Huurappartementen in Piazza Santo Spirito voor vakanties in Florence" Piazza Santo Spirito " bevindt zich in Florence in de karakteristieke wijk van de Oltrarno. Op het plein bevindt zich de gelijknamige kerk, waarvan de werkzaamheden begonnen zijn door Filippo Brunelleschi, de architect waar de Duomo zijn koepel aan dankt.

" Santo Spirito " is een van de vier wijken waarin de stad Florence is onderverdeeld dat elk jaar het toneel vormt voor het florentijnse historische voetbaltoernooi. " Santo Spirito " is tevens een fascinerende volkswijk rijk aan monumenten, nog relatief weinig bekend, van ambachtswinkels en trattoria’s waar men de zeer beroemde florentijnse biefstuk kan proeven.

Florenceholidays.com, gespecialiseerd bedrijf in het verhuren van vakantieappartementen in Florence, heeft een selectie aan appartementen tegen voordelige prijzen en luxe appartementen op de meest toeristische plekken van Florence.

Bezoek onze website; je vindt ongetwijfeld het appartement op het Piazza Santo Spirito en in Florence dat bij je past .

 

Appartement Boboli Appartement Boboli

Elegant appartement gelegen in het karakteristieke kwartier van Florence, genaamd ‘Oltrarno’, op korte afstand van Palazzo Pitti en Ponte Vecchio. 3 slaapkamers, 2 badkamers, airconditioning, Internet verbinding. Van 2 tot 7 slaapplaatsen

7 dagen: min: 690 € - max: 1280 €
Meer details
Appartement Terrace Appartement Terrace

Luxueus appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno. 2/4 slaapplaatsen, internetverbinding, panoramisch terras.

7 dagen: min: 1070 € - max: 1070 €
Meer details
Appartementen Oltrarno Appartementen Oltrarno

Drie appartementen gelegen in het historische centrum van Florence in het Oltrarno district . Groepen van 2/3/4/6/8/11 personen

7 dagen: min: 811 € - max: 2760 €
Meer details
Appartement Cristina Appartement Cristina

Luxueus appartement met 6 slaapplaatsen voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, tussen Palazzo Pitti en de Ponte Vecchio. Air conditioning, internetverbinding, terras met uitzicht over de Duomo en de Klokkentoren van Giotto.

7 dagen: min: 1215 € - max: 2275 €
Meer details
Appartement Oltrarno Appartement Oltrarno

Voordelig appartement in het centrum van Florence, in de karakteristieke wijk van de Oltrarno. Appartement met 2/4 slaapplaatsen. Internetverbinding.

7 dagen: min: 640 € - max: 640 €
Meer details
App. Ponte Vecchio App. Ponte Vecchio

Appartement voor vakanties in de Oltrarno, vlakbij Ponte Vecchio, in Florence. 8 slaapplaatsen, air conditioning.

7 dagen: min: 1135 € - max: 1135 €
Meer details
Appartement Old Bridge Appartement Old Bridge

Huurappartement vlakbij de Ponte Vecchio, in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, in de wijk San Niccolς. Rustig en stil, 4/5 slapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 800 € - max: 850 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 2 Appartement S.Giorgio 2

Appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno, op korte afstand van het Piazza Pitti en van de Ponte Vecchio. 4 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 975 € - max: 975 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 1 Appartement S.Giorgio 1

Appartement met panoramisch terras in de wijk Oltrarno, in het historisch centrum van Florence. 3/5 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding. Palazzo Pitti, tuin van Boboli en Ponte Vecchio in de omgeving; uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 945 € - max: 945 €
Meer details
Appartement S. Felicita Appartement S. Felicita

Appartement met 4/6 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van de Ponte Vecchio, in de wijk Oltrarno. Air conditioning, internetverbinding; vlakbij de meest belangrijke monumenten van Florence.

7 dagen: min: 840 € - max: 1862 €
Meer details
Appartement Santo Spirito Appartement Santo Spirito

Appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, vlakbij de Ponte Vecchio, Piazza Santo Spirito en Palazzo Pitti, in de wijk Oltrarno. Air conditioning en internet verbinding.

7 dagen: min: 495 € - max: 625 €
Meer details