Wat is er mooier dan een landhuis in Florence om onze vakantie van ιιn of meerdere weken in door te brengen die in het teken staat van natuur en kunst?

Omdat de landhuizen in Florence zich bevinden in de groene zones van de “stad van de bloem”, omringd door wijngaarden, olijfgaarden en fruitbomen, maar, tegelijkertijd, op korte afstand zijn van enkele van de meest bezochte monumenten en musea ter wereld.

En zo is de mix tussen de tot de verbeelding sprekende natuur en de fascinerende kunstmeesterwerken (beiden vrucht van het eeuwenoude werk van de mens) compleet!

Maar, bovendien, garandeert een landhuis in Florence aan de vakantiegangers die privacy en ontspanning die onvindbaar zijn in andere accomodaties (hotels, residences, bed and breakfasts enzovoorts), altijd vol met toeristen.

Enkele voorbeelden?

  • De landhuizen in Florence stellen aan de vakantiegangers de zwembaden exclusief beschikbaar, om tijdens de warmste uren van de dag een duik te nemen, van de lente tot het begin van de herfst.

  • De landhuizen in Florence zijn verdeeld in appartementen die onafhankelijk en niet communicerend van elkaar zijn om de maximale vrijheid van tijd aan de gasten te garanderen.

  • De tuin die een landhuis in Florence omringd is vaak uitgerust voor een barbecue en, in het gebied van de biefstuk, zou het jammer wezen om niet eenmaal voor chefkok te “spelen”.

Maar dit zijn slechts enkele van de redenen waarom het de moeite waard is een vakantie in een landhuis in Florence en het territorium van zijn provincie door te brengen.

Wel, voor alle andere (en dat zijn er vele...)... nodigen wij u uit die zelf te komen ontdekken!

» Meer details


Meer details Landhuis S.Polo

Landhuis gelegen op een panoramische positie op de heuvels van de Chianti, in San Polo in Chianti, op enkele kilometers van Florence. 8+1 slaapplaatsen, zwembad, grote gazebo, internet verbinding, schitterend uitzicht.

7 dagen: min: 800 € - max: 1735 €
Meer details
Meer details Landhuis Serena

Landhuis met zwembad op het platteland van Empoli, in Montaione, in de provincie Florence en op enkele kilometers van Volterra en San Gimignano. 13/16 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue, grote privé-tuin, speelplaats voor kinderen, voetbalveld. Huisdieren zijn toegestaan. Tennis, golf en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 725 € - max: 3445 €
Meer details
Meer details Landhuis I Casali

Twee cottages omringd door een grote tuin met zwembad op het toscaanse platteland, op enkele kilometers van Florence, in de Valdarno. 10 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, kinderspeelplaats, direkte verkoop van produkten uit de boerderij.

7 dagen: min: 1050 € - max: 2940 €
Meer details
Meer details Landhuis Reggello

Landhuis voor vakanties op het florentijnse platteland, in de Valdarno, in Reggello. 13/14 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, klein voetbalveld.

7 dagen: min: 1000 € - max: 3125 €
Meer details
Meer details Villa Antica

Vier landhuizen in een boerderij met historische villa uit 1200 op de heuvels nabij Florence. Accomodatie voor groepen van 4/7/12/16/18 personen, met een totaal van 34+8 slaapplaatsen. Zwembad en mountainbike. Manege, sportschool en tennisbanen en voetbalvelden in de omgeving.

7 dagen: min: 685 € - max: 12443 €
Meer details
Meer details Podere Chianti

Landhuis met 12 slaapplaatsen in de florentijnse Chianti, in San Polo in Chianti, op enkele kilometers van Florence. Zwembad, grote tuin, barbecue, internet verbinding.

7 dagen: min: 1915 € - max: 3520 €
Meer details
Meer details Landhuis Valerio

Landhuis uit de zeventiende eeuw met 15 slaapplaatsen in het hart van het platteland ten zuiden van Florence. Tuin, zwembad, ping-pongtafel, internetverbinding, klein voetbalveld, air conditioning. Mogelijkheid tot het kopen van de producten van de boerderij. Er worden kookcursussen georganiseerd.

7 dagen: min: 3155 € - max: 4995 €
Meer details
Meer details Landhuis La Capriata

Landhuis `La Capriata` voor Vakantiehuur vlakbij Florence. Landhuis met 6 bedden, internet verbinding.

7 dagen: min: 1055 € - max: 1640 €
Meer details
Meer details Landhuis Borgo

Vakantiehuis “Il Borgo” (10 slaapplaatsen). Het vakantie huis “Il Borgo” bevindt zich in een klein middeleeuws dorpje, in het landschap van Toscane, op ca. 5 km afstand van Montanione en op 20 km afstand van San Gimignano, 25 km van Volterra, 45 km van Florence.

7 dagen: min: 1215 € - max: 2090 €
Meer details
Meer details Landhuis Mugello

Landhuis met zwembad voor vakanties in Londa (Florence), in de Mugello en op enkele kilometers van het Nationale Park van de Casentinese Bossen. 10/14 slaapplaatsen, appartement uitgerust voor mensen met een handicap, internet, mountainbike verhuur, kookcursussen, trekking. Golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 2500 € - max: 5000 €
Meer details
Meer details Landhuis del Piano

Vakantieappartementen in landhuis in Le Sieci, in Valdisieve, op enkele kilometer van het historisch centrum van Florence. 22+10slaapplaatsen, zwembad, prachtige uitzicht. Manege en meer voor de sportvisserij in de omgeving.

7 dagen: min: 490 € - max: 6048 €
Meer details
Meer details Landhuis La Torre

Oud landhuis in de florentijnse Chianti, in Mercatale Val di Pesa, in de provincie Florence. 12 slaapplaatsen, zwembad, hydromassagebad, internetverbinding. Manege, tennis en golfbanen en sportschool in de omgeving.

7 dagen: min: 2000 € - max: 3090 €
Meer details
Meer details Landhuis Chianti

Appartement in landhuis met 6 slaapplaatsen in de florentijnse Chianti, in Tavarnelle Val di Pesa (Florence). Zwembad, internetverbinding, air conditioning. Manege, golfclub en tennisbanen op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1485 € - max: 2835 €
Meer details
Meer details Landhuis San Vito

Landhuis met 16+2 slaapplaatsen op het platteland van Florence, in de omgeving van Empoli. Zwembad, tuin, internet verbinding, barbecue. Manege, tennisclub en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2500 € - max: 4790 €
Meer details
Meer details Landhuis Tavarnelle

Landhuis voor vakanties in de Chianti, tussen Florence en Siena, in Tavarnelle Val di Pesa. 8/11 slaapplaatsen, zwembad, tuin, barbecue, internet verbinding. Tennisbanen en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1700 € - max: 3780 €
Meer details