Het kiezen voor een villa op het florentijnse platteland, misschien wel op de heuvels van Settignano of Fiesole, betekend een periode van vakantie doorbrengen en in staat zijn om cultuur, relax en natuur samen te brengen.
  • Cultuur omdat waar onze villa in Florence zich ook bevindt, het bereiken van de Uffizi Galerij, de Galerij van de Accademia, de Kapellen van de Medici in San Lorenzo, de Basiliek van Santa Maria del Fiore of op de Ponte Vecchio zal zeer eenvoudig zijn.

  • Relax en natuur omdat deze lieflijke vooruitstekende rotsen die uitkijken op ιιn van de meest fascinerende panorama’s ter wereld, de vallei met de Arno die Florence kust, ons de afwezigheid van de klassieke stroom van massatoerisme en het contact met het tot de verbeelding sprekende toscaanse landschap garanderen.


  • En zo kunnen we, vanaf onze villa in Florence in de buurt van Pian dei Giullari of het Piazzale Michelangelo, aan de voet van Monte Morello of de Bergen van de Calvana, besluiten tot het bezoeken van de vele en prestigieuze florentijnse musea en gaan winkelen in de winkels van haute couture in het hart van de stad. Of om te paard of op de mountainbike deze heuvels over te steken die bezaaid liggen met olijfgaarden en wijngaarden, op zoek naar oude abdijen en middeleeuwse forten.

Het huren van een villa in Florence voor onze volgende vakantie in Toscane verplicht ons niet te kiezen uit ιιn van de vele en verschillende soorten van toerisme: cultureel, groen, enogastronomsich... Integendeel, we zijn in staat om het programma te kiezen, keer op keer, dag na dag, dat we prefereren. Dit alles ondergedompeld in rust en het groen dat alleen een villa op het platteland van Florence aan zijn gasten kan garanderen.

» Meer details


Meer details Villa Casale

Villa te huur in Mugello Vallei, vlakbij Florence. Villa met 6/13 slaapplaatsen, privé zwembad, gym, internet verbinding, hydromassage.

7 dagen: min: 635 € - max: 2870 €
Meer details
Meer details Villa Montespertoli

Vakantievilla in de Florentijnse heuvels bij Montespertoli (Florence). 12+2 slaapplaatsen, tuin, privé-zwembad, hydromassage, internetverbinding.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2375 €
Meer details
Meer details Villa Marco

Villa te huur in de Chianti streek, nabij Florence. Villa met 8/12 slaapplaatsen, privé-zwembad, externe hydromassage voor 7 personen, internet verbiding, speelplaats voor kinderen, airconditioning. Golfclub, manege en tennisclub op enkele kilometers. Mogelijkheid tot het organiseren van diners en kookcursussen.

7 dagen: min: 1590 € - max: 2650 €
Meer details
Meer details Villa San Godenzo

Villa met dependance met 6 slaapplaatsen in de Valdisieve, vlakbij San Godenzo (Florence). Tuin, barbecue, hydromassage zwembad, air conditioning, internet verbinding. Op enkele kilometers van het meer van Bilancino en het Nationale Park van de Casentinese Bossen.

7 dagen: min: 690 € - max: 990 €
Meer details
Meer details Villa Maris

Villa met 17+2 slaapplaatsen in de Valdelsa, in Montaione (Florence). Zwembad, groot park, kinderspeelplaats, internetverbinding, hydromassage. Op verzoek worden italiaanse lessen en toscaanse kookcursussen georganiseerd. Golfclub, tennisbanen en manege binnen een straal van enkele kilometers.

7 dagen: min: 3090 € - max: 3965 €
Meer details
Meer details Villa Mugello

Villa in de Mugello, in Vicchio, in de provincie Florence. 12 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, schitterend panorama.

7 dagen: min: 2660 € - max: 3830 €
Meer details
Meer details Villa Podere

Villa met zwembad voor exclusief gebruik van de gasten in San Polo in Chianti, op 16 km van het centrum van Florence, te huur voor vakantie. 10/12 slaapplaatsen

7 dagen: min: 1862 € - max: 3591 €
Meer details
Meer details Villa dei Pini

Villa met zwembad en groot bebost park op het platteland van Empoli, in Montaione, in de provincie Florence. 12 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, zonneweide. Thermale baden, manege, tennisclub en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2300 € - max: 4150 €
Meer details
Meer details Villa Reggello

Villa met zwembad voor vakanties in Reggello (Florence), in de Valdarno, op enkele kilometers van de Abdij van Vallombrosa. 13 slaapplaatsen, internetverbinding, schitterend uitzicht over de Valdarno. Keramiek, yoga en schilderlessen. Tennisbanen en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3000 € - max: 4000 €
Meer details
Meer details Villa Castelfiorentino

Villa voor vakanties op het platteland van Empoli, in de omgeving van Castelfiorentino (Florence). 8 slaapplaatsen, zwembad, wi-fi internet verbinding, barbecue. De villa bevindt zich op enkele kilometers van de thermale baden van Gambassi Terme. Golfbaan en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 2000 € - max: 2900 €
Meer details
Meer details Villa Calenzano

Villa met 8+2 slaapplaatsen op een panoramische positie op de heuvels tussen Florence en Prato, in Calenzano. Tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding, schommel en glijbaan.

