Villa Simone

Luxe villa met 8 slaapplaatsen op enkele kilometers van Gambassi Terme, in het hart van het florentijnse landschap. Tuin, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Tennisbaan, manege en golfclub in de omgeving. Mogelijkheid tot het organiseren van excursies te paard en de mountainbike in de omgeving.

Accommodatie:
Luxe villa

Gebied:
Platteland van Florence

Plaats:
Gambassi Terme

Personen:
8

Villa Simone
Villa Simone

Ligging

De villa bevindt zich op de heuvels van het florentijnse landschap, op enkele kilometers van Gambassi Terme.

Het landschap ten zuid-oosten van Florence waar zich de villa bevindt is rijk aan kleine plaatsjes die nog genegerd worden door het massatoerisme waaronder Certaldo - de geboortestad van Giovanni Boccaccio, waar belangrijke folkloristische manifestaties plaatsvinden zoals "Mercantia" e "A cena da Messer Boccaccio" -, Vinci - de geboorteplaats van de wereldberoemde Leonardo - en Montelupo Fiorentino - de keramiekstad.

Enkele kilometers ten oosten strekt zich de zone uit van de productie van de Chianti Montespertoli DOCG en de Chianti Colli Fiorentini DOCG wijn.


Beschrijving

De villa bevindt zich binnen een landgoed gelegen op enkele kilometers afstand van het historisch centrum van Florence. De Duomo van Florence met de koepel van Brunelleschi en de klokkentoren van Giotto, Ponte Vecchio, de Uffizi Galerij en de andere monumenten van de leliestad zijn eenvoudig bereikbaar met korte autoritten en met de trein. Eenvoudig bereikbaar zijn tevens Siena, San Gimignano, Volterra, de gehele Chianti regio, Pisa en Lucca.
De woning is omringd door wandelpaden waarlangs het mogelijk is om op verzoek excursies op de mountainbike en te paard te maken. Een manege, een golfclub en een tennisbaan bevinden zich binnen een straal van enkele kilometers van de villa.

De villa maakt deel uit van een complex bestaande uit een andere woning (verdeeld over twee appartementen), olijfgaarden en wijngaarden voor de productie van extra vergine olijfolie, Chianti wijn en vin santo. Op het landgoed bevinden zich tevens een boomgaard en een oestuin, waarvan de producten beschikbaar zijn voor de gasten.
De gebouwen zijn omringd door een groot perfect onderhouden park waarin zich het zwembad (14x7 m; diepte: 1,10-1,40 m) bevindt, dat wordt gedeeld met de gasten van de tweede woning. De rand van het zwembad is ingericht met ligbedden en parasols.
Een privé-tuin die is ingericht met tafel en stoelen om buiten te eten is beschikbaar voor de gasten van de villa.


Inrichting

Het twee verdeipingen tellende gebouw biedt plaats aan 8 gasten in 2 tweepersoonskamers met twee enkele bedden en 2 tweepersoonskamers en heeft 2 badkamers.

Op de begane grond bevinden zich de keuken, de woonkamer/eetkamer met open haard, een kamer met twee enkele bedden en een badkamer.
De eerste verdieping bestaat uit een kamer met twee éénpersoonsbedden, twee tweepersoonskamers en een badkamer.

Eén van de badkamers is voorzien van een hydromassagebad, terwijl de tweede een douchecabine heft.
Op verzoek is het mogelijk de kamer met twee enkele bedden te veranderen in een tweepersoonskamer.


Accessoires en faciliteiten

De villa is uitgerust met een zwembad, barbecue, werkende open haard, satelliet TV, internetverbinding, hydromassagebad, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, kinderbedje en privé-parkeerplaats.
Een kok en een huishoudelijke hulp zijn op verzoek beschikbaar.
Op aanvraag worden excursies op de mountainbike en paardrijden georganiseerd in de omgeving.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich op ongeveer 3 kilometer van de villa.
Een tennisbaan bevindt zich op 4 kilometer van de woning.
Een manege is te vinden op 7 kilometer van het landgoed.
Een golfclub ligt op 15 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
1 dagen
Villa Simone ( 8 bedden )192 �252 � 251 �192 �192 �251 �
7 dagen
Villa Simone ( 8 bedden )1344 �1764 �2091 �1764 �1344 �1344 �1764 �
Informatie