Huurappartementen in agritoerisme in de Mugello (Florence)



Gelegen op enkele kilometers ten noorden van Florence dichtbij de toscaans-emiliaanse Apennijnen, is de vallei van de Mugello de ideale vakantieplek die in het teken staat van ontspanning in het groen van het florentijnse platteland. De Mugello is tevens een zone rijk aan villa’s van de Medici en voornamelijk van oorsprong middeleeuwse dorpjes waar de nog weinig bekende schatten van de italiaanse kunst bewaard zijn gebleven.

Ons bedrijf heeft een reeks appartementen in een agritoerisme voor vakantie op het florentijnse platteland uitgekozen (appartementen in een agritoerisme in de Mugello e de florentijnse Chianti).

Voor jouw volgende vakantie in de schitterende vallei van de Mugello zoek op deze pagina met appartementen in een agritoerisme in de Mugello en op onze website de accomodatie die aan al je wensen voldoet.

Kies een appartement in een agritoerisme in de Mugello voor jouw volgende vakantie op het florentijnse platteland.

 

Landhuis del Piano Landhuis del Piano

Vakantieappartementen in landhuis in Le Sieci, in Valdisieve, op enkele kilometer van het historisch centrum van Florence. 22+10slaapplaatsen, zwembad, prachtige uitzicht. Manege en meer voor de sportvisserij in de omgeving.

7 dagen: min: 490 € - max: 6048 €
Meer details