Villa`s voor vakantieverhuur in Florence en omgeving


Een villa in Florence is ongetwijfeld de ideale oplossing voor jouw volgende vakantie in Toscane .We zijn een agentschap gespecialiseerd in vakantieverhuur en bieden je op deze pagina de mooiste villa's voor verhuur in Florence met foto's, prijzen en nauwkeurige beschrijvingen.


Florence: de belangrijkste stad in deze schitterende regio met alle faciliteiten van een grote stad, het vliegveld, verschillende treinstations waaronder de grootste, Santa Maria Novella, verbonden met de belangrijkste steden in heel Italie, de outlets voor de liefhebbers van winkelen, de ambachtelijke winkels, lederwaren en typische produkten in de straatjes van het historisch centrum. En natuurlijk de kunst en de architectuur die deze stad uniek ter wereld maken. We weten dat het moeilijk kiezen is: al onze villa's in Florence zijn prachtig. Maar onze hooggekwalificeerde medewerkers kunnen je helpen en advies geven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Een advies? Kies eerst de streek, en vervolgens de ideale villa.

In het historisch centrum van Florence bieden we vele villa's, woningen en appartementen. Te voet kun je de Duomo van Florence , het Baptisterium , de Ponte Vecchio en het Uffizi Museum bereiken en misschien wel betoverd raken tegenover de David van Michelangelo in het Museo dell'Accademia. Wandelen door het historisch centrum van Florence is een unieke sensatie en iedere hoek zal een verasing zijn. Om maar niet te praten over de markten, de winkels met typische produkten en de vele restaurants die heerlijke gerechten bieden zoals de beroemde florentijnse biefstuk of de 'ribollita' (een boerensoep met groente).

» Meer details

 

 

Villa Casale Villa Casale

Villa te huur in Mugello Vallei, vlakbij Florence. Villa met 6/13 slaapplaatsen, privé zwembad, gym, internet verbinding, hydromassage.

7 dagen: min: 635 € - max: 2870 €
Meer details
Villa Montespertoli Villa Montespertoli

Vakantievilla in de Florentijnse heuvels bij Montespertoli (Florence). 12+2 slaapplaatsen, tuin, privé-zwembad, hydromassage, internetverbinding.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2375 €
Meer details
Villa Marco Villa Marco

Villa te huur in de Chianti streek, nabij Florence. Villa met 8/12 slaapplaatsen, privé-zwembad, externe hydromassage voor 7 personen, internet verbiding, speelplaats voor kinderen, airconditioning. Golfclub, manege en tennisclub op enkele kilometers. Mogelijkheid tot het organiseren van diners en kookcursussen.

7 dagen: min: 1590 € - max: 2650 €
Meer details
Villa San Godenzo Villa San Godenzo

Villa met dependance met 6 slaapplaatsen in de Valdisieve, vlakbij San Godenzo (Florence). Tuin, barbecue, hydromassage zwembad, air conditioning, internet verbinding. Op enkele kilometers van het meer van Bilancino en het Nationale Park van de Casentinese Bossen.

7 dagen: min: 690 € - max: 990 €
Meer details
Villa Le Classe Villa Le Classe

Elegante vakantievilla vlakbij Montaione, op het platteland van Empoli, op enkele kilometers van Volterra en San Gimignano, in het centrum van de driehoek bestaande uit Siena, Pisa en Florence. 8+2 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 1850 € - max: 3050 €
Meer details
Villa Certaldo Villa Certaldo

Elegante negentiende eeuwse villa met groot park in Certaldo (Florence), op het platteland van Empoli. 18/20 slaapplaatsen, verwarmd zwembad, internetverbinding, air conditioning, hydromassage. Manege en tennisclub op enkele kilometers. Schitterend uitzicht.

7 dagen: min: 3000 € - max: 6900 €
Meer details
Villa Gavinana Villa Gavinana

Appartementen voor vakanties in een sierlijke villa aan de zuidelijke buitenkant van Florence, vlakbij het Piazzale Michelangelo. Accomodatie voor groepen van 4/6/8/10/12 personen. Air conditioning, Internet verbinding, Tuin. Op enkele minuten van het historisch centrum van Florence.

