Huurappartementen in agritoerisme in de ChiantiPanzano in Chianti
Florenceholidays.com, bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van appartementen in een agritoerisme voor vakanties in de Chianti en het florentijnse platteland, heeft een reeks agritoerismes in de Chianti en de Mugello geselecteerd waaruit je ongetwijfeld de voor jouw ideale accomodatie zult vinden voor jouw volgende vakantie op het florentijnse platteland.

In het hart van Toscane, verdeeld tussen de provincies Florence en Siena, bevindt zich de Chianti , beroemd in de hele wereld vanwege de gelijknamige wijn. Recent is een Wielerpark gevestigd in de Chianti dat met zijn paden een andere manier vertegenwoordigd om de vele middeleeuwse dorpjes die hier bezaaid liggen, te bezoeken, om de historische en artistieke schatten te ontdekken, die nog weinig bekend zijn.

Een appartement in een agritoerisme in de Chianti is de ideale accomodatie om deze schitterende plek en zijn groene heuvels te bezoeken.

Kies uit onze appartementen in een agritoerisme in de Chianti de beste oplossing voor jouw volgende vakantie op het florentijnse platteland.

Agritoerisme Firenze Agritoerisme Firenze

Agritoerisme bestaande uit een oud kasteel in Pelago (Florence), in de Valdisieve. 23+5 slaapplaatsen in vijf appartementen van 2 tot 8+2 slaapplaatsen. Zwembad, kookcursussen, restaurant. Op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence.

7 dagen: min: 400 - max: 5580
Meer details
Agritoerisme Chianti Agritoerisme Chianti

Appartementen en villa’s te huur in een agritoerisme in Montaione (Florence) in Toscane. Van 2 tot 8 slaapplaatsen, 2 zwembaden, tennis, tuin, satelliet TV, vaatwasser, telefoon

7 dagen: min: 625 - max: 1335
Meer details