Villa Certaldo

Elegante negentiende eeuwse villa met groot park in Certaldo (Florence), op het platteland van Empoli. 18/20 slaapplaatsen, verwarmd zwembad, internetverbinding, air conditioning, hydromassage. Manege en tennisclub op enkele kilometers. Schitterend uitzicht.

Accommodatie:
Luxe villa

Gebied:
Platteland van Florence

Plaats:
Certaldo (Florence)

Personen:
18+2

Villa Certaldo
Villa Certaldo

Beschrijving

De luxueuze negentiende eeuwse villa bevindt zich in Certaldo (Florence), een pittoresk plaatsje op het platteland van Empoli, halverwege Florence en Siena. Het gebouw is gelegen op de top van een heuvel en geniet van een prachtig uitzicht over het omringende landschap. Omringd door 13 hectare terrein rijk aan eeuwenoude cypressen en olijfbomen, is de villa recent gerestaureerd, zijn originele structuur behoudend. Het privé verwarmd zwembad (18x4 m; diepte: 0,50-1,90 m) ingericht met een gazebo en ligbedden, kijkt uit over de heuvels van San Gimignano. Twee barbecues en twee gazebo`s die ingericht zijn om buiten te eten, zijn beschikbaar voor de gasten.

Liggend in het centrum van Toscane, is de villa een optimale accomodatie voor de liefhebbers van kunst en cultuur, die eenvoudig de vele belangrijke toscaanse kunststeden kunnen bereiken, zoals San Gimignano, Vinci, Florence, Volterra en Siena. De liefhebbers van de natuur kunnen van hun verblijf in de villa profiteren om lange wandelingen en excursies te paard of op de fiets te maken. Wie in vorm wil blijven kan de tennisclub bezoeken, die zich op enkele kilometers van het landgoed bevindt. De gasten kunnen tevens de nabije thermale baden van Gambassi Terme bezoeken.


Inrichting

Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt 18+2 slaapplaatsen in 4 tweepersoonskamers, 5 kamers met twee enkele bedden en 2 extra éénpersoonsbedden, en 10 badkamers.

De luxueuze villa bestaat uit een goed uitgeruste keuken, eetkamer, biljartzaal, TV zaal, drie kamers met twee enkele, verenigbare bedden met badkamer en-suite, vier tweepersoonskamers met badkamer en-suite, twee kamers met twee enkele, niet verenigbare bedden met badkamer en-suite en een badkamer. Twee extra éénpersoonsbedden zijn op verzoek beschikbaar (tegen betaling).

Zeven kamers bevinden zich op de eerste verdieping, één op de begane grond en de negende kamer bevindt zich op de tweede verdieping.

Een badkamer beschikt over een hydromassagebad en de andere negen badkamers hebben een douche.


Accessoires en faciliteiten

De villa is uitgerust met een verwarmd zwembad, waterspelen, tafelvoetbal, twee barbecues, internetverbinding, air conditioning, biljarttafel, satelliet TV, DVD speler, hydromassagebad, oven, magnetron, wasautomaat, vaatwasser en privé-parkeerplaats.

Levensmiddelenwinkels, restaurants, winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich in Certaldo (5 km).
Manege op 1 kilometer; tennisclub op 5 kilometer; golfclub op 10 kilometer.
Op 10 kilometer van de villa bevinden zich de thermale baden van Gambassi Terme.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Certaldo ( 18 bedden )3000 �4500 �5500 �6900 �5500 �4500 �3000 �4500 �4500 �
Informatie