Huur appartementen in agritoerisme voor vakanties in PisaFlorenceholidays.com, bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van villa�s en vakantiewoningen in Toscane heeft een selectie appartementen in een agritoerisme voor vakanties in Toscane (agritoerismes in Pisa, agritoerismes in de provincie Siena, agritoerismes in Arezzo, oude gerestaureerde landhuizen getransformeerd tot villa�s).

Aan de oever van de Arno, verwelkomd Pisa ieder jaar duizenden toeristen uit de hele wereld om zijn befaamde Piazza dei Miracoli te bewonderen. Minder bekend is het pisaanse platteland, met de steden Volterra en San Miniato.

Een appartement in een agritoerisme in Pisa is de ideale accomodatie om deze grote toscaanse kunststad te bezoeken en om de kleuren en smaken van zijn platteland te leren kennen.

Vind op deze pagina en op onze website de beste oplossing voor jouw volgende vakantie in Pisa.

Landhuis Garfagnana Landhuis Garfagnana

Landhuis voor vakanties op enkele kilometers van Lucca, Pisa en de stranden van de Versilia, in de Garfagnana. 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Panoramisch uitzicht over het Nationale Park van de Apennijnen en de Apuane Alpen.

7 dagen: min: 1150 � - max: 2750 �Meer details
Landhuis Cecina Landhuis Cecina

Oude hermitage, getransformeerd tot landhuis voor vakanties in het Natuurreservaat van Monterufoli, in de Val di Cecina, in de gemeente Pomarance (Pisa). Het landhuis biedt 16/20 slaapplaatsen. Zwembad, hydromassage, volleybalveld, groot park, internetverbinding, panoramisch terras, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 3600 � - max: 4850 �Meer details