Huurappartementen in agritoerisme voor vakanties in SienaSiena
Florenceholidays.com is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van villa’s en appartementen in agritoerismes in Siena en in Toscane (villa’s met en zonder zwembad, appartementen in agritoerismes in Siena en op het florentijnse, pisaanse en aretijnse platteland, kastelen op panoramische posities en oude gerestaureerde landhuizen).

Siena, met zijn beroemde monumenten en zijn schitterende landschap, is ieder jaar de plek waar duizenden toeristen uit de hele wereld naartoe komen. Zoals andere toscaanse steden, heeft het de eer tot Erfgoed van de Mensheid van de UNESCO verklaard te zijn. Zijn schitterende landschap is rijk aan kleine, nog weinig bekende middeleeuwse dorpjes.

Het huren van een appartement in een agritoerisme in Siena stelt je in staat van een ontspannen vakantie te genieten, de talrijke boerderijen van het sienese platteland te bezoeken en de smaken van de toscaanse keuken te ontdekken.

Kies een apartement in een agritoerisme in Siena voor jouw volgende vakantie in Toscane.

 

Kasteel Torre Chianti Kasteel Torre Chianti

Appartement met 5+2 slaapplaatsen in de toren van een oud kasteel uit de elfde eeuw in de regio van de sienese Chianti, vlakbij Gaiole in Chianti. Zwembad, air conditioning, internetverbinding, maximale privacy. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1277 € - max: 2128 €
Meer details
Villa Marie Villa Marie

Elegante villa uit de achttiende eeuw met 11+3 slaapplaatsen verdeeld over drie appartementen in Monteriggioni (Siena), in de Chianti, vlakbij de Valdelsa. Grote tuin, zwembad, internetverbinding, air conditioning. Manege, tennisbanen en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2900 € - max: 5600 €
Meer details
Agritoerisme Cortona Agritoerisme Cortona

Appartementen in Agritoerisme te huur voor Vakanties in Cortona (Arezzo). 2/8 slaapplaatsen, tuin, hydromassage, zwembad.

7 dagen: min: 420 € - max: 1350 €
Meer details