Huurappartementen in de wijk van de "Oltrarno" voor vakanties in FlorenceWil je jouw vakantie in Florence doorbrengen?

Een huurappartement is een handige en voordelige oplossing om ้้n van de mooiste en geliefdste steden ter wereld te bezoeken. Bezoek onze website: je vind een ruime keuze aan luxe appartementen en voordelige appartementen voor jouw vakantie in Florence.

" Oltrarno " betekent “aan de overkant van de Arno” en identificeert de wijk die aan de andere kant van de rivier ligt ten opzichte van het historische centrum van Florence. Deze zo karakteristieke wijk, waar Vasco Pratolino zijn meest bekende romans heeft laten plaatsvinden, is rijk aan trattoria’s waar men de gerechten uit de florentijnse en toscaanse keuken kan proeven en aan traditionele ambachtswinkeltjes.

Voor jouw volgende vakantie in Florence, kies ้้n van onze appartementen in " Oltrarno ".

 

Appartement Boboli Appartement Boboli

Elegant appartement gelegen in het karakteristieke kwartier van Florence, genaamd ‘Oltrarno’, op korte afstand van Palazzo Pitti en Ponte Vecchio. 3 slaapkamers, 2 badkamers, airconditioning, Internet verbinding. Van 2 tot 7 slaapplaatsen

7 dagen: min: 690 € - max: 1280 €
Meer details
Appartement Terrace Appartement Terrace

Luxueus appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno. 2/4 slaapplaatsen, internetverbinding, panoramisch terras.

7 dagen: min: 1070 € - max: 1070 €
Meer details
Appartementen Oltrarno Appartementen Oltrarno

Drie appartementen gelegen in het historische centrum van Florence in het Oltrarno district . Groepen van 2/3/4/6/8/11 personen

7 dagen: min: 811 € - max: 2760 €
Meer details
Appartement Cristina Appartement Cristina

Luxueus appartement met 6 slaapplaatsen voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, tussen Palazzo Pitti en de Ponte Vecchio. Air conditioning, internetverbinding, terras met uitzicht over de Duomo en de Klokkentoren van Giotto.

7 dagen: min: 1215 € - max: 2275 €
Meer details
Appartement Oltrarno Appartement Oltrarno

Voordelig appartement in het centrum van Florence, in de karakteristieke wijk van de Oltrarno. Appartement met 2/4 slaapplaatsen. Internetverbinding.

7 dagen: min: 640 € - max: 640 €
Meer details
App. Ponte Vecchio App. Ponte Vecchio

Appartement voor vakanties in de Oltrarno, vlakbij Ponte Vecchio, in Florence. 8 slaapplaatsen, air conditioning.

7 dagen: min: 1135 € - max: 1135 €
Meer details
Appartement Old Bridge Appartement Old Bridge

Huurappartement vlakbij de Ponte Vecchio, in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, in de wijk San Niccol๒. Rustig en stil, 4/5 slapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 800 € - max: 850 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 2 Appartement S.Giorgio 2

Appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno, op korte afstand van het Piazza Pitti en van de Ponte Vecchio. 4 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 975 € - max: 975 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 1 Appartement S.Giorgio 1

Appartement met panoramisch terras in de wijk Oltrarno, in het historisch centrum van Florence. 3/5 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding. Palazzo Pitti, tuin van Boboli en Ponte Vecchio in de omgeving; uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 945 € - max: 945 €
Meer details
Appartement S. Felicita Appartement S. Felicita

Appartement met 4/6 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van de Ponte Vecchio, in de wijk Oltrarno. Air conditioning, internetverbinding; vlakbij de meest belangrijke monumenten van Florence.

7 dagen: min: 840 € - max: 1862 €
Meer details
Appartement Santo Spirito Appartement Santo Spirito

Appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, vlakbij de Ponte Vecchio, Piazza Santo Spirito en Palazzo Pitti, in de wijk Oltrarno. Air conditioning en internet verbinding.

7 dagen: min: 495 € - max: 625 €
Meer details