Huurappartementen in de zone van het Piazza Stazione in FlorenceOns bedrijf heeft het hoofdkantoor in Florence en is gespecialiseerd in het verhuren van appartementen in het centrum van Florence (luxe appartementen, appartementen met panoramische terrassen, appartementen tegen voordelige prijzen voor vakanties in het beroemde historische florentijnse centrum...).

Een appartement op het " Piazza Stazione " in Florence betekend een comfortabele en voordelige accomodatie om het " Piazza Santa Maria Novella " en zijn schitterende kerk te bezoeken, het nabije " Piazza del Duomo ", met de Kathedraal van " Santa Maria del Fiore ", het Baptisterium en de Klokketoren van Giotto en vele andere beroemde monumenten van Florence.

Kies ��n van de appartementen op het " Piazza Stazione " die we voor jou hebben uitgekozen op deze pagina voor jouw volgende vakantie in Florence .

Appartement Paola Appartement Paola

Lumineus appartement in de wijk San Lorenzo, in het historische centrum van Florence, in de omgeving van het station van Santa Maria Novella. 2/4 slaapplaatsen, schitterend uitzicht op de Cappelle Medicee (Kapellen van de Medici), air conditioning, internet.

7 dagen: min: 670 � - max: 800 �Meer details
Appartementen Stazione Appartementen Stazione

Lumineuze appartementen voor vakanties in de omgeving van het station van Santa Maria Novella, in het historisch centrum van Florence. Air conditioning, van 2 tot 10 slaapplaatsen. Vlakbij de Duomo, Ponte Vecchio en het Piazza della Signoria. Internetverbinding.

7 dagen: min: 690 � - max: 1480 �Meer details
Appartement Guelfa Appartement Guelfa

Elegant appartement in het historisch centrum van Florence, in de wijk Santa Maria Novella, vlakbij het centrale station, de markt van San Lorenzo en de Duomo. 6/7 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 1715 � - max: 1760 �Meer details