7 dagen: min: 590 € - max: 1740 €
Meer details
Villa Maris Villa Maris

Villa met 17+2 slaapplaatsen in de Valdelsa, in Montaione (Florence). Zwembad, groot park, kinderspeelplaats, internetverbinding, hydromassage. Op verzoek worden italiaanse lessen en toscaanse kookcursussen georganiseerd. Golfclub, tennisbanen en manege binnen een straal van enkele kilometers.

7 dagen: min: 3090 € - max: 3965 €
Meer details
Villa Donnini Villa Donnini

Luxe vakantievilla op de heuvels die Florence omringen, in Donnini, in de Valdisieve. 8 slaapplaatsen, zwembad, hydormassagebad, sauna, barbecue, houtoven, internetverbinding.

7 dagen: min: 1700 € - max: 2900 €
Meer details
Agritoerisme C.fiorentino Agritoerisme C.fiorentino

Appartement en villa’s te huur op het typische toscaanse platteland, in Castelfiorentino (Florence). Accomodatie met 4 tot 45 slaapplaatsen, tuin, zwembad, satelliet TV, Internetverbinding

7 dagen: min: 574 € - max: 9376 €
Meer details
Villa Larione Villa Larione

Luxe villa op enkele kilometer van het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, op de heuvels rondom Florence. 12/15 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding.

7 dagen: min: 2800 € - max: 4800 €
Meer details
Villa Mugello Villa Mugello

Villa in de Mugello, in Vicchio, in de provincie Florence. 12 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, schitterend panorama.

7 dagen: min: 2660 € - max: 3830 €
Meer details
Villa Podere Villa Podere

Villa met zwembad voor exclusief gebruik van de gasten in San Polo in Chianti, op 16 km van het centrum van Florence, te huur voor vakantie. 10/12 slaapplaatsen

7 dagen: min: 1862 € - max: 3591 €
Meer details
Villa Florence Villa Florence

Betoverende en elegante historische villa met zwembad. De villa bevindt zich op een heuvel op 8 km van de Dom van Florence en biedt een geweldig panorama op de hele stad van Florence. 8/16 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 4265 € - max: 5852 €
Meer details
Villa dei Pini Villa dei Pini

Villa met zwembad en groot bebost park op het platteland van Empoli, in Montaione, in de provincie Florence. 12 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, zonneweide. Thermale baden, manege, tennisclub en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2300 € - max: 4150 €
Meer details
Villa Reggello Villa Reggello

Villa met zwembad voor vakanties in Reggello (Florence), in de Valdarno, op enkele kilometers van de Abdij van Vallombrosa. 13 slaapplaatsen, internetverbinding, schitterend uitzicht over de Valdarno. Keramiek, yoga en schilderlessen. Tennisbanen en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3000 € - max: 4000 €
Meer details
Villa Castelfiorentino Villa Castelfiorentino

Villa voor vakanties op het platteland van Empoli, in de omgeving van Castelfiorentino (Florence). 8 slaapplaatsen, zwembad, wi-fi internet verbinding, barbecue. De villa bevindt zich op enkele kilometers van de thermale baden van Gambassi Terme. Golfbaan en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 2000 € - max: 2900 €
Meer details
Villa Calenzano Villa Calenzano

Villa met 8+2 slaapplaatsen op een panoramische positie op de heuvels tussen Florence en Prato, in Calenzano. Tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding, schommel en glijbaan.

7 dagen: min: 2600 € - max: 3700 €
Meer details
Villa Tavarnelle Villa Tavarnelle

Villa met 4+2 slaapplaatsen tussen Florence en Siena, in de Chianti regio, in Tavarnelle Val di Pesa. Zwembad, air conditioning, internetverbinding, tafelvoetbal, ping-pongtafel. Manege en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 684 € - max: 1503 €
Meer details
Villa Archi Villa Archi

Villa met 8+1 slaapplaatsen in Montespertoli (Florence), in de Chianti regio. Zwembad, grote tuin, barbecue. Historisch centrum van Florence eenvoudig bereikbaar met auto en bus.

