De landhuizen in Toscane zijn voornamelijk plattelandswoningen omringd door grote groene ruimtes. Ooit waren deze rustieke woningen bedolven in het toscaanse platteland bewoond door de boer en zijn familie. Om ons hieraan te herinneren zijn er de roodachtige kleur van het pleisterwerk van het landhuis en het witte vlak met de naam van de eigenaar erin geschreven of het aantal van de “kolonie” aanwezig op de voorkant van het gebouw.

Maar voornamelijk zijn deze gastvrije en ruime structuren tegenwoordig getransformeerd tot huurlandhuizen voor vakanties in Toscane. Omdat de vakanties op het platteland van Toscane, behalve dat ze synoniem zijn voor ontspanning en privacy, steeds meer in de mode raken bij de italiaanse en buitenlandse toeristen.

Hun verdiensten? Verfijnd gerestaureerd zijn ze van elk type comfort beschikbaar voor de vakantiegangers; in tegenstelling tot hotels accepteren ze ook onze trouwe viervoeters; ze liggen op panoramische posities; de verschillende appartementen die vaak onderverdeeld zijn stellen ons in staat om met familie of vrienden op vakantie te gaan; ze hebben warme verblijven, in country stijl. Deze lijst kan nog lang doorgaan.

Hoe kiezen we dus ons landhuis in Toscane? Het grote aanbod stelt ons in staat om te bekijken welke de beste oplossing is voor onze vakantie. In ieder geval, of de keuze valt op een landhuis in Florence, een landhuis in Siena, een landhuis in Arezzo, een landhuis in Pisa of een landhuis in Grosseto, laten we niet vergeten hoe gemakkelijk het is om, gedurende de dag, de belangrijkste toscaanse monumenten te bereiken.

Fijne vakantie in de landhuizen van Toscane.

» Meer details


Meer details Landhuis Paris

Landhuis met zwembad in San Giovanni d’Asso, in de Crete Senesi, in de provincie Siena. 8 slaapplaatsen, satelliet TV, grote omheinde tuin.

7 dagen: min: 1020 € - max: 1150 €
Meer details
Meer details Landhuis Capanna

Lieflijk landhuis met 4+1 slaapplaatsen op het platteland ten zuiden van Arezzo, in de Valdichiana. Tuin, zwembad, barbecue, houtoven, internetverbinding. Golfclub, manege en tennisclub op enkele minuten.

7 dagen: min: 535 € - max: 1265 €
Meer details
Meer details Landhuis Rapolano

Landhuis met 9+2 slaapplaatsen in de Crete Senesi, vlakbij Rapolano Terme (Siena). Tuin, zwembad, internetverbinding, benodigdheden voor de barbecue. Thermale baden, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1690 € - max: 3125 €
Meer details
Meer details Landhuis Marcos

Vakantielandhuis in Cortona, in de Valdichiana, in de provincie Arezzo. 5 slaapplaatsen, tuin, zwembad, barbecue, internet verbinding. Op enkele kilometers van de woning bevinden zich een manege en tennisbanen.

7 dagen: min: 850 € - max: 1400 €
Meer details
Meer details Landhuis Lucignano

Landhuis voor vakanties in de Valdichiana, in Lucignano, in de provincie Arezzo. 5/6 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internet verbinding, schitterend panorama.

7 dagen: min: 500 € - max: 900 €
Meer details
Meer details Landhuis Campigiallo

Elegante landhuis onderverdeeld in twee appartementen in de Hoge Valdarno, in Terranuova Bracciolini (Arezzo). 10 slaapplaatsen, zwembad. Nationale Park van de Casentinese Bossen op enkele kilometers van de structuur.

7 dagen: min: 1120 € - max: 2120 €
Meer details
Meer details Landhuis Lory

Landhuis met 8+7 slaapplaatsen in Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. Grote tuin, zwembad met hydromassage, biologische moestuin, barbecue, internetverbinding, kinderspeelplaats. Tennisclub, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1200 € - max: 2300 €
Meer details
Meer details Landhuis Vigne

Landhuis voor vakanties met zwembad te huur in Castelnuovo Garfagnana (Lucca), op de heuvels van de Garfagnana. 6 slaapplaatsen, internetverbinding, satelliet TV, barbecue, schitterend panorama.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1870 €
Meer details
Meer details Landhuis Garfagnana

Landhuis voor vakanties op enkele kilometers van Lucca, Pisa en de stranden van de Versilia, in de Garfagnana. 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Panoramisch uitzicht over het Nationale Park van de Apennijnen en de Apuane Alpen.

