Huurappartementen in agritoerisme voor vakanties in de ChiantiChianti
Florenceholidays.com is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van villa’s en vakantiewoningen in Toscane en biedt een ruime keuze aan appartementen in een agritoerisme (appartementen in agritoerisme in de Chianti, appartementen in agritoerisme in de provincies van Arezzo, Pisa en Siena, vakantiewoningen op het toscaanse platteland, villa’s aan zee of op een heuvel).

In het hart van Toscane bevindt zich de Chianti, een gebied bekend in de hele wereld dankzij zijn beroemde wijn. Maar de Chianti is niet alleen wijn: dit schitterende gebied van olijfgaarden en wijngaarden is gekenmerkt door kleine centra waar de minder bekende maar zeker interessante meesterwerken bewaard zijn gebleven.

Een appartement in een agritoerisme in de Chianti is de ideale accomodatie om dit schitterende gebied met zijn groene heuvels te bezoeken.

Kies uit onze appartementen in agritoerisme in de Chianti de beste oplossing voor jouw volgende vakantie op het toscaanse platteland.

 

Kasteel Torre Chianti Kasteel Torre Chianti

Appartement met 5+2 slaapplaatsen in de toren van een oud kasteel uit de elfde eeuw in de regio van de sienese Chianti, vlakbij Gaiole in Chianti. Zwembad, air conditioning, internetverbinding, maximale privacy. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1277 € - max: 2128 €
Meer details
Villa Marie Villa Marie

Elegante villa uit de achttiende eeuw met 11+3 slaapplaatsen verdeeld over drie appartementen in Monteriggioni (Siena), in de Chianti, vlakbij de Valdelsa. Grote tuin, zwembad, internetverbinding, air conditioning. Manege, tennisbanen en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2900 € - max: 5600 €
Meer details