Een vakantie in Toscane is niet alleen synoniem voor bezoeken aan musea in gerenommeerde kunststeden, maar tevens voor verblijven aan de kust en in nauw contact staand met de natuur middenin adembenemende scenario’s of die in het teken staan van het vermaak en het mondane leven: langs de toscaanse kust kun je dit allemaal en nog veel meer vinden, als je besluit jouw vakantie in een villa aan zee in Toscane door te brengen.

Waarom kiezen voor een vakantie in een villa? Om jezelf speciale momenten kado te doen, om jezelf de absolute privacy te garanderen en te ontspannen in luxe verblijven bij terugkomst van jouw dagen aan zee.

Waar naartoe? Je hebt teveel om uit te kiezen.

Ben je op zoek naar afgezonderde stranden en wilde en onaangetaste scenario’s? Huur dan voor jouw vakantie in Toscane een villa aan zee in de omgeving van Grosseto : het Natuurpark van de Uccellina en de Lagune van Orbetello zullen enkele van jouw favorieten zijn. Vooral als je op vakantie met je kinderen bent, is het een gelegenheid voor onvergetelijke excursies op de fiets en om de natuur te ontdekken.

Ben je een liefhebber van geschiedenis en archeologie? Het verblijven in een villa aan zee tussen Pisa en Livorno , zoals Castiglioncello, San Vincenzo, en Tirrenia stellen je niet alleen in staat om vlakbij de etruskische archeologische plekken te verblijven die van groot belang en schoonheid zijn, zoals Volterra en de schitterende Golf van Baratti, maar je bent ook in korte tijd in ιιn van de mooiste kunststeden van Toscane, Pisa.

Staat het vermaak op de eerste plaats van jouw prioriteiten? Dan is de perfecte plaats voor het boeken van een villa voor jouw vakantie aan zee zonder twijfel de Versilia : met zijn talrijke nachtclubs en de bekende discotheken die dit gedeelte van de toscaanse kust beroemd hebben gemaakt, verveel je je geen moment.

» Meer details


Meer details Villa Guido

Villa voor vakanties op enkele kilometers van de stranden van de Versilia en Lucca. 12/13 slaapplaatsen, zwembad, tuin, hydromassage. Manege en tennisbanen in de omgeving.

7 dagen: min: 1000 € - max: 2750 €
Meer details
Meer details Huis Punta Ala

Vakantiewoning in de toscaanse Maremma, in Punta Ala (Grosseto) met schitterend uitzicht op de Tyrreense zee en de eilanden van de toscaanse archipel. 6 slaapplaatsen, satelliet TV, internetverbinding, tennisbanen en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 900 € - max: 1800 €
Meer details
Meer details Villa Marino

Elegante villa met 10/14 slaapplaatsen tussen Forte dei Marmi en Viareggio (Lucca), in de Versilia. Tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding, air conditioning. Golfclub, manege en tennisbanen in de omgeving. Schitterend panoramisch uitzicht over de kust en de Tyrrheense zee.

7 dagen: min: 4000 € - max: 7735 €
Meer details
Meer details Villa Casciana

Huurvilla voor vakanties in de laaggelegen Valdarno, tussen Pisa en Livorno, in Casciano Terme. 6/8 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, barbecue, hydromassage, satelliet TV, internetverbinding, proeverijen, kookcursussen. Thermale baden op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1240 € - max: 2290 €
Meer details
Meer details Landhuis Buti

Vakantielandhuis uit de XVIIe eeuw in het middeleeuwse dorpje Buti, tussen Pisa en Lucca, op enkele kilometers van de beroemde stranden van de Versilia. 8 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding, panoramisch terras.

7 dagen: min: 960 € - max: 2425 €
Meer details
Meer details Villa Sea Beach

Villa met 9/10 slaapplaatsen voor vakanties in de toscaanse Maremma, in Castiglione della Pescaia (Grosseto). Op slechts 20 meter van de zee, tuin, privé-pijnbomenbos, internetverbinding. Manege, tennisclub en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2375 € - max: 5015 €
Meer details
Meer details Villa Casentino

Villa voor vakanties in Caprese Michelangelo (Arezzo), in het Casentino. 14 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding. In de omgeving van het Nationale Park van de Casentinese Bossen; manege en tennisbanen op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2050 € - max: 2970 €
Meer details
Meer details Villa Valentina

Vakantievilla vlakbij Lucca, in Monsagrati. 8/10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding. De villa bevindt zich op enkele kilometers van de stranden van de Versilia.

7 dagen: min: 1200 € - max: 2800 €
Meer details
Meer details Villa Costa degli Etruschi

Villa met 6/8/12 slaapplaatsen voor vakanties in de Hoge Maremma - Val di Cecina, in Monteverdi Marittimo (Pisa). Grote tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Manege en tennisclub in de omgeving. Op enkele kilometers van de golf van Baratti en de stranden van de Etruskische Kust.