7 dagen: min: 1150 € - max: 2750 €
Meer details
Meer details Landhuis Fontana

Oud huurwoning op enkele kilometers van Lucca, in de Garfagnana. 6/7 slaapplaatsen, zwembad, zonneweide, internetverbinding. Prachtige uitzicht.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2465 €
Meer details
Meer details Landhuis Castelfranco

Oud landhuis met zwembad op de grens van de Chianti en het Casentino, in Castelfranco di Sopra (Arezzo). 8/9 slaapplaatsen, schitterend panorama, barbecue.

7 dagen: min: 1070 € - max: 2010 €
Meer details
Meer details Landhuis Elisabeth

Landhuis voor vakanties in de Valdichiana, in Marciano della Chiana, in de provincie Arezzo. 8/10 slaapplaatsen, zwembad, tuin, internetverbinding, kookcursussen.

7 dagen: min: 1986 € - max: 2383 €
Meer details
Meer details Landhuis Rassina

Mooie moderne woning met 7 slaapplaatsen vlakbij Rassina (Arezzo), in het Casentino. Tuin, panoramisch zwembad, barbecue, internet verbinding.

7 dagen: min: 775 € - max: 1675 €
Meer details
Meer details Landhuis Lino

Landhuis met 16 slaapplaatsen vlakbij Subbiano (Arezzo), in het Casentino. Grote tuin, zwembad, barbecue.

7 dagen: min: 950 € - max: 4490 €
Meer details
Meer details Landhuis Val d`Orcia

Landhuis in de omgeving van Pienza, in de Val d’Orcia (Siena). Tuin en privé-zwembad. 4 slaapplaatsen, internet verbinding.

7 dagen: min: 1195 € - max: 1680 €
Meer details
Meer details Landhuis Terme Petriolo

Landhuis voor vakanties in de provincie van Grosseto, in de Maremma. 7 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internetverbinding, barbecue, schitterend panorama. Terme di Petriolo in de omgeving.

7 dagen: min: 840 € - max: 1400 €
Meer details
Meer details Landhuis Mary

Vakantielandhuis in Coreglia Antelminelli, in de omgeving van Barga (Lucca), in de Garfagnana. 4 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, schitterend panorama.

7 dagen: min: 1140 € - max: 1945 €
Meer details
Meer details Landhuis Arezzo

Landhuis met 8+3 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdichiana, in de omgeving van Arezzo. Grote tuin, zwembad met hydromassage, barbecue, houtoven, air conditioning, internet verbinding. Manege en tennisbanen op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1375 € - max: 4125 €
Meer details
Meer details Landhuis Ginepro

Landhuis met 5+1 slaapplaatsen in de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo). Zwembad, internet verbinding, hydromassage, air conditioning. Schitterend uitzicht over het omringende landschap.

7 dagen: min: 555 € - max: 2595 €
Meer details
Meer details Landhuis Cecina

Oude hermitage, getransformeerd tot landhuis voor vakanties in het Natuurreservaat van Monterufoli, in de Val di Cecina, in de gemeente Pomarance (Pisa). Het landhuis biedt 16/20 slaapplaatsen. Zwembad, hydromassage, volleybalveld, groot park, internetverbinding, panoramisch terras, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 3600 € - max: 4850 €
Meer details
Meer details Landhuis Stefano

Villa voor vakanties in de Crete Senesi, in Monteroni d`Arbia, in de provincie Siena. 14/15 slaapplaatsen, zwembad, tuin, barbecue, internetverbinding. Thermale baden, tennisbanen en golfclub vlakbij.

7 dagen: min: 2490 € - max: 3615 €
Meer details
Meer details Landhuis Stocchi

Oude landhuis voor vakanties vlakbij Arezzo, in de Valdichiana. 10 slaapplaatsen, zwembad, tuin, air conditioning, internetverbinding.

7 dagen: min: 2550 € - max: 4350 €
Meer details
Meer details Landhuis Pienza

Vakantiehuis te huur in Toscaans landschap voor een vakantie in Pienza in de omgeving van Siena. Panoramisch en rustig. 8 slaapplaatsen. Zwembad, ping-pong.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2265 €
Meer details
Meer details Landhuis Volterra

Landhuis met zwembad in Val di Cecina, vlakbij Volterra (Pisa). 10/12 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue.

