaapplaatsen, air conditioning. Huisdieren toegestaan. Palazzo Vecchio en Piazza del Duomo in de omgeving.

7 dagen: min: 870 € - max: 1080 €
Meer details
Meer details Appartement S.Giorgio 2

Appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno, op korte afstand van het Piazza Pitti en van de Ponte Vecchio. 4 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 975 € - max: 975 €
Meer details
Meer details Appartement S.Giorgio 1

Appartement met panoramisch terras in de wijk Oltrarno, in het historisch centrum van Florence. 3/5 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding. Palazzo Pitti, tuin van Boboli en Ponte Vecchio in de omgeving; uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 945 € - max: 945 €
Meer details
Meer details Appartementen Stazione

Lumineuze appartementen voor vakanties in de omgeving van het station van Santa Maria Novella, in het historisch centrum van Florence. Air conditioning, van 2 tot 10 slaapplaatsen. Vlakbij de Duomo, Ponte Vecchio en het Piazza della Signoria. Internetverbinding.

7 dagen: min: 690 € - max: 1480 €
Meer details
Meer details Appartement Massimo

Ruim appartement met 4+2 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van Piazza Santa Croce. Air conditioning, internetverbinding, hydromassage. Palazzo Pitti, de Duomo van Florence en de Uffizi Galerij in de omgeving.

7 dagen: min: 1090 € - max: 1090 €
Meer details
Meer details Appartement S. Felicita

Appartement met 4/6 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van de Ponte Vecchio, in de wijk Oltrarno. Air conditioning, internetverbinding; vlakbij de meest belangrijke monumenten van Florence.

7 dagen: min: 840 € - max: 1862 €
Meer details
Meer details Appartement Santo Spirito

Appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, vlakbij de Ponte Vecchio, Piazza Santo Spirito en Palazzo Pitti, in de wijk Oltrarno. Air conditioning en internet verbinding.

7 dagen: min: 495 € - max: 625 €
Meer details
Meer details Appartement Borgo Allegri

Lumineus appartement met 3 slaapplaatsen met klein panoramisch terras dat uitkijkt over de daken van het historisch centrum van Florence en vanwaar men de Koepel van de Dom ziet. Gelegen tussen het Piazza Santa Croce en Piazza Sant`Ambrogio, vlakbij de Uffizi Galerij, Ponte Vecchio en Piazza Duomo. Air conditioning.

7 dagen: min: 680 € - max: 816 €
Meer details
Meer details Appartement Ghibellina

Appartement in het hart van het historisch centrum van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en het Bargello Museum. Dichtbij het Piazza della Signoria, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4+1 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 713 € - max: 1032 €
Meer details
Meer details Appartement Janine

Lumineus appartement met 6 slaapplaatsen vlakbij het Piazzale Donatello, op enkele minuten te voet van het station van Campo di Marte, het Piazza Santissima Annunziata en het Piazza San Marco. Air conditioning, internetverbinding. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1450 € - max: 1451 €
Meer details
Meer details Appartement Grazia

Elegant appartement met 2+3 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, vlakbij het Piazza Santa Croce, Piazza del Duomo en het Piazza della Signoria. Air conditioning, internet verbinding. Vlakbij de meest belangrijke florentijnse monumenten. Golfclub en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 680 € - max: 1000 €
Meer details