7 dagen: min: 2600 € - max: 3700 €
Meer details
Meer details Villa Tavarnelle

Villa met 4+2 slaapplaatsen tussen Florence en Siena, in de Chianti regio, in Tavarnelle Val di Pesa. Zwembad, air conditioning, internetverbinding, tafelvoetbal, ping-pongtafel. Manege en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 684 € - max: 1503 €
Meer details
Meer details Villa Archi

Villa met 8+1 slaapplaatsen in Montespertoli (Florence), in de Chianti regio. Zwembad, grote tuin, barbecue. Historisch centrum van Florence eenvoudig bereikbaar met auto en bus.

7 dagen: min: 840 € - max: 1775 €
Meer details
Meer details Villa`s Montaione

Vakantiehuizen met zwembad voor Vakantiehuur vlakbij Florence . Drie Vakantiehuizen met 8 bedden . Accommodatie voor 8/16/25 pers.

7 dagen: min: 1213 € - max: 6067 €
Meer details
Meer details Villa Greve Chianti

Ruime vrijstaande villa nabij Greve in Chianti (Florence) voor een buitenvakantie in Toscane. 4/5 slaapplaatsen, privé-zwembad

7 dagen: min: 1070 € - max: 1380 €
Meer details
Meer details Villa San Martino

Villa uit de achttiende eeuw met 12 slaapplaatsen in Rignano sull`Arno (Florence), in de hoge Valdarno. Grote tuin, zwembad, kinderspeelplaats, internet verbinding, schitterend uitzicht, excursies te paard, direkte verkoop van produkten uit de boerderij.

7 dagen: min: 2250 € - max: 3900 €
Meer details
Meer details Villa Pontassieve

Voormalig klooster uit de vijftiende eeuw veranderd in een villa met 7 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdisieve, in Pontassieve (Florence). Zwembad, tuin, barbecue, internet verbinding. Schitterend uitzicht over de ondergelegen vallei. Manege en tennisbanen in de omgeving. Op enkele kilometers van Florence.

7 dagen: min: 1729 € - max: 2527 €
Meer details
Meer details Villa Franca

Villa voor vakanties in Montelupo Fiorentino (Florence), op het platteland van Empoli, op enkele kilometers van Florence en de andere toscaanse kunststeden. 4/6 slaapplaatsen, zwembad met hydromassage, tuin, internetverbinding.

7 dagen: min: 1500 € - max: 2850 €
Meer details
Meer details Villa Chianti

Villa te huur voor vakantie in Chianti dichtbij Florence. Villa voor 6 personen met zwembad.

7 dagen: min: 980 € - max: 1850 €
Meer details
Meer details Villa Renai

Villa met zwembad voor vakantiehuur vlakbij Florence. Villa voor 10/12 personen.

7 dagen: min: 1625 € - max: 2625 €
Meer details
Meer details Podere Marinai

Villa in Panzano in Chianti (Florence). Vrijstaande villa met 10 slaapplaatsen, ruime tuin, privι-zwembad.

7 dagen: min: 1990 € - max: 2290 €
Meer details
Meer details Villa Florence

Villa te huur vlakbij Florence . Villa met 13 slaapplaatsen, zwembad.

7 dagen: min: 500 € - max: 2900 €
Meer details
Meer details Villa Pelago

Villa met zwembad in de heuvels van Florence nabij de plaats Pelago. 16/22 slaapplaatsen. Grote tuin, privé-zwembad, golf in de nabije omgeving

7 dagen: min: 2320 € - max: 3750 €
Meer details
Meer details Villa Leoni

Vakantiewoningen in Villa met zwemmbad . Een rustige villa in het hart de Toscane vlakbij Montespertoli ( Florence ) . 16/21 bedden

7 dagen: min: 450 € - max: 5162 €
Meer details
Meer details Villa Oleandra

Villa met privé-zwembad in buiten Florence. Vrijstaande villa met 9 slaapplaatsen, panorama terras, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1400 € - max: 2765 €
Meer details
Meer details Villino Montaione

Vakantievilla in het Florentijnse landschap van Montaione. Villa met 6 slaapplaatsen, zwembad en air conditioning.

