Luxe huurvilla’s op de lieflijke heuvels van de florentijnse ChiantiFlorenceholidays.com is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van luxe villa’s voor vakanties in de Chianti en op het toscaanse platteland. Bezoek onze website: hier vind je een ruime keuze aan luxe villa’s in de Chianti (villa’s op panoramische positie, luxe villa’s met zwembad en prestigieuze historische villa’s).

Verdeeld over de provincies Florence en Siena, is de Chianti een regio van Toscane dat bekend is over de hele wereld vanwege zijn beroemde wijn. De Chianti is de ideale plek voor iedereen die ervan droomt een vakantie door te brengen die in het teken staat van ontspanning tussen het groen van de wijngaarden en olijfgaarden, de talrijke middeleeuwse dorpjes bezoeken die bezaaid in de regio liggen, weinig bekend maar van grote historische en artistieke waarde.

Voor jouw vakantie in de Chianti kies de luxe villa die het beste aan jouw wensen voldoet die we voor jou hebben uitgekozen op deze pagina en op onze website.

 

Villa Montagnana Villa Montagnana

Luxe villa met zwembad op het platteland van Empoli, in Certaldo (Florence). 15 slaapplaatsen, grote tuin, barbecue, internetverbinding, air conditioning. Manege en tennisbanen op enkele kilometers. Mogelijkheid om wijn en olijfeolie geproduceerd op de borderij te kopen.

7 dagen: min: 1695 € - max: 6670 €
Meer details
Villa Paola Villa Paola

Luxe villa in de heuvels van Florence nabij het plaatsje Impruneta. Villa met zwembad, hydromassage, air conditioning, internetverbinding. Slaapplaatsen van 12 tot 24.

7 dagen: min: 5840 € - max: 9925 €
Meer details
Villa Barberino Villa Barberino

Luxe villa voor vakanties in de Chianti Classico, in Barberino Val d`Elsa (Florence). 10 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, air conditioning. Manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6900 €
Meer details
Villa Impruneta Villa Impruneta

Luxe villa uit de zeventiende eeuw met 12/16 slaapplaatsen in de florentijnse Chianti, op enkele kilometers van het historisch centrum van Florence. Zwembad, grote tuin, sportzaal, internetverbinding, air conditioning, houtoven. Manege, golfclub en tennisbanen binnen enkele kilometers.

7 dagen: min: 3780 € - max: 7560 €
Meer details