Huurappartementen in agritoerisme voor vakanties in de ValdelsaDe Valdelsa is een grote regio van centraal Toscane, rijk aan lieflijke heuvels. Ideale plek voor eenieder die wil ontspannen, lange wandelingen makend in een droomlandschap, de Valdelsa is tevens een ideaal uitgangspunt om belangrijke plaatsen van de regio te bezoeken: Florence, Siena, Pisa, Volterra, Lucca en vele andere kunststeden zijn gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Florenceholidays.com is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van villa’s en appartementen in een agritoerisme in Toscane (villa’s met en zonder zwembad, appartementen in agritoerisme in de omgeving van belangrijke steden uit de regio, kastelen op panoramische posities en oude gerestaureerde landhuizen).

Als je een appartement in een agritoerisme in de Valdelsa huurt kun je van een ontspannen vakantie genieten, de talrijke boerderijen op het toscaanse platteland bezoeken en de smaak van de regionale keuken ontdekken.

Kies een appartement in een agritoerisme in de Valdelsa voor jouw volgende vakantie in Toscane.

 

Landhuis Elsa Landhuis Elsa

Elegant landhuis veranderd in een villa in de omgeving van Casole d’Elsa (Siena), in de Valdelsa. 11/12 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, hydromassage, satelliet TV, internet verbinding, kooklessen, proeverijen. Schitterend uitzicht. Manege, golfbanen en tennisbanen in de nabijheid.

7 dagen: min: 1105 € - max: 3130 €
Meer details