7 dagen: min: 840 € - max: 1775 €
Meer details
Agritoerisme Chianti Agritoerisme Chianti

Appartementen en villa’s te huur in een agritoerisme in Montaione (Florence) in Toscane. Van 2 tot 8 slaapplaatsen, 2 zwembaden, tennis, tuin, satelliet TV, vaatwasser, telefoon

7 dagen: min: 625 € - max: 1335 €
Meer details
Appartementen Fiesole Appartementen Fiesole

Appartementen in villa voor vakantie op de heuvels die Florence omringen, in Fiesole. 6/12 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning, tuin, parkeerplaats. Mooie uitzicht heeft over de omringende heuvels.

7 dagen: min: 770 € - max: 2240 €
Meer details
Villa Greve Chianti Villa Greve Chianti

Ruime vrijstaande villa nabij Greve in Chianti (Florence) voor een buitenvakantie in Toscane. 4/5 slaapplaatsen, privé-zwembad

7 dagen: min: 1070 € - max: 1380 €
Meer details
Villa San Martino Villa San Martino

Villa uit de achttiende eeuw met 12 slaapplaatsen in Rignano sull`Arno (Florence), in de hoge Valdarno. Grote tuin, zwembad, kinderspeelplaats, internet verbinding, schitterend uitzicht, excursies te paard, direkte verkoop van produkten uit de boerderij.

7 dagen: min: 2250 € - max: 3900 €
Meer details
Villa Pontassieve Villa Pontassieve

Voormalig klooster uit de vijftiende eeuw veranderd in een villa met 7 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdisieve, in Pontassieve (Florence). Zwembad, tuin, barbecue, internet verbinding. Schitterend uitzicht over de ondergelegen vallei. Manege en tennisbanen in de omgeving. Op enkele kilometers van Florence.

7 dagen: min: 1729 € - max: 2527 €
Meer details
Villa Franca Villa Franca

Villa voor vakanties in Montelupo Fiorentino (Florence), op het platteland van Empoli, op enkele kilometers van Florence en de andere toscaanse kunststeden. 4/6 slaapplaatsen, zwembad met hydromassage, tuin, internetverbinding.

7 dagen: min: 1500 € - max: 2850 €
Meer details
Villa Antica Villa Antica

Vier landhuizen in een boerderij met historische villa uit 1200 op de heuvels nabij Florence. Accomodatie voor groepen van 4/7/12/16/18 personen, met een totaal van 34+8 slaapplaatsen. Zwembad en mountainbike. Manege, sportschool en tennisbanen en voetbalvelden in de omgeving.

7 dagen: min: 685 € - max: 12443 €
Meer details
Villa Montagnana Villa Montagnana

Luxe villa met zwembad op het platteland van Empoli, in Certaldo (Florence). 15 slaapplaatsen, grote tuin, barbecue, internetverbinding, air conditioning. Manege en tennisbanen op enkele kilometers. Mogelijkheid om wijn en olijfeolie geproduceerd op de borderij te kopen.

7 dagen: min: 1695 € - max: 6670 €
Meer details
Villa Torri Villa Torri

Luxe villa in kaastel bij Florence in Toscane. Villa met 14 slaapplaatsen, tuin, privé-zwembad, hydromassage.

7 dagen: min: 4625 € - max: 6750 €
Meer details
Villa Centostelle Villa Centostelle

Oude en elegante villa met 11+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence.Groot park, zwembad, hydromassage, barbecue, internetverbinding, ping-pongtafel, bordspellen. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving. Schitterend panoramisch uitzicht over Florence en de omliggende heuvels.

7 dagen: min: 4265 € - max: 5200 €
Meer details
Villa Chianti Villa Chianti

Villa te huur voor vakantie in Chianti dichtbij Florence. Villa voor 6 personen met zwembad.

7 dagen: min: 980 € - max: 1850 €
Meer details
Villa Renai Villa Renai

Villa met zwembad voor vakantiehuur vlakbij Florence. Villa voor 10/12 personen.

7 dagen: min: 1625 € - max: 2625 €
Meer details
Podere Marinai Podere Marinai

Villa in Panzano in Chianti (Florence). Vrijstaande villa met 10 slaapplaatsen, ruime tuin, privι-zwembad.

7 dagen: min: 1990 € - max: 2290 €
Meer details
Villa Florence Villa Florence

Villa te huur vlakbij Florence . Villa met 13 slaapplaatsen, zwembad.

