Villa Il Castelletto

Oud kasteel veranderd in een villa vor vakanties in de Mugello, in Barberino di Mugello (Florence). 20+6 slaapplaatsen, grote tuin, zwembad, internet verbinding. Medici residenties en outlet op enkele kilometers. Trekking parcoursen.

Accommodatie:
Luxe villa

Gebied:
Mugello

Plaats:
Barberino di Mugello (Florence)

Personen:
20+6

Villa Il Castelletto
Villa Il Castelletto

Beschrijving

Sparren, eiken en kastanjebossen rijk aan trekkingpaden strekken zich uit rondom de villa die zich in Barberino di Mugello bevindt, op ongeveer 35 kilometer van Florence, in de Mugello. De villa is de perfecte accomodatie voor iedereen die zich wil ontspannen in de rust van de toscaanse Apennijen zonder af te zien van het bezoeken van historisch en cultureel gezien belangrijke plaatsen: in de omgeving van de villa bevinden zich namelijk de Medici villa van Cafaggiolo en het kasteel del Trebbio, ook deze laatste toebehorend aan de machtige florentijnse familie. Florence, Arezzo, Lucca, Siena en andere belangrijke toeristische toscaanse bestemmingen zijn eenvoudig bereikbaar met de auto dankzij de nabijheid van de snelweg. De leifhebbers van winkelen kunnen daarentegen de grote outlet bezoeken die zich vlakbij de villa bevindt.

Het elegante en eenvoudige gebouw, dat oorspronkelijk een grens kasteel van het Groothertogdom van Toscane was, is omringd door een grote tuin die compleet omheind is, waarin zich een pergola bevindt, ingericht om buiten te eten.
In de weide achter de villa bevindt zich een volleybalnet en voetbaldoelen.
Het privé-zwembad (8x16 m; diepte: 1,50-3,00 m) op enkele meters gelegen van het gebouw, is gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten. De rand van het zwembad is ingericht met een pergola met tafel en stoelen, een stenen bankje, ligstoelen en ligbedden.


Inrichting

De villa biedt 4 tweepersoonskamers, 7 kamers met twee enkele bedden (2 met twee bedden van 1,50 m breed die gebruikt kunnen worden als tweepersoonsbed) met een totaal van 20+6 slaapplaatsen; de villa heeft bovendien 7 badkamers en 1 toilet.
Op de begane grond bevinden zich de entree met open haard, de TV zaal, een salon met open haard, een kamer met twee enkele bedden en een badkamer.
Het souterrain bestaat uit een keuken, ruime eetkamer met twee tafels, kleine eetkamer met open haard, wasserijruimte en een toilet.
De eerste verdieping bestaat uit een woonkamer, twee kamers met twee enkele bedden, twee tweepersoonskamers (één met badkamer ensuite) en een badkamer.
Op de tweede verdieping bevinden zich een kamer met twee enkele bedden met badkamer ensuite, een tweepersoonskamer met badkamer ensuite, twee kamers met twee enkele ruime bedden die gebruikt kunnen worden als tweepersonsbedden en badkamer ensuite, een suite met een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee enkele bedden in de toren.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, volleybalnet, voetbaldoelen, satelliet TV, werkende open haarden, internet verbinding, magnetron, twee ovens, twee vaatwassers, wasautomaat, strijkbenodigdheden, kinderbedden, privé-parkeerplaats.
Een kok, een baby-sitter, een ontbijtservice en een huishoudelijke hulp zijn op verzoek beschikbaar.

Winkels en faciliteiten bevinden zich in Barberino di Mugello (9 km).
Een restaurant bevindt zich op 400 meter van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Il Castelletto ( 20 bedden )4325 4920 5055 6065 4920 4325 4800 4920
Villa Il Castelletto ( 20+6 bedden )4720 5320 5455 6450 5455 4720 5185 5320
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten