Verhuur Appartementen in het florentijns historisch centrum


Een appartement in het historisch centrum van Florence is de juiste keuze als je een schitterende stad wilt ontdekken die wereldberoemd is vanwege zijn kunst, zijn monumenten, de winkels en de keuken. We zijn een agenschap dat gespecialiseerd is in vakantieverhuur en bieden je op deze pagina's talrijke appartementen in het historisch centrum van Florence met foto's, prijzen en beschrijvingen. 


Florence is de hoofdstad van de regio Toscane, wereldbekend vanwege zijn landschappelijke schoonheid en het historisch en artistiek werelderfgoed dat het bezit. De stad Florence bevindt zich op een centrale ligging in Italie en hierdoor bereik je niet alleen binnen twee uur de steden Siena, San Gimignano, Pisa, Lucca, Arezzo, de toscaanse kust, de Apuane Alpen, maar bereik je ook in korte tijd andere belangrijke italiaanse plaatsen zoals Venetie, Verona, Milaan, Rome en het zuiden van Italie. Als je niet van autorijden houdt, kun je via het station Firenze Santa Maria Novella Venetie, Milaan, Rome en Napels in slecht twee uur bereiken met de sneltrein.

Het histosich centrum van Florence biedt kunst, geschiedenis, zeer goede restaurants en prachtige winkels. Iedere wijk heeft zijn bijzonderheden en daarom hebben we besloten de appartementen onder te verdelen per zone. Als je één van onze appartementen in de wijk Oltrarno kiest bevind je je op enkele minuten van de Ponte Vecchio, het Palazzo Pitti en de Boboli tuinen, terwijl als je één van de appartementen in het gebied rond de Duomo kiest, je de mogelijkheid hebt om op enkele meters van de Kathedraal van Florence, het Baptisterium en de Brunelleschi koepel te verblijven. Heb je veel zware koffers of arriveer je laat op deavond met de trein, huur dan één van de appartementen in de wijk Santa Maria Novella en je bent vlakbij het station.

» Meer details

 

Villa Simone Villa Simone

Luxe villa met 8 slaapplaatsen op enkele kilometers van Gambassi Terme, in het hart van het florentijnse landschap. Tuin, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Tennisbaan, manege en golfclub in de omgeving. Mogelijkheid tot het organiseren van excursies te paard en de mountainbike in de omgeving.

7 dagen: min: 1344 - max: 2091
Meer details
Villa Montespertoli Villa Montespertoli

Vakantievilla in de Florentijnse heuvels bij Montespertoli (Florence). 12+2 slaapplaatsen, tuin, privé-zwembad, hydromassage, internetverbinding.

7 dagen: min: 1750 - max: 2375
Meer details
Villa San Godenzo Villa San Godenzo

Villa met dependance met 6 slaapplaatsen in de Valdisieve, vlakbij San Godenzo (Florence). Tuin, barbecue, hydromassage zwembad, air conditioning, internet verbinding. Op enkele kilometers van het meer van Bilancino en het Nationale Park van de Casentinese Bossen.

7 dagen: min: 690 - max: 990
Meer details
Casa delle Rose Casa delle Rose

Onafhankelijke woning met 4+2 slaapplaatsen in het hart van Toscane, vlakbij Certaldo (Florence). Tuin, zwembad, barbecue, air conditioning. Manege en meertje voor de sportvisserij in de omgeving.

7 dagen: min: 735 - max: 1390
Meer details
Agritoerisme Firenze Agritoerisme Firenze

Agritoerisme bestaande uit een oud kasteel in Pelago (Florence), in de Valdisieve. 23+5 slaapplaatsen in vijf appartementen van 2 tot 8+2 slaapplaatsen. Zwembad, kookcursussen, restaurant. Op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence.

7 dagen: min: 400 - max: 5580
Meer details
Kasteel Arnetoli Kasteel Arnetoli

Kasteel (53 bedden) op de heuvels van Greve in Chianti vlakbij Florence . Vakantiewoningen van 4 tot 12 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 481 - max: 12054
Meer details
Villa Reggello Villa Reggello

Villa met zwembad voor vakanties in Reggello (Florence), in de Valdarno, op enkele kilometers van de Abdij van Vallombrosa. 13 slaapplaatsen, internetverbinding, schitterend uitzicht over de Valdarno. Keramiek, yoga en schilderlessen. Tennisbanen en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3000 - max: 4000
Meer details
Villa Archi Villa Archi

Villa met 8+1 slaapplaatsen in Montespertoli (Florence), in de Chianti regio. Zwembad, grote tuin, barbecue. Historisch centrum van Florence eenvoudig bereikbaar met auto en bus.

7 dagen: min: 840 - max: 1775
Meer details
Villa San Martino Villa San Martino

Villa uit de achttiende eeuw met 12 slaapplaatsen in Rignano sull`Arno (Florence), in de hoge Valdarno. Grote tuin, zwembad, kinderspeelplaats, internet verbinding, schitterend uitzicht, excursies te paard, direkte verkoop van produkten uit de boerderij.