7 dagen: min: 1250 € - max: 2080 €
Meer details
Meer details Villa Carmignano

Landhuisvilla in de Toscaanse heuvels nabij Florence, Prato en Pistoia. 9 slaapplaatsen, zwembad

7 dagen: min: 1584 € - max: 2310 €
Meer details
Meer details Villa Terme

Lux landhuis met privé-zwembad in Gambassi Terme in de omgeving van Empoli nabij Florence. 6 slaapplaatsen, airconditioning, Internet(Reception).

7 dagen: min: 1838 € - max: 3876 €
Meer details
Meer details Villa Gambassi

Lux landhuis met privé-zwembad in Gambassi Terme in de omgeving van Empoli tussen Volterra en San Gimignano nabij Florence. 6 slaapplaatsen, airconditioning, Internet(Reception).

7 dagen: min: 1838 € - max: 3876 €
Meer details
Meer details Villa la Massa

Vakantiehuis in Martignana (Empoli) op het toscaanse platteland vlakbij Florence. 14 slaapplaatsen, zwembad, draadloze internetverbinding.

7 dagen: min: 1815 € - max: 2940 €
Meer details
Meer details Villa Gufoni

Vakantiewoning in Montespertoli, op het platteland van Empoli, op enkele kilometers van Florence. 8 slaapplaatsen. Zwembad, air conditioning, satelliet TV.

7 dagen: min: 1150 € - max: 1900 €
Meer details
Meer details Villa Guidetta

Vakantievilla op het platteland van Empoli, vlakbij Montespertoli en op enkele kilometers van Florence. 10 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, barbecue. Tennisbanen, golf en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1467 € - max: 2775 €
Meer details
Meer details Villa Santa Michela

Villa met zwembad in de omgeving van Montelupo Fiorentino, op enkele kilometers van Florence. 9 slaapplaatsen, tennisbanen, barbecue.

7 dagen: min: 2640 € - max: 3395 €
Meer details
Meer details Villa Vinci

Villa met zwembad voor vakanties op het platteland van Empoli, tussen Lamporecchio (Pistoia) en Vinci (Florence). 5/7 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue, houtoven, internetverbinding.

7 dagen: min: 1445 € - max: 2820 €
Meer details
Meer details Villa Leonardo

Villa uit de XIXe eeuw voor vakanties op het platteland rondom Empoli, in de omgeving van Vinci (Florence). 11/12 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding.

7 dagen: min: € - max: €
Meer details
Meer details Villa Luana

Villa voor vakanties in de florentijnse Chianti, in Montespertoli, tussen Florence en Siena. 8/11 slaapplaatsen, zwembad, grote omheinde tuin, barbecue, hydromassage.

7 dagen: min: 1590 € - max: 2585 €
Meer details
Meer details Villa’s Monica

Twee huurvilla`s voor vakanties in de florentijnse Chianti, in Greve in Chianti, op enkele kilometers van het historisc centrum van Florence. 6/10/16 slaapplaatsen, twee zwembaden, internet verbinding.

7 dagen: min: 1080 € - max: 5065 €
Meer details
Meer details Villa Borgo San Lorenzo

Villa met 14/18 slaapplaatsen voor vakanties in de Mugello, in Borgo San Lorenzo (Florence). Zwembad, tuin, sauna, hydromassage. Panoramisch uitzicht over het omringende landschap. Medici-verblijven, manege, tennisbanen en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2800 € - max: 5150 €
Meer details
Meer details Villa Empoli

Villa met 8+1 slaapplaatsen voor vakanties op het platteland van Empoli, in Vinci, in de provincie Florence. Zwembad, tuin, air conditioning, kinderspeelplaats. Schitterend uitzicht over het omringende landschap. Tennisbanen, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1065 € - max: 1950 €
Meer details
Meer details Villa Cerreto Guidi

Elegante onafhankelijke villa met 6+2 slaapplaatsen in de omgeving van Vinci (Florence), op het platteland van Empoli. Zwembad, barbecue, air conditioning, internetverbinding. Tennisbanen, manege en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1875 € - max: 3025 €
Meer details
Meer details Villa Capraia

Villa met 7+2 slaapplaatsen in Capraia e Limite (Florence), op enkele kilometers van Vinci, in Laag Valdarno. Zwembad, voetbalveld, barbecue, ping-pongtafel, internetverbinding, air conditioning, hydromassage. Manege, tennisbanen en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2875 € - max: 4125 €
Meer details
Meer details Villa Fibbiana

Moderne villa met 8 slaapplaatsen op het platteland ten westen van Florence, vlakbij Empoli. Zwembad, hydromassage. Op slechts 25 kilometer van het historisch centrum van Florence. Siena, Pisa, Lucca en andere toscaanse toeristische plaatsen zijn eenvoudig bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

7 dagen: min: 1845 € - max: 3075 €
Meer details