7 dagen: min: 735 € - max: 3705 €
Meer details
Meer details Villa Castiglioncello

Villa met 8+2 slaapplaatsen in Castiglioncello, in de provincie Livorno, in de Val di Cecina. Barbecue, internetverbinding, air conditioning, grote tuin, fietsen. Op enkele meters van het strand. Tennisclub, manege en golfclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1915 € - max: 3250 €
Meer details
Meer details Villa Lucca

Villa met zwembad te huur in Lucca niet ver van zee en het strand van Viareggio in Toscane. Villa met 8 slaapplaatsen, tuin

7 dagen: min: 1512 € - max: 2126 €
Meer details
Meer details Villa Forte dei Marmi

Elegante woning gelegen in het centrum van Forte dei Marmi. Villa met 6 slaapplaatsen op korte afstand van het strand van de zee van Versilia. Airconditioning

7 dagen: min: 1000 € - max: 3470 €
Meer details
Meer details Landhuis Camaiore

Landhuis met 6+2 slaapplaatsen voor vakanties op de heuvels tussen Lucca en Montecatini Terme, in Lappato, op enkele kilometers van Viareggio en de toeristische lokaliteiten van de Versilia. Zwembad, tuin, internetverbinding, kinderspelen, barbecue. Tennisclub en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1160 € - max: 2005 €
Meer details
Meer details Huis Versilia

Vakantiewoning met 2+1 slaapplaatsen in de in Versilia, op de heuvels rondom Camaiore (Lucca), tussen de Apuane Alpen en de Tyrreense Zee. Zwembad, tuin, barbecue. Op enkele kilometers van Lido di Camaiore, Marina di Pietrasanta en Viareggio. Tennisclub, manege en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 650 € - max: 1100 €
Meer details
Meer details Huis Porto Ercole

Elegante woning in Porto Ercole (Grosseto), in de toscaanse Maremma, voor vakanties aan zee in het zuiden van Toscane. 7 slaapplaatsen, mogelijkheid tot wandelingen in de natuur, golfclub en tennisclub in de omgeving. Schitterend panorama.

7 dagen: min: 1850 € - max: 2390 €
Meer details
Meer details Villa Follonica

Villa met zwembad vlakbij Follonica, in Scarlino (Grosseto), in de toscaanse Maremma. 7/17 slaapplaatsen, barbecue, satelliet TV, air conditioning, internet verbinding. Schitterend panorama.

7 dagen: min: 1610 € - max: 6000 €
Meer details
Meer details Landhuis Caterina

Landhuis uit de XVIIe eeuw in het middeleeuwse dorp Buti, tussen Pia en Lucca, in de Lage Valdarno. 9 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding, grote tuin, prachtig uitzicht. Op enkele kilometers van de stranden van de Versilia.

7 dagen: min: 935 € - max: 2620 €
Meer details
Meer details Villa Bolgheri

Villa met 4+2 slaapplaatsen vlakbij de stranden van Marina di Bibbona (Livorno), langs de Costa degli Etruschi, tussen Bibbona en Bolgheri. Grote tuin, barbecue, zwembad.

7 dagen: min: 1105 € - max: 2045 €
Meer details
Meer details Villa Bibbona

Villa met 4+2 slaapplaatsen vlakbij Bibbona en Marina di Bibbona (Livorno), in de Val di Cecina. Compleet omheinde tuin, zwembad, barbecue.

7 dagen: min: 858 € - max: 2000 €
Meer details
Meer details Appartement Punta Ala

Elegant appartement in een villa op enkele kilometers van Castiglione della Pescaia (Grosseto), in Maremma. 4 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning, privé-tuin. Golfclub en manege in de omgeving. Op enkele meters van de schitterende stranden van Punta Ala. Piombino en de veerboten naar het eiland Elba zijn eenvoudig bereikbaar.

7 dagen: min: 670 € - max: 1275 €
Meer details
Meer details Villa Le Palme

Elegante villa met 15 slaapplaatsen op het platteland rondom Grosseto, in de Maremma. Zwembad, barbecue, internet verbinding. Schitterend uitzicht over het omringende landschap, op enkele kilometers van de stranden van de kust van Grosseto, het Natuurpark Uccellina en de thermale baden van Saturnia.

7 dagen: min: 3190 € - max: 4150 €
Meer details
Meer details Villa Porto S. Stefano

Vakantiehuis te huur op de heuvels van Porto Santo Stefano (Maremma) in Toscane. Vakantiehuis met 9 bedden, air conditioning in twee slaapkamers.

7 dagen: min: 1290 € - max: 4090 €
Meer details
Meer details Camaiore House

Vakantiewoning met 2 slaapplaatsen op de heuvels van de Versilia, in Camaiore (Lucca). Zwembad, tuin, barbecue. Wandelpaden rondom de woning. Manege, tennisbanen en golfclub binnen 18 kilometer. Stranden van de Versilia op enkele kilometers.

7 dagen: min: 590 € - max: 955 €
Meer details
Meer details Villa Camaiore

Vakantievilla in de Versilia, in Camaiore (Lucca), aan de voet van de Apuane Alpen. 8/10 slaapplaatsen, zwembad, internetverbiding, air conditioning, groot tuin. Op enkele kilometers van de stranden van Lido di Camaiore en Viareggio.

7 dagen: min: 2220 € - max: 4140 €
Meer details
Meer details Villa Collodi

Oud herenhuis tussen Collodi en Lucca, in de Valdinievole, vlakbij Pisa en de stranden van de Versilia. 5/6 slaapplaatsen, zwembad, groot tuin, hydromassage en sauna, internetverbinding.

7 dagen: min: 990 € - max: 2250 €
Meer details
Meer details Villa Argentario

Villa met 4+7 slaapplaatsen op het voorgebergte van de Argentario, in de provincie Grosseto, in de Maremma. Privé-tennisbaan, hydromassage, sauna, air conditioning. Manege, golfclub en thermen op enkele kilometers. Stranden op enkele meters afstand.

7 dagen: min: 1150 € - max: 2700 €
Meer details
Meer details Appartement Casale

Elegant appartement met 7 slaapplaatsen in de Val di Cecina, op het platteland rondom Livorno en op enkele kilometers van zee. Zwembad, tuin, barbecue.

7 dagen: min: 1170 € - max: 1810 €
Meer details
Meer details Casale Claudio

Landhuis voor vakanties in de Versilia, in Pieve Santo Stefano, op 25 kilometers van de stranden van de Versilia. 12/16 slaapplaatsen, zwembad, tuin.

7 dagen: min: 800 € - max: 3850 €
Meer details
Meer details Villa Versilia

Villa Versilia, Villa met privé-zwembad tussen de Apuane Alpen en de Riviera della Versilia op slechts 5 km van Viareggio, 7/9 slaapplaatsen, airconditioning.

7 dagen: min: 2600 € - max: 3416 €
Meer details
Meer details Villa Massa

Luxe villa met privé-zwembad vlakbij Massa, op enkele kilometers van zee van de versiliaanse riviera. 12 slaapplaatsen, sauna, hydromassage, satelliet TV, Internetverbinding, schitterend panorama.

7 dagen: min: 5620 € - max: 6870 €
Meer details
Meer details Casale Massarosa

Villa voor vakanties op de heuvels van de Versilia, vlakbij Massarosa (Lucca). 8/10 slaapplaatsen, tuin, houtoven, barbecue, zwembad voor kinderen. Maximale privacy. Op enkele kilometers van Viareggio en van den stranden van de Versilia. Mogelijkheid om boten te huren.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2615 €
Meer details
Meer details Villa Stefy

Elegante villa voor vakanties in Versilia, in Capannori, op enkele kilometers van Lucca. 10/14 slaapplaatsen, zwembad, hydromassage, air conditioning, speelplaats voor kinderen, internetverbinding.

7 dagen: min: 3240 € - max: 4660 €
Meer details
Meer details Landhuis Giglio

Leuk landhuis voor vakantie in de Maremma, in Scarlino (Grosseto), op slechts 7 kilometer van de stranden van Follonica. 4/5 slaapplaatsen, barbecue, satelliet TV, schitterend uitzicht op de golf van Follonica.

7 dagen: min: 605 € - max: 1475 €
Meer details
Meer details Villa Montecarlo

Vakantievilla in Montecarlo (Lucca), op enkele Op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. 10/13 slaapplaatsen, zwembad.

7 dagen: min: 1890 € - max: 2390 €
Meer details
Meer details Villa Graziella

Villa en appartement voor vakantie in de Val di Cecina (Pisa), op enkele kilometers van de zee. 6/10 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, panoramische tuin, barbecue.

7 dagen: min: 720 € - max: 1620 €
Meer details
Meer details Cala Piccola

Villa met 4+2 posti slaapplaatsen in Maremma, op enkele kilometers van Porto Santo Stefano, aan de kust van de Monte Argentario. Grote tuin, schitterend uitzicht, privé-toegang tot het strand, barbecue, restaurant/bar service.

7 dagen: min: 1385 € - max: 2155 €
Meer details
Meer details La Torre

Toren uit de zesde eeuw met 5 slaapplaatsen in Maremma, in Talamone, in de provincie Grosseto. Schitterend panorama, omringd door een enorm park, vlak aan zee. Zwembad, tennisbanen, basketbalvelden, volleybalvelden, voetbalveld en een veld om te boogschieten in de omgeving. Mogelijkheid om te kitesurfen en te windsurfen.

7 dagen: min: 1745 € - max: 2065 €
Meer details
Meer details Huis Val di Cecina

Gedeelte van een villa met 5+2 slaapplaatsen in Val di Cecina, in Riparbella, in de provincie Pisa. Zwembad, internet verbinding, privé-tuin met barbecue. Marina di Cecina en de stranden van de Costa degli Etruschi op enkele kilometers.

7 dagen: min: 640 € - max: 1090 €
Meer details