Huurappartementen in agritoerisme voor vakanties in de MugelloOns kantoor is gespecialiseerd in het verhuren van villa’s en vakantiewoningen in Toscane. Bezoek onze website: hier vind je een selectie aan appartementen in een agritoerisme (appartementen in een agritoerisme in de Mugello, appartementen in een agritoerisme in de provincies Arezzo, Pisa en Siena, vakantiewoningen op het toscaanse platteland, villa’s aan zee of op de heuvel).

Gelegen ten noorden van Florence met zijn met bossen bedekte bergen, de talrijke villa’s van de Medici en middeleeuwse kerken, het meer van Bilancino en zijn outlet, is de Mugello een gebied van Toscane dat in staat is aan alle eisen van elk type toerist te voldoen: van degenen die willen ontspannen in het groen van het toscaanse landschap tot voor wie daarentegen zich liever wijdt aan de sport; van de liefhebbers van culturele vakanties tot de liefhebbers van het winkelen.

Een appartement in een agritoerisme in de Mugello is de ideale accomodatie om dit schitterende gebied en zijn groene bossen te bezoeken.

Kies uit onze appartementen in een agritoerisme in de Mugello de beste oplossing voor jouw volgende vakantie op het toscaanse platteland.

 

Landhuis Campigiallo Landhuis Campigiallo

Elegante landhuis onderverdeeld in twee appartementen in de Hoge Valdarno, in Terranuova Bracciolini (Arezzo). 10 slaapplaatsen, zwembad. Nationale Park van de Casentinese Bossen op enkele kilometers van de structuur.

7 dagen: min: 1120 € - max: 2120 €
Meer details