Landhuis S.Polo

Landhuis gelegen op een panoramische positie op de heuvels van de Chianti, in San Polo in Chianti, op enkele kilometers van Florence. 8+1 slaapplaatsen, zwembad, grote gazebo, internet verbinding, schitterend uitzicht.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Gebied:
Chianti

Plaats:
San Polo in Chianti (Florence)

Personen:
8+1

Landhuis S.Polo
Landhuis S.Polo

Omringd door 3 hectare terrein bebouwd met wijngaarden en olijfgaarden, bevindt het landhuis (10+4 slaapplaatsen) zich in het hart van de Chianti, in San Polo in Chianti. Gelegen op een panoramische positie op de top van een heuvel, geniet het gebouw van een schitterend uitzicht op de bossen van Vallombrosa en de Valdarno. Het landhuis is de ideale accomodatie om de gehele regio Chianti te bezoeken, zowel het florentijnse als het sienese gedeelte. De gasten kunnen bovendien profiteren van de nabijheid van belangrijke steden zoals Florence, Arezzo en Siena om de grote toscaanse kunstschatten te bewonderen, befaamd in de hele wereld.

Alhoewel het recentelijk gerestaureerd is, presenteert het gebouw, een oude residentie van de familie Medici, nog steeds de typische elementen van de landelijke toscaanse huizen, zoals vloeren in cotto en plafonds met houten balken. Het landhuis beschikt over een wasautomaat en een vaatwasser. In de tuin die het gebouw omringd bevindt zich het zwembad, vanwaar men van een schitterend panorama geniet. Beschikbaar voor de gasten: internet verbinding, barbecue, magnetron, espresso appaaraat, strijkijzer, ledikant voor kinderen, grote gazebo ingericht met tafel en stoelen en houtoven. In de hooiberg is een zitkamer gecreeerd.

De landhuis (4 tweepersoonskamers, 1 éénpersoons slaapbank en 2 badkamers) is verdeeld over 2 appartementen.

Het appartement op de begane grond bestaat uit keuken, woonkamer met een éénpersoons slaapbank, twee tweepersoonskamers en een badkamer.
Het appartement op de eerste verdieping bestaat uit een keuken, woonkamer, twee tweepersoonskamers en een badkamer.

Indien nodig, kunnen de gasten zich wenden tot de eigenaars, die in de omgeving van de villa wonen en graag helpen.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Colonica S.Polo (8+1 bedden)     560  
5 dagen
Colonica S.Polo (8+1 bedden)600    800 800 935
7 dagen
Colonica S.Polo (8+1 bedden)800 1335 1735 1335 1065 1065 1335
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten