Villa Gloria

Elegante villa uit de negentiende eeuw in de omgeving van Reggello (Florence). 14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, privé-tennisbaan, internetverbinding. Schitterend utizicht over de Valdarno en de heuvels van de Chianti. Manege in de omgeving.

Accommodatie:
Luxe villa

Gebied:
Valdarno

Plaats:
Reggello (Florence)

Personen:
14

Villa Gloria
Villa Gloria

Beschrijving

De villa bevindt zich op een panoramische positie op 400 meter hoogte vlakbij Reggello (Florence), op de heuvels die de hoofdstad van Toscane omringen. De gasten kunnen ontspannen wandelingen en lange excursies op de fiets maken, middenin de rust van de prachtige bossen die zich rondom de woning uitstrekken. Recent gerestaureerd en ingericht met antieke meubels, bevindt de elegante villa uit de negentiende eeuw zich op enkele kilometers van de Abdij van Vallombrosa.

Het privé-zwembad (6x12 m; diepte: 1,40 m) gelegen in de 5000 m² grote tuin, is ingericht met een grote zonneweide. De loggia naast het zwembad is voorzien van een toilet.

De privé-tennisbaan aan de achterzijde van het gebouw heeft een nachtverlichtingsinstallatie. Achter de villa bevindt zich tevens een schaduwrijk gedeelte waar de gasten zich kunnen ontspannen in de rust van het toscaanse landschap.

De gasten kunnen buiten eten op het grote panoramisch terras dat uitkijkt over de vallei van de Arno en de heuvels van de Chianti.


Inrichting

Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt 14 slaapplaatsen in 2 kamers met twee enkele bedden, 4 tweepersoonskamers, 1 éénpersoonskamer en 1 extra éénpersoonsbed, en heeft 5 badkamers.

Op de begane grond bevinden zich de compleet ingerichte keuken met open haard, een salon met televisie, een muziekgedeelte met een muurpiano, een tweede salon met open haard en het eetgedeelte.

De eerste verdieping bestaat uit een biljartzaal met lectuurgedeelte en speeltafel, een slaapkamer met twee enkele bedden, een tweepersoonskamer met een groot panoramisch terras, een tweede tweepersoonskamer, een badkamer met bad en twee badkamers met douche.

De tweede verdieping heeft een kamer met twee enkele bedden, een éénpersoonskamer (waarin het mogelijk is een extra éénpersoonsbed te plaatsen), twee tweepersoonskamers en twee badkamers met douche.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een privé-tennisbaan, zwembad, barbecue, tafelvoetbal, satelliet TV, DVD speler, internetverbinding, oven, magnetron, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedden, fietsen, privé-parkeerplaats.
Een huishoudelijke hulp, een kok en een baby-sit service zijn op verzoek beschikbaar.

Levensmiddelenwinkels, slager, bar en kapper bevinden zich in San Donato in Fronzano (500 m), terwijl het dichtstbijzijnde restaurant zich op 1 kilometer van de villa bevindt.
Een manege bevindt zich op 1 kilometer van de woning.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-sepoct-deckerstmispasen
1 dagen
Villa Gloria ( 13+1 bedden )1000  1000 1000 1000
7 dagen
Villa Gloria ( 13+1 bedden )6000 6665 6000 6000 6000
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten