Wel, zonder enige twijfel is het panorama wat we voor ogen hebben als op een ansichtkaart! Of onze keuze voor onze volgende vakantie in Florence nu valt op een luxe villa in Fiesole of in Pian dei Giullari, of op een luxe verblijf in Settignano of in de buurt van het piazzale Michelangelo. Laten we proberen onze ogen te sluiten: Florence en de Arno in het centrum, groene met wijngaarden en olijfgaarden bebouwde heuvels rondom.

Maar, bovenal, een luxe villa in Florence om een periode van vakantie door te brengen betekent ook een onvergetelijke ervaring meemaken. Een ervaring op basis van privacy, relax, cultuur, geschiedenis en, voor mevrouw en mejuffrouw, winkelen in de boetieks van haute couture of in de juwelierswinkeltjes waar de straten van het historische centum en de Ponte Vecchio mee bezaaid liggen.

Omdat de luxe villa’s op het platteland van Florence behalve het aan hun gasten verzekeren van die privacy en die rust die onvindbaar zijn in andere vakantiestructuren, elk type comfort bieden (air conditioning, satelliet tv, zwembad, Wi-Fi internetverbinding, enzovoort, enzovoort). En het hart van Florence bereiken, met eigen of het openbaar vervoer (bus, treinen, tram), is zeer eenvoudig.

En dus, als we voor onze volgende vakantie in Florence en omgeving op zoek zijn naar een andere oplossing dan die van het gebruikelijke hotel, bed and breakfast of residence... waarom denken we dan niet aan het huren van een luxe villa op het florentijnse platteland?

Goede keus uit het enorme beschikbare aanbod!
» Meer details


Meer details Villa Simone

Luxe villa met 8 slaapplaatsen op enkele kilometers van Gambassi Terme, in het hart van het florentijnse landschap. Tuin, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Tennisbaan, manege en golfclub in de omgeving. Mogelijkheid tot het organiseren van excursies te paard en de mountainbike in de omgeving.

7 dagen: min: 1344 € - max: 2091 €
Meer details
Meer details Villa Le Classe

Elegante vakantievilla vlakbij Montaione, op het platteland van Empoli, op enkele kilometers van Volterra en San Gimignano, in het centrum van de driehoek bestaande uit Siena, Pisa en Florence. 8+2 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 1850 € - max: 3050 €
Meer details
Meer details Villa Certaldo

Elegante negentiende eeuwse villa met groot park in Certaldo (Florence), op het platteland van Empoli. 18/20 slaapplaatsen, verwarmd zwembad, internetverbinding, air conditioning, hydromassage. Manege en tennisclub op enkele kilometers. Schitterend uitzicht.

7 dagen: min: 3000 € - max: 6900 €
Meer details
Meer details Villa Donnini

Luxe vakantievilla op de heuvels die Florence omringen, in Donnini, in de Valdisieve. 8 slaapplaatsen, zwembad, hydormassagebad, sauna, barbecue, houtoven, internetverbinding.

7 dagen: min: 1700 € - max: 2900 €
Meer details
Meer details Villa Larione

Luxe villa op enkele kilometer van het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, op de heuvels rondom Florence. 12/15 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding.

7 dagen: min: 2800 € - max: 4800 €
Meer details
Meer details Villa Florence

Betoverende en elegante historische villa met zwembad. De villa bevindt zich op een heuvel op 8 km van de Dom van Florence en biedt een geweldig panorama op de hele stad van Florence. 8/16 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 4265 € - max: 5852 €
Meer details
Meer details Kasteel Arnetoli

Kasteel (53 bedden) op de heuvels van Greve in Chianti vlakbij Florence . Vakantiewoningen van 4 tot 12 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 481 € - max: 12054 €
Meer details
Meer details Villa Massimiliano

Luxe villa met privezwembad te huur in het Florentijnse landschap. Villa met 10 slaapplaatsen, tuin, zwembad

7 dagen: min: 4000 € - max: 5650 €
Meer details
Meer details Villa Montagnana

Luxe villa met zwembad op het platteland van Empoli, in Certaldo (Florence). 15 slaapplaatsen, grote tuin, barbecue, internetverbinding, air conditioning. Manege en tennisbanen op enkele kilometers. Mogelijkheid om wijn en olijfeolie geproduceerd op de borderij te kopen.

