Huurappartementen in agritoerisme voor vakanties in de ValdichianaVal di Chiana
De Valdichiana is een fascinerende zone van Toscane tussen de provincies Siena en Arezzo. Met zijn talrijke natuurlijke reservaten is het de ideale plek voor eenieder die een ontspannen vakantie wil, in contact met de natuur. De Valdichiana is tevens een gebied rijk aan culinaire tradities, vooral bekend door het chianina vlees, de produktie van kaas en extra vergine olijfolie en zijn wijnen.

Als je van plan bent op vakantie naar het toscaanse platteland te gaan, bezoek dan de website van ons bedrijf, gespecialiseerd in het verhuren van agritoerismes in Toscane: hier vindt je een selectie aan villa’s met zwembad, appartementen in een agritoerisme in de Valdichiana, in Siena en in andere steden van Toscane en gerestaureerde landhuizen getransformeerd tot luxe villa’s, waartussen je ongetwijfeld de accomodatie vind die aan al je wensen voldoet. Kies één van onze agritoerismes in de Valdichiana.

Kies een agritoerisme in de Valdichiana voor jouw volgende vakantie in Toscane.

 

Landhuis Marcos Landhuis Marcos

Vakantielandhuis in Cortona, in de Valdichiana, in de provincie Arezzo. 5 slaapplaatsen, tuin, zwembad, barbecue, internet verbinding. Op enkele kilometers van de woning bevinden zich een manege en tennisbanen.

7 dagen: min: 850 € - max: 1400 €
Meer details
Villa Monte S Savino Villa Monte S Savino

Typisch toscaanse woning vlakbij Monte San Savino, in de provincie Arezzo, in de Valdichiana. 6/8 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, hydromassage. Schitterend panoramisch uitzicht.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1800 €
Meer details