7 dagen: min: 500 € - max: 2900 €
Meer details
Villa Pelago Villa Pelago

Villa met zwembad in de heuvels van Florence nabij de plaats Pelago. 16/22 slaapplaatsen. Grote tuin, privé-zwembad, golf in de nabije omgeving

7 dagen: min: 2320 € - max: 3750 €
Meer details
Villa Leoni Villa Leoni

Vakantiewoningen in Villa met zwemmbad . Een rustige villa in het hart de Toscane vlakbij Montespertoli ( Florence ) . 16/21 bedden

7 dagen: min: 450 € - max: 5162 €
Meer details
Villa Oleandra Villa Oleandra

Villa met privé-zwembad in buiten Florence. Vrijstaande villa met 9 slaapplaatsen, panorama terras, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1400 € - max: 2765 €
Meer details
Villa Carmignano Villa Carmignano

Landhuisvilla in de Toscaanse heuvels nabij Florence, Prato en Pistoia. 9 slaapplaatsen, zwembad

7 dagen: min: 1584 € - max: 2310 €
Meer details
Villa Guidetta Villa Guidetta

Vakantievilla op het platteland van Empoli, vlakbij Montespertoli en op enkele kilometers van Florence. 10 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, barbecue. Tennisbanen, golf en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1467 € - max: 2775 €
Meer details
Villa Santa Michela Villa Santa Michela

Villa met zwembad in de omgeving van Montelupo Fiorentino, op enkele kilometers van Florence. 9 slaapplaatsen, tennisbanen, barbecue.

7 dagen: min: 2640 € - max: 3395 €
Meer details
Villa Vinci Villa Vinci

Villa met zwembad voor vakanties op het platteland van Empoli, tussen Lamporecchio (Pistoia) en Vinci (Florence). 5/7 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue, houtoven, internetverbinding.

7 dagen: min: 1445 € - max: 2820 €
Meer details
Villa Leonardo Villa Leonardo

Villa uit de XIXe eeuw voor vakanties op het platteland rondom Empoli, in de omgeving van Vinci (Florence). 11/12 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding.

7 dagen: min: € - max: €
Meer details
Villa Luana Villa Luana

Villa voor vakanties in de florentijnse Chianti, in Montespertoli, tussen Florence en Siena. 8/11 slaapplaatsen, zwembad, grote omheinde tuin, barbecue, hydromassage.

7 dagen: min: 1590 € - max: 2585 €
Meer details
Villa’s Monica Villa’s Monica

Twee huurvilla`s voor vakanties in de florentijnse Chianti, in Greve in Chianti, op enkele kilometers van het historisc centrum van Florence. 6/10/16 slaapplaatsen, twee zwembaden, internet verbinding.

7 dagen: min: 1080 € - max: 5065 €
Meer details
Villa Borgo San Lorenzo Villa Borgo San Lorenzo

Villa met 14/18 slaapplaatsen voor vakanties in de Mugello, in Borgo San Lorenzo (Florence). Zwembad, tuin, sauna, hydromassage. Panoramisch uitzicht over het omringende landschap. Medici-verblijven, manege, tennisbanen en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2800 € - max: 5150 €
Meer details
Villa Empoli Villa Empoli

Villa met 8+1 slaapplaatsen voor vakanties op het platteland van Empoli, in Vinci, in de provincie Florence. Zwembad, tuin, air conditioning, kinderspeelplaats. Schitterend uitzicht over het omringende landschap. Tennisbanen, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1065 € - max: 1950 €
Meer details
Villa Cerreto Guidi Villa Cerreto Guidi

Elegante onafhankelijke villa met 6+2 slaapplaatsen in de omgeving van Vinci (Florence), op het platteland van Empoli. Zwembad, barbecue, air conditioning, internetverbinding. Tennisbanen, manege en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1875 € - max: 3025 €
Meer details
Villa Capraia Villa Capraia

Villa met 7+2 slaapplaatsen in Capraia e Limite (Florence), op enkele kilometers van Vinci, in Laag Valdarno. Zwembad, voetbalveld, barbecue, ping-pongtafel, internetverbinding, air conditioning, hydromassage. Manege, tennisbanen en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2875 € - max: 4125 €
Meer details
Villa Fibbiana Villa Fibbiana

