Last Minute & Speciale Aanbiedingen in Florence en Toscane


Hebben we besloten om onze volgende vakantie in Toscane door te brengen en te verblijven in een appartement in het historisch centrum of in een villa van het florentijnse platteland?

Waarom nemen we dan niet een kijkje bij de last minute aanbiedingen?

Een last minute van een appartement in het historisch centrum van Florence of een last minute van een villa op het platteland rondom Florence kunnen namelijk een voordelige oplossing zijn.

Last minute betekent dan ook, lagere prijzen!

Een voordeel waarvan we kunnen besluiten om van te profiteren tijdens het winkelen langs de straten van de florentijnse haute couture winkels, tussen de winkeltjes van de gerenommeerde meesterambachtslieden en, nogmaals, op de karakteristieke markt van San Lorenzo.

Last minute appartementen in Florence

Last minute aanbiedingen voor appartementen in Florence bevinden zich in alle vijf de wijken die de stad van de bloem vormen: Wijk 1, Historisch Centrum; Wijk 2, Campo di Marte; Wijk 3, Gavinana en Galluzzo; Wijk 4, Isolotto en Legnaia; Wijk 5, Rifredi.

In elk van de vijf wijken is het mogelijk om voor ιιn of meerdere weken een verblijf te huren voor onze vakantie in Florence dankzij de zeer voordelige last minutes.

Last minute villa’s op het platteland in Florence

Als je het platteland boven de stad prefereert... kunnen we kiezen voor het huren van een villa of een herenhuis in de omgeving van Florence, ook deze volgens de last minute formule.

Richting westen is er het territorium van de Empolese Valdelsa (Empoli, Vinci, Montelupo...), ten zuiden de Chianti (San Casciano, Greve,...) iets richting oosten de Valdarno (Figline Valdarno) en de Florentijnse Bergen (Rufina, Pelago...), ten noorden de Mugello (Borgo San Lorenzo, Marradi...).

» Meer details


Meer details Villa Le Classe

Elegante vakantievilla vlakbij Montaione, op het platteland van Empoli, op enkele kilometers van Volterra en San Gimignano, in het centrum van de driehoek bestaande uit Siena, Pisa en Florence. 8+2 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 1850 € - max: 3050 €
Meer details
Meer details Villa Franca

Villa voor vakanties in Montelupo Fiorentino (Florence), op het platteland van Empoli, op enkele kilometers van Florence en de andere toscaanse kunststeden. 4/6 slaapplaatsen, zwembad met hydromassage, tuin, internetverbinding.

7 dagen: min: 1500 € - max: 2850 €
Meer details