Huurappartementen in agritoerisme voor vakanties in ArezzoArezzo
Florenceholidays.com beschikt over zeer vele huurappartementen in agritoerismes voor vakanties in Toscane (agritoerismes in Arezzo, agritoerismes in Florence en in de provincie van Pisa, villa’s op het platteland, elegante villa’s met privé-zwembad en middeleeuwse kastelen op dominante posities).

Arezzo, geboortestad van Giorgio Vasari en Francesco Redi en vele andere illustere persoonlijkheden uit de italiaanse geschiedenis en kunst, was één van de belangrijkste etruskische steden. De provincie is rijk aan plaatsen met historische en artistieke interesse die elk jaar duizenden toeristen uit de hele wereld trekt.

Een appartement in een agritoerisme in Arezzo is de beste accomodatie om deze schitterende stad en het omringende landschap te bezoeken.

Vind op deze pagina en op onze website de beste oplossing voor jouw volgende vakantie op het platteland van Arezzo.

 

Landhuis Campigiallo Landhuis Campigiallo

Elegante landhuis onderverdeeld in twee appartementen in de Hoge Valdarno, in Terranuova Bracciolini (Arezzo). 10 slaapplaatsen, zwembad. Nationale Park van de Casentinese Bossen op enkele kilometers van de structuur.

7 dagen: min: 1120 € - max: 2120 €
Meer details
Agritoerisme Arezzo Agritoerisme Arezzo

Appartementen in villa te huur met zwembad op het platteland van Arezzo. Appartementen met 2 tot 4 slaapplaatsen, air conditioning, zwembad

7 dagen: min: 490 € - max: 1120 €
Meer details
Agritoerisme Cortona Agritoerisme Cortona

Appartementen in Agritoerisme te huur voor Vakanties in Cortona (Arezzo). 2/8 slaapplaatsen, tuin, hydromassage, zwembad.

7 dagen: min: 420 € - max: 1350 €
Meer details