Villa San Donato

Elegante veertiende-eeuwse villa op de heuvels rondom Florence, in San Donato in Collina. 14/20 slaaplaatsen, groot park, internetverbinding. Ideale plek om bruiloften en ceremonies te vieren.

Accommodatie:
Luxe villa

Gebied:
Heuvels rondom Florence

Plaats:
San Donato in Collina (Florence)

Personen:
14/20 slaapplaatsen

Villa San Donato
Villa San Donato

De elegante veertiende-eeuwse villa (20 slaapplaatsen) is gelegen in San Donato in Collina. Het historisch centrum van Florence bevindt zich op slechts 15 kilometer afstand en is eenvoudig bereikbaar met de trein en de bus. Omringd door een groot park rijk aan eeuwenoude bomen, is de villa niet alleen een optimale uitgangsbasis om Siena, Arezzo, Pisa en de meest belangrijke kunststeden van Toscane te bezoeken, maar is het ook de ideale plek om bruiloften en ceremonies te vieren in een elegante en geraffineerde omgeving, of ook om te genieten van een ontspannen vakantie in de maximale privacy. Er worden ook kookcursussen georganiseerd en de gasten kunnen meedoen met de wijnoogst.

De oude villa, deels verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna gerestaureerd, heeft een panoramisch terras en is voorzien van alle comforts (zwembad, open haard, wasautomaat, vaatwasser, electrische oven, satelliet TV, DVD speler, internetverbinding, telefoon, haardoger, wieg en parkeerplaats). De woning is compleet omheind. Vier fietsen zijn beschikbaar voor de gasten.

Het gebouw (9 tweepersoonskamers, 2 ��npersoonskamers en 11 badkamers) beslaat een oppervlakte van 600 m�.
De toegangsdeur opent naar de ruime biljartzaal.
De eerste verdieping is verdeeld over een woonkamer, eetkamer, keuken, twee tweepersoonskamers met interne priv�-badkamer, een ��npersoonskamer en een badkamer.
De tweede verdieping bestaat uit twee vleugels. In de linkervleugel bevinden zich een tweepersoonskamer en een ��npersoonskamer, beiden met interne priv�-badkamer; in de rechtervleugel bevinden zich zes tweepersoonskamers, waarvan vijf met interne priv�-badkamer en een esterne exclusieve badkamer.

 

Vendemmia in autunno

Cerimonie e Matrimoni

Lezioni di cucina toscana

Vendemmia in autunno

Cerimonie e Matrimoni

Lezioni di cucina toscana

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa San Donato (14 bedden)2900 �3875 �4575 �3875 �2900 �4575 �2900 �
Villa San Donato (20 bedden)3375 �4375 �5375 �4375 �3375 �5375 �3375 �
Informatie