7 dagen: min: 1695 € - max: 6670 €
Meer details
Meer details Villa Torri

Luxe villa in kaastel bij Florence in Toscane. Villa met 14 slaapplaatsen, tuin, privé-zwembad, hydromassage.

7 dagen: min: 4625 € - max: 6750 €
Meer details
Meer details Kasteel Chianti

Appartementen in middeleeuws kasteel in de Chianti, op enkele kilometers van Florence. 16/25 slaapplaatsen, zwembad, ruimte voor ceremonies en meetings.

7 dagen: min: 7700 € - max: 9865 €
Meer details
Meer details Villa Centostelle

Oude en elegante villa met 11+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence.Groot park, zwembad, hydromassage, barbecue, internetverbinding, ping-pongtafel, bordspellen. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving. Schitterend panoramisch uitzicht over Florence en de omliggende heuvels.

7 dagen: min: 4265 € - max: 5200 €
Meer details
Meer details Villa Paola

Luxe villa in de heuvels van Florence nabij het plaatsje Impruneta. Villa met zwembad, hydromassage, air conditioning, internetverbinding. Slaapplaatsen van 12 tot 24.

7 dagen: min: 5840 € - max: 9925 €
Meer details
Meer details Villa Barberino

Luxe villa voor vakanties in de Chianti Classico, in Barberino Val d`Elsa (Florence). 10 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, air conditioning. Manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6900 €
Meer details
Meer details Kasteel Renai

Kasteel voor vakanties te huur in Renai, tussen Florence en Pisa, op het platteland van Empoli. 12 slaapplaatsen, air conditioning, tuin, hydromassage.

7 dagen: min: 8375 € - max: 11250 €
Meer details
Meer details Villa San Donato

Elegante veertiende-eeuwse villa op de heuvels rondom Florence, in San Donato in Collina. 14/20 slaaplaatsen, groot park, internetverbinding. Ideale plek om bruiloften en ceremonies te vieren.

7 dagen: min: 2900 € - max: 5375 €
Meer details
Meer details Villa Gloria

Elegante villa uit de negentiende eeuw in de omgeving van Reggello (Florence). 14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, privé-tennisbaan, internetverbinding. Schitterend utizicht over de Valdarno en de heuvels van de Chianti. Manege in de omgeving.

7 dagen: min: 6000 € - max: 6665 €
Meer details
Meer details Villa Il Castelletto

Oud kasteel veranderd in een villa vor vakanties in de Mugello, in Barberino di Mugello (Florence). 20+6 slaapplaatsen, grote tuin, zwembad, internet verbinding. Medici residenties en outlet op enkele kilometers. Trekking parcoursen.

7 dagen: min: 4325 € - max: 6450 €
Meer details
Meer details Villa Impruneta

Luxe villa uit de zeventiende eeuw met 12/16 slaapplaatsen in de florentijnse Chianti, op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence. Zwembad, grote tuin, sportzaal, internetverbinding, air conditioning, houtoven. Manege, golfclub en tennisbanen binnen enkele kilometers.

7 dagen: min: 3780 € - max: 7560 €
Meer details
Meer details Kasteel Firenze

Oud kasteel tot Historische Residentie verklaard met 15/20 slaapplaatsen op enkele kilometers van Florence, in de Chianti. Grote tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding. Yoga en kooklessen, proeverijen en rondleidingen. Schitterend uitzicht over het toscaanse landschap. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 7900 € - max: 11150 €
Meer details
Meer details Villa Borgo San Gimignano

Oude villa uit de dertiende eeuw met 28 slaapplaatsen in de Valdelsa, in Barberino Val d`Elsa, in de provincie Florence. Zwembad, air conditioning, sauna, internetverbinding, hydromassage, barbecue. Op enkele kilometers van San Gimignano. Tennisclub, manege en golfclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 7300 € - max: 17400 €
Meer details
Meer details Villa Martina

Villa met 8 slaapplaatsen voor vakanties in Montespertoli (Florence), in Laag Valdarno. Grote tuin, zwembad met hydromassage, air conditioning, internetverbinding. Golfclub en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3160 € - max: 4740 €
Meer details
Meer details Villa Fortezza

Elegante villa met 8 slaapplaatsen vlakbij Greve in Chianti (Florence), in de regio van de Chianti Classico. Grote externe ruimte, zwembad, mooi panorama, barbecue.

7 dagen: min: 2420 € - max: 4035 €
Meer details