7 dagen: min: 2250 - max: 3900
Meer details
Villa Pontassieve Villa Pontassieve

Voormalig klooster uit de vijftiende eeuw veranderd in een villa met 7 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdisieve, in Pontassieve (Florence). Zwembad, tuin, barbecue, internet verbinding. Schitterend uitzicht over de ondergelegen vallei. Manege en tennisbanen in de omgeving. Op enkele kilometers van Florence.

7 dagen: min: 1729 - max: 2527
Meer details
Landhuis Valerio Landhuis Valerio

Landhuis uit de zeventiende eeuw met 15 slaapplaatsen in het hart van het platteland ten zuiden van Florence. Tuin, zwembad, ping-pongtafel, internetverbinding, klein voetbalveld, air conditioning. Mogelijkheid tot het kopen van de producten van de boerderij. Er worden kookcursussen georganiseerd.

7 dagen: min: 3155 - max: 4995
Meer details
Kasteel Chianti Kasteel Chianti

Appartementen in middeleeuws kasteel in de Chianti, op enkele kilometers van Florence. 16/25 slaapplaatsen, zwembad, ruimte voor ceremonies en meetings.

7 dagen: min: 7700 - max: 9865
Meer details
Villa Centostelle Villa Centostelle

Oude en elegante villa met 11+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence.Groot park, zwembad, hydromassage, barbecue, internetverbinding, ping-pongtafel, bordspellen. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving. Schitterend panoramisch uitzicht over Florence en de omliggende heuvels.

7 dagen: min: 4265 - max: 5200
Meer details
Villa Oleandra Villa Oleandra

Villa met privé-zwembad in buiten Florence. Vrijstaande villa met 9 slaapplaatsen, panorama terras, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1400 - max: 2765
Meer details
Villa Terme Villa Terme

Lux landhuis met privé-zwembad in Gambassi Terme in de omgeving van Empoli nabij Florence. 6 slaapplaatsen, airconditioning, Internet(Reception).

7 dagen: min: 1838 - max: 3876
Meer details
Villa Gambassi Villa Gambassi

Lux landhuis met privé-zwembad in Gambassi Terme in de omgeving van Empoli tussen Volterra en San Gimignano nabij Florence. 6 slaapplaatsen, airconditioning, Internet(Reception).

7 dagen: min: 1838 - max: 3876
Meer details
Villa la Massa Villa la Massa

Vakantiehuis in Martignana (Empoli) op het toscaanse platteland vlakbij Florence. 14 slaapplaatsen, zwembad, draadloze internetverbinding.

7 dagen: min: 1815 - max: 2940
Meer details
Villa Santa Michela Villa Santa Michela

Villa met zwembad in de omgeving van Montelupo Fiorentino, op enkele kilometers van Florence. 9 slaapplaatsen, tennisbanen, barbecue.

7 dagen: min: 2640 - max: 3395
Meer details
Villa Fibbiana Villa Fibbiana

Moderne villa met 8 slaapplaatsen op het platteland ten westen van Florence, vlakbij Empoli. Zwembad, hydromassage. Op slechts 25 kilometer van het historisch centrum van Florence. Siena, Pisa, Lucca en andere toscaanse toeristische plaatsen zijn eenvoudig bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

7 dagen: min: 1845 - max: 3075
Meer details
Appartement Marino Appartement Marino

Luxueus appartement in het centrum van Firenze in via dei Macci in de stadswijk Santa Croce, 2 slaapplaatsen. Air conditioning. Internet wireless

7 dagen: min: 760 - max: 760
Meer details
Landhuis San Vito Landhuis San Vito

Landhuis met 16+2 slaapplaatsen op het platteland van Florence, in de omgeving van Empoli. Zwembad, tuin, internet verbinding, barbecue. Manege, tennisclub en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2500 - max: 4790
Meer details
Kasteel Renai Kasteel Renai

Kasteel voor vakanties te huur in Renai, tussen Florence en Pisa, op het platteland van Empoli. 12 slaapplaatsen, air conditioning, tuin, hydromassage.

7 dagen: min: 8375 - max: 11250
Meer details
Kasteel Firenze Kasteel Firenze

Oud kasteel tot Historische Residentie verklaard met 15/20 slaapplaatsen op enkele kilometers van Florence, in de Chianti. Grote tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding. Yoga en kooklessen, proeverijen en rondleidingen. Schitterend uitzicht over het toscaanse landschap. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 7900 - max: 11150
Meer details
Villa Fortezza Villa Fortezza

Elegante villa met 8 slaapplaatsen vlakbij Greve in Chianti (Florence), in de regio van de Chianti Classico. Grote externe ruimte, zwembad, mooi panorama, barbecue.

7 dagen: min: 2420 - max: 4035
Meer details