Moderne villa met 8 slaapplaatsen op het platteland ten westen van Florence, vlakbij Empoli. Zwembad, hydromassage. Op slechts 25 kilometer van het historisch centrum van Florence. Siena, Pisa, Lucca en andere toscaanse toeristische plaatsen zijn eenvoudig bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

7 dagen: min: 1845 € - max: 3075 €
Meer details
Villa Gianni Villa Gianni

Villa met 6 slaapplaatsen op het platteland van Empoli, in Montespertoli, in de provincie Florence. Grote tuin, zwembad, kinderspeelplaats, air conditioning, internetverbinding, hydromassage. Manege, tennisclub en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1335 € - max: 2665 €
Meer details
Appartement Candeli Appartement Candeli

Appartement in een historische vakantievilla in Bagno a Ripoli, op de heuvels rondom Florence. 7/9 slaapplaatsen, schitterend uitzicht op de Duomo en de klokkentoren van Giotto, grote privι-tuin.

7 dagen: min: 1050 € - max: 2310 €
Meer details
Villa Magna Villa Magna

Huurvilla op 5 kilometer van het historisch centrum van Florence, in Bagno a Ripoli. 9 slaapplaatsen, tuin, air conditioning, internetverbinding.

7 dagen: min: 1500 € - max: 1600 €
Meer details
Villa Paola Villa Paola

Luxe villa in de heuvels van Florence nabij het plaatsje Impruneta. Villa met zwembad, hydromassage, air conditioning, internetverbinding. Slaapplaatsen van 12 tot 24.

7 dagen: min: 5840 € - max: 9925 €
Meer details
Villa Barberino Villa Barberino

Luxe villa voor vakanties in de Chianti Classico, in Barberino Val d`Elsa (Florence). 10 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, air conditioning. Manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6900 €
Meer details
Villa San Donato Villa San Donato

Elegante veertiende-eeuwse villa op de heuvels rondom Florence, in San Donato in Collina. 14/20 slaaplaatsen, groot park, internetverbinding. Ideale plek om bruiloften en ceremonies te vieren.

7 dagen: min: 2900 € - max: 5375 €
Meer details
Villa Gloria Villa Gloria

Elegante villa uit de negentiende eeuw in de omgeving van Reggello (Florence). 14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, privé-tennisbaan, internetverbinding. Schitterend utizicht over de Valdarno en de heuvels van de Chianti. Manege in de omgeving.

7 dagen: min: 6000 € - max: 6665 €
Meer details
Villa Il Castelletto Villa Il Castelletto

Oud kasteel veranderd in een villa vor vakanties in de Mugello, in Barberino di Mugello (Florence). 20+6 slaapplaatsen, grote tuin, zwembad, internet verbinding. Medici residenties en outlet op enkele kilometers. Trekking parcoursen.

7 dagen: min: 4325 € - max: 6450 €
Meer details
Villa Impruneta Villa Impruneta

Luxe villa uit de zeventiende eeuw met 12/16 slaapplaatsen in de florentijnse Chianti, op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence. Zwembad, grote tuin, sportzaal, internetverbinding, air conditioning, houtoven. Manege, golfclub en tennisbanen binnen enkele kilometers.

7 dagen: min: 3780 € - max: 7560 €
Meer details
Villa Borgo San Gimignano Villa Borgo San Gimignano

Oude villa uit de dertiende eeuw met 28 slaapplaatsen in de Valdelsa, in Barberino Val d`Elsa, in de provincie Florence. Zwembad, air conditioning, sauna, internetverbinding, hydromassage, barbecue. Op enkele kilometers van San Gimignano. Tennisclub, manege en golfclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 7300 € - max: 17400 €
Meer details
Villa Martina Villa Martina

Villa met 8 slaapplaatsen voor vakanties in Montespertoli (Florence), in Laag Valdarno. Grote tuin, zwembad met hydromassage, air conditioning, internetverbinding. Golfclub en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3160 € - max: 4740 €
Meer details
Villa Fortezza Villa Fortezza

Elegante villa met 8 slaapplaatsen vlakbij Greve in Chianti (Florence), in de regio van de Chianti Classico. Grote externe ruimte, zwembad, mooi panorama, barbecue.

7 dagen: min: 2420 € - max: 4035 €
Meer details