Huurappartementen vlakbij "Santa Croce" voor vakanties in FlorenceFlorence - Santa Croce
StBen je van plan je volgende vakantie door te brengen in Florence?
Florenceholidays.com, bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van appartementen voor vakanties in Florence, heeft een ruime keuze aan appartementen in het florentijnse historische centrum (appartementen met voordelige prijzen, luxe appartementen vlakbij toeristische plekken van de stad).

Florence en cultuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dat niet alleen tot uitdrukking komt in de talrijke monumenten en musea waar de stad rijk aan is, maar tevens in de vele manifestaties die elk jaar plaatsvinden in de toscaanse hoofdstad: van de traditionele "Scoppio del carro" (ontploffen van een kar tijdens Pasen) en het "Voetbal in klederdracht" tot de modeshows van de diverse edities van "Pitti Immagine" tot de concerten van het "Maggio Musicale Fiorentino".

Bezoek onze website en kies een appartement in "Santa Croce" voor jouw volgende vakantie in Florence.

Appartement Panzani Appartement Panzani

Appartement (3+2 slaapplaatsen) in het karakteristieke kwartier Santa Croce in het hart van het Florentijns historisch centrum. Gratis wireless internet verbinding.

7 dagen: min: 430 - max: 705
Meer details
Appartement Verrazzano Appartement Verrazzano

Appartement in een elegant gebouw in het historisch centrum van Florence, in de wijk van Santa Croce. 4 slaapplaatsen, Wi-fi internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 704 - max: 743
Meer details
Appartement Gaia Appartement Gaia

Lumineus luxe appartement in het historische centrum van Florence, vlakbij Piazza Santa Croce. 8 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, schitterend uitzicht op de heuvels van Fiesole, de koepel van Brunelleschi en de klokkentoren van Giotto.

7 dagen: min: 2385 - max: 2665
Meer details
Appartement Condotta Appartement Condotta

Appartement in het historische centrum van Florence vlakbij Piazza Santa Croce. Appartement met 2/3 slaapplaatsen, 1 kamer, 1 badkamer. Internetverbinding.

7 dagen: min: 630 - max: 630
Meer details
Appartement Marino Appartement Marino

Luxueus appartement in het centrum van Firenze in via dei Macci in de stadswijk Santa Croce, 2 slaapplaatsen. Air conditioning. Internet wireless

7 dagen: min: 760 - max: 760
Meer details
Appartement Vigna Appartement Vigna

Huurappartement tussen Piazza della Signoria en Santa Croce, in het historisch centrum van Florence. 4 slaapplaatsen, air conditioning. Huisdieren toegestaan. Palazzo Vecchio en Piazza del Duomo in de omgeving.

7 dagen: min: 870 - max: 1080
Meer details
Appartement S.Giorgio 1 Appartement S.Giorgio 1

Appartement met panoramisch terras in de wijk Oltrarno, in het historisch centrum van Florence. 3/5 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding. Palazzo Pitti, tuin van Boboli en Ponte Vecchio in de omgeving; uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 945 - max: 945
Meer details
Appartement Massimo Appartement Massimo

Ruim appartement met 4+2 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van Piazza Santa Croce. Air conditioning, internetverbinding, hydromassage. Palazzo Pitti, de Duomo van Florence en de Uffizi Galerij in de omgeving.

7 dagen: min: 1090 - max: 1090
Meer details
Appartement Borgo Allegri Appartement Borgo Allegri

Lumineus appartement met 3 slaapplaatsen met klein panoramisch terras dat uitkijkt over de daken van het historisch centrum van Florence en vanwaar men de Koepel van de Dom ziet. Gelegen tussen het Piazza Santa Croce en Piazza Sant`Ambrogio, vlakbij de Uffizi Galerij, Ponte Vecchio en Piazza Duomo. Air conditioning.

7 dagen: min: 680 - max: 816
Meer details
Appartement Ghibellina Appartement Ghibellina

Appartement in het hart van het historisch centrum van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en het Bargello Museum. Dichtbij het Piazza della Signoria, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4+1 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 713 - max: 1032
Meer details
Appartement Grazia Appartement Grazia

Elegant appartement met 2+3 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, vlakbij het Piazza Santa Croce, Piazza del Duomo en het Piazza della Signoria. Air conditioning, internet verbinding. Vlakbij de meest belangrijke florentijnse monumenten. Golfclub en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 680 - max: 1000
Meer details
Appartement S.Croce Appartement S.Croce

Luxe en elegant appartement te huur in het centrum van Florence. Luxueus onderkomen in het kwartier Santa Croce, 5 slaapplaatsen, 3 kamers, 2 badkamers, airconditioning, Internet WIFI

7 dagen: min: 1199 - max: 1199
Meer details
Appartement Verdi Appartement Verdi

Elegant luxe appartement in het hart van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en in de direkte omgeving van het Piazza della Signoria, het Museum Bargello, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4 + 1 slaapplaatsen, internetverbinding en air conditioning.

7 dagen: min: 1063 - max: 1063
Meer details
Appartement Guido Appartement Guido

Elegant appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence. Air conditioning, internet verbinding, groot panoramisch terras met uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 875 - max: 915
Meer details