Villa Impruneta

Luxe villa uit de zeventiende eeuw met 12/16 slaapplaatsen in de florentijnse Chianti, op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence. Zwembad, grote tuin, sportzaal, internetverbinding, air conditioning, houtoven. Manege, golfclub en tennisbanen binnen enkele kilometers.

Accommodatie:
Luxe villa

Gebied:
Chianti

Plaats:
Impruneta (Florence)

Personen:
12/16

Villa Impruneta
Villa Impruneta

Ligging

De villa bevindt zich op de heuvels van de florentijnse Chianti, in Impruneta, de stad van de beroemde florentijnse cotto, op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence en zijn beroemde monumenten: Piazzale Michelangelo, de kerk van Santa Croce, Ponte Vecchio, de Uffizi Galerij.
Een verblijf in de villa biedt tevens de mogelijkheid om de gehele Chianti regio met zijn karakteristieke stadjes te bezoeken, en van de gelegenheid gebruik te maken om de geheimen van de beroemde Chianti wijn te ontdekken door het bezoeken van één van de vele wijnkelders die het produceren.


Beschrijving

De luxueuze villa biedt een schitterend panorama over de typische toscaanse heuvels. Het is een historische residentie daterend uit de zeventiende eeuw, waarvan de vertrekken zijn ingericht met elegante originele antieke meubels.

In het compleet omheinde grote park die de structuur omringd bevinden zich een barbecue met houtoven, een pergola met tafel en stoelen om buiten te eten en het privé-zwembad (6x12 m; diepte: 1,20-2,00 m). Een baldakijn aan de rand van het zwembad is ingericht met tafel en stoelen.


Inrichting

De structuur bestaat uit de villa en een dependance; in totaal biedt het plaats aan 16 gasten in 4 slaapkamers met twee enkele bedden en 4 tweepersoonskamers, en heeft 6 badkamers en 1 toilet.

De villa biedt plaats aan 12 gasten in 3 kamers met twee enkele bedden en 3 tweepersoonskamers, en heeft 4 badkamers en 1 toilet.
De begane grond bestaat uit een galerij, keuken met open haard, eetkamer, twee woonkamers, wasserijruimte en een toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich een galerij, twee tweepersoonskamers met badkamer ensuite, twee kamers met enkele bedden, een berging en een badkamer.
Op de tweede verdieping bevindt zich een appartement bestaande uit een keuken, woonkamer met eetgedeelte, een kamer met twee enkele bedden, een tweepersoonskamer en een badkamer.
De sportzaal bevindt zich in het souterrain.

De dependance biedt plaats aan 4 gasten in 1 kamer met twee enkele bedden en 1 tweepersoonskamer, en heeft 2 badkamers.
Het bestaat in het bijzonder uit een keuken, woonkamer met eetgedeelte, wasserijruimte, een kamer met twee enkele bedden, een tweepersoonskamer en twee badkamers (één met douche en één met bad).
De dependance beschikt bovendien over een privé-tuin en een terras dat is ingericht om buiten te eten.


Accessoires en faciliteiten

De villa is uitgerust met een zwembad, houtoven, barbecue, werkende open haard, internetverbinding, air conditioning, satelliet TV, DVD speler, sportzaal, magnetron, electrische oven, vaatwasser, wasautomaat, wasdroger, kinderbedjes en privé-parkeerplaats.
Een kok, een baby-sitter en een huishoudelijke hulp zijn op verzoek beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich op 2 kilometer van de villa.
Een manege bevindt zich op 200 meter van het landgoed.
Een golfclub en een tennisclub bevinden zich binnen 5 kilometer van de villa.

 

Dependance

Dependance

Huurprijzen

 jan-febmaart-marapr-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Impruneta ( 12 bedden )3780 �4410 �5040 �5670 �6300 �5670 �5040 �3780 �5040 �5040 �
Villa Impruneta ( 16 bedden )5040 �5670 �6300 �6930 �7560 �6930 �6300 �5040 �6300 �6300 �
Informatie