7 dagen: min: 2680 € - max: 4280 €
Meer details
Meer details Landhuis Elsa

Elegant landhuis veranderd in een villa in de omgeving van Casole d’Elsa (Siena), in de Valdelsa. 11/12 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, hydromassage, satelliet TV, internet verbinding, kooklessen, proeverijen. Schitterend uitzicht. Manege, golfbanen en tennisbanen in de nabijheid.

7 dagen: min: 1105 € - max: 3130 €
Meer details
Meer details Landhuis Montisi

Huurlandhuis voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Montisi, in de provincie Siena. 6/7 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internetverbinding, barbecue. Golfclub, tennisclub, manege en thermale baden in de omgeving. Huisdieren toegestaan.

7 dagen: min: 1275 € - max: 2855 €
Meer details
Meer details Landhuis Lavanda

Landhuis voor vakanties in de Valdarno, in Montevarchi (Arezzo). 3/5 slaapplaatsen, zwembad, tuin, kookcursussen.

7 dagen: min: 760 € - max: 1170 €
Meer details
Meer details Landhuis Cortona

Oud landhuis in de omgeving van Cortona, in de provincie Arezzo, in de Valdichiana. 10/14 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, hydromassage.

7 dagen: min: 2500 € - max: 3500 €
Meer details
Meer details Huis Radicondoli

Vakantiewoning in Radicondoli, in de provincie Siena. 9/12 slaapplaatsen, panoramisch terras, zwembad, air conditioning, barbecue. Tennisbanen in de omgeving.

7 dagen: min: 804 € - max: 2680 €
Meer details
Meer details Landhuis Gina

Landhuis in de Chianti Classico, in Castelnuovo Berardenga, in de provincie Siena. 4/6 slaapplaatsen, zwembad, tuin, internetverbinding.

7 dagen: min: 1240 € - max: 1735 €
Meer details
Meer details Huis Maremma

Vakantiewoning in de noordelijke Maremma, in het kleine middeleeuwse dorpje Torniella, in de provincie Grosseto. 10/12 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding. Natuurpark Val di Farma in de omgeving.

7 dagen: min: 1330 € - max: 2525 €
Meer details
Meer details Landhuis Greppia

Landhuis voor vakantie in de Valdichiana, vlakbij Cortona, in de provincie Arezzo. 8/10 slaapplaatsen, zwembad met hydromassage, tuin, air conditioning. Schitterend panorama.

7 dagen: min: 1500 € - max: 2700 €
Meer details
Meer details Landhuis Siena

Landhuis voor vakanties vlakbij Siena, in de Chianti. 9 slaapplaatsen, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Schitterend uitzicht over de Crete Senesi, op de Chianti en de stad Siena.

7 dagen: min: 1625 € - max: 2625 €
Meer details
Meer details Landhuis Garden

Landhuis uit de XVIIe eeuw tussen Sinalunga en Montepulciano (Siena), in de Valdichiana. 6 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin. Prachtig uitzicht op het toscaanse landschap.

7 dagen: min: 750 € - max: 1500 €
Meer details
Meer details Landhuis Versilia

Landhuis met 11 slaapplaatsen voor vakanties in Segromigno in Monte (Lucca), op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. In de grote tuin bevinden zich het zwembad, voetbalveld, hydromassagebad en ping-pongtafel. Internetverbinding; tennisclub en manege in de nabijheid.

7 dagen: min: 3040 € - max: 4560 €
Meer details
Meer details Landhuis Maremma

Landhuis met 10/16 slaapplaatsen in de Maremma, in de gemeente Sorano (Grosseto). Tuin, zwembad, internetverbinding. Vlakbij het landhuis: archeologische etruskische plaatsen, thermale badplaatsen, manege, tennisclub.

7 dagen: min: 2160 € - max: 3240 €
Meer details
Meer details Landhuis Valdichiana

Landhuis met 12+6 slaapplaatsen in Valdichiana, vlakbij Lucignano (Arezzo). Zwembad, groot park, kinderspelplaats, internet verbinding, air conditioning, houtoven. Tennisclub, manege, golfclub en thermale baden op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3500 € - max: 4500 €
Meer details