Huurappartementen vlakbij Piazza Pitti voor vakanties in FlorenceZoek je een makkelijke en voordelige oplossing voor jouw vakantie in Florence?

Ons bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van vakantieappartementen in Florence heeft een ruime keuze aan appartementen in het historische centrum (voordelige appartementen, luxe appartementen, appartementen met uitzicht op de stad), waartussen je ongetwijfeld de voor jou beste accomodatie zult vinden.

" Piazza Pitti ", in het centrum van Florence, bevindt zich op een strategische positie: vlakbij de " Ponte Vecchio " en dus bij de Uffizi, bij het " Piazza della Signoria " en de " Duomo ", maar ook heel dichtbij de artistieke juweeltjes van de " Oltrarno ", zoals " Piazza Santo Spirito " en " Piazza del Carmine " . Wie daarentegen liever lange wandelingen in de natuur maakt kan ervan profiteren om de " Giardino di Boboli " te bezoeken.

Voor jouw volgende vakantie in Florence, kies ιιn van de appartementen vlakbij " Piazza Pitti " die we voor jou hebben uitgekozen op deze pagina of op onze website.

 

Appartement Boboli Appartement Boboli

Elegant appartement gelegen in het karakteristieke kwartier van Florence, genaamd ‘Oltrarno’, op korte afstand van Palazzo Pitti en Ponte Vecchio. 3 slaapkamers, 2 badkamers, airconditioning, Internet verbinding. Van 2 tot 7 slaapplaatsen

7 dagen: min: 690 € - max: 1280 €
Meer details
Appartement Cristina Appartement Cristina

Luxueus appartement met 6 slaapplaatsen voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, tussen Palazzo Pitti en de Ponte Vecchio. Air conditioning, internetverbinding, terras met uitzicht over de Duomo en de Klokkentoren van Giotto.

7 dagen: min: 1215 € - max: 2275 €
Meer details
Appartement San Niccolς Appartement San Niccolς

Elegant appartement in het hart van Florence vlakbij het Palazzo Pitti, de Uffizi Galerij, de Ponte Vecchio, de Dom en het Piazzale Michelangelo. 4+2 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1150 € - max: 1150 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 2 Appartement S.Giorgio 2

Appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno, op korte afstand van het Piazza Pitti en van de Ponte Vecchio. 4 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 975 € - max: 975 €
Meer details
Appartement S.Giorgio 1 Appartement S.Giorgio 1

Appartement met panoramisch terras in de wijk Oltrarno, in het historisch centrum van Florence. 3/5 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding. Palazzo Pitti, tuin van Boboli en Ponte Vecchio in de omgeving; uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 945 € - max: 945 €
Meer details
Appartement Massimo Appartement Massimo

Ruim appartement met 4+2 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, in de omgeving van Piazza Santa Croce. Air conditioning, internetverbinding, hydromassage. Palazzo Pitti, de Duomo van Florence en de Uffizi Galerij in de omgeving.

7 dagen: min: 1090 € - max: 1090 €
Meer details
Appartement Santo Spirito Appartement Santo Spirito

Appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence, vlakbij de Ponte Vecchio, Piazza Santo Spirito en Palazzo Pitti, in de wijk Oltrarno. Air conditioning en internet verbinding.

7 dagen: min: 495 € - max: